|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Belosvetske zanimljivosti Zanimljivosti iz sveta, smešne, tužne i ostale |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Varali jedno drugo – jedno s' drugim |
|
Odgovor: Varali jedno drugo – jedno s' drugim |
|
|
|
|
I'm the invisibleman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Pol: Muško
Godine: 30
|
Odgovor: Varali jedno drugo – jedno s' drugim -
29.09.2007, 12:27
Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 16:22
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Osim drvenog šporeta ![]() ![]() ![]() Nije mi jasno kako su chatovali, kako su uspevali u tome? Jedino sa radnog mesta ... Kako niko od njih dvoje nije primetio neke promene kod ovog drugog - da, oboje su bili zaljubljeni . Dešava se ...Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 22:06
|
29.09.2007, 15:41
MIsim da je u pitanju čista sujeta...Niko od njih ne želi drugome da prizna istinu...A opet moguća je i varijanta da su i jedno i drugo lagali i predstavljali se drugačijim nego što jesu, pa kad se zid uklonio shvatili su da su se upecali u sopstvenu mrežu...
![]()
|
|
|
|
|
|
odžačar grla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 23:45
Godine: 37
|
29.09.2007, 16:16
Citat:
...ne trpaj me sa vama u isti koš... ... bludnici jedni... ![]() ![]() ![]() ...oklone...
|
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Godine: 25
|
29.09.2007, 16:16
Sansa da se sretnu na chat-u ko sto kaze LadyS nije mala. Samo kad pomislimo koliko ljudi tih godina u Zenici koristi chat, onda shvatamo da je sansa velika jer su verovatno njihovi parametri pretrazivanja na chatu bili upravo: godine i mesto.
I meni je ova prica realna. Verovatno su oboje lagali malko na pocetku. Ali su imali dodirnu tacku: nesrecan brak. Tako da meni zvuci istinito. |
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 23:42
|
30.09.2007, 05:25
![]() Dal je moguće da se desilo ? Da. Da li mislim da jeste baš tom paru ? Ne. Nekom drugom koji je ostao anoniman. Možda. Evo još jedne priče, začudo, imena chatera su ista, to je i glavni razlog što mislim da je u pitanju urbana legenda. Citat:
![]() Skinuto sa neta - link |
|
|
|
|