|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Belosvetske zanimljivosti Zanimljivosti iz sveta, smešne, tužne i ostale |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Budućnost kontracepcije – vakcina! |
|
Odgovor: Budućnost kontracepcije – vakcina! |
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: 21.11.2008 19:27
Pol: Žensko
Godine: 26
|
Odgovor: Budućnost kontracepcije – vakcina! -
03.03.2007, 11:50
Dopada mi se ideja o vakcini,nekako mi jos zvuci kao "najlaksi" nacin da se zastitimo od nezeljene trudnoce.Dobro,nisu ni ostali teski,ali bi bilo fino da svakog meseca mozemo primiti istu i bez razmisljanja imati
sa partnerom a da pritom ne dodje do nezeljene trudnoce.I kada dodje do takve trudnoce opet postoji resenje ali je ono izuzetno stetno i opasno po zdravlje zene.Jedna moja prijateljica,po zanimanju babica,me je nedavno "ubedjivala" u to da kiretaza vise i nije toliko strasna jer sada daju drugaciju vrstu anestezije pa je ceo postupan bezbolan.Bezbolan mozda fizicki,u trenutku dok se obavlja,a sta je sa bolom koji nastupa kasnije?Nego da ne odem u off,svaka kontracepcija koja se pojavi na trzistu a moze da pomogne je dobrodosla.U svakom slucaju sve je bolje od kiretaze koju i danas neki smatraju sredstvom za kontracepciju....najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Budućnost kontracepcije – vakcina! -
03.03.2007, 18:45
bas lepe vesti! kontracepciji treba posvetiti sto vecu paznju, ali ne samo "izumima" nego i svakoj vrsti popularizacije. porazavajuce je koliko velik broj ljudi danas ne koristi kontraceptivna sredstva (a da budemo iskreni, i danas postoji velik izbor)! slazem sa makilli, jednostvno mi je nerazumljivo da je nekom lakse otici na kiretazu nego popiti tabletu ili zamoliti dragog da stavi kondom (ovo vazi i za muskrce, ne samo za zene, jer oba partnera treba da misle na posledice).
dakle, o tom treba non - stop pricati, pricati i pricati dok nam svima vise ne dosadi i to postane normalna stvar! ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Budućnost kontracepcije – vakcina! |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| 7. sajam automobila "Auto Show - Novi Sad" | silvia | Spomenar | 6 | 29.10.2007 11:34 |
| Osma Sednica Pocetak Kraja Vojvodine | Bacanin | Spomenar | 13 | 11.10.2007 19:07 |
| ODBOJKA: EP u Rusiji 6 - 16. septembra 2007. | DarkRed | Spomenar | 9 | 16.09.2007 19:29 |
| Mala enciklopedija perverzija, kompleksa i poremecaja | HLEBmaster | Erotika & sex | 6 | 31.07.2007 13:25 |
| Spisak problematichnih E-mulgatora | HLEBmaster | Nauka i tehnologija | 0 | 23.04.2006 17:36 |