VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Zbog pogrešnog autobusa lutala 25 godina
staro
  (#1 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 07:56
Pol: Muško
Godine: 27
Zbog pogrešnog autobusa lutala 25 godina - 07.02.2007, 08:37

Citat:
Tajlandjanka Džajana Beuraheng (76) ponovo je sa svojom porodicom nakon što je pre 25 godina zalutala, ušavši u pogrešan autobus, javljaju lokalni mediji.

Džajana, poreklom iz južne tajlandske provincije Narativat, u kojoj većina stanovništva govori samo jedan dijalekt malajskog, otišla je pre 25 godina u susednu Maleziju da poseti muža. Pri povratku, ušla je u pogrešan autobus koji ju je, umesto kući, odveo u Bangkok
.
Tu su započele Džajanine višegodišnje muke, jer ni sa kim nije mogla da se sporazume, budući da joj je tajlandski jezik nepoznat. Potpuno sludjena, željna da se što pre vrati kući, ušla je u drugi autobus, ali opet pogrešan, kojim je stigla u Čijang Maj, koji je čitavih 1.340 kilometara udaljen od njenog Narativata.

Zlosrećna žena je u tom mestu godinama živela od prosjačenja, da bi pre desetak godina bila uhapšena i poslata u centar za socijalno staranje u Pitsanulok, gde je boravila sve dok nedavno njena porodica nije pronadjena, piše list "Nejšn".

Tri socijalna radnika, koja su kao i ona poreklom iz Narativata, otkrila su prošlog meseca Džajaninu tragičnu priču i kontaktirala njenu porodicu.

Provincija Narativat se nalazi na krajnjem jugu Tajlanda, oblasti u kojoj veći deo stanovnika, mahom stariji ljudi, govore samo javi, jedan od malajskih dijalekata.

(Tanjug)
jadna zena ... al ne bih bio iznenadjen da je neko imao slicna iskustva sa nasim autoprevoznicima

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Zbog pogrešnog autobusa lutala 25 godina
staro
  (#2 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Zbog pogrešnog autobusa lutala 25 godina - 07.02.2007, 10:17

Daleko bilo
Žena očito nije skroz normalna, pošto bi u suprotnom otišla u policiju mnooooooooogo ranije, pa bi se valjda našao i neko ko bi znao da govori njen jezik. Mislim, ljudi su se nalazili posle 2. svetskog rata, a da nisu imali pojma gde bi neko njihov mogao da bude.
25 godina... sačuvaj me Bože.

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

Povratak na vrh stranice
staro
  (#3 (permalink))
zvucnjak
Iskusni forumdžija
zvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat član

Član od: 16.06.2006.
Poslednji login: 13.06.2007 17:06
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Zbog pogrešnog autobusa lutala 25 godina - 07.02.2007, 11:58

Ma to ona sigurno nije htela da se vrati muzu, pa kad su je nasli smislila neki bzvz izgovor...

Carpe diem

Povratak na vrh stranice
staro
  (#4 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 12.09.2008 14:40
Pol: Žensko
Godine: 23
Odgovor: Zbog pogrešnog autobusa lutala 25 godina - 07.02.2007, 20:31

Ja sam jednom u zurbi promasila autobus iz koga su me izbacili kada je kondukter pogledao kartu. Tada Novi Sad jos nisam poznavala najbolje, a imala sam 14 godina. Pesacila sam nekoliko kilometara sa dve tasne dok nisam dosla do autobuske... Sreca pa se u nasoj zemlji sa svima mozes sporazumeti

Evo, promenila sam potpis

Povratak na vrh stranice

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar > Zbog pogrešnog autobusa lutala 25 godina
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Srbi, narod najstariji? Dejan B Istorija 77 15.08.2008 00:18
Неостаљинистички терор yossarian Politika 50 24.04.2008 18:16
Politicka istorija Vojvodine kolle Vojvođanski bircuz 0 14.08.2007 00:10
Zvezde sa dosijeom Necromancer Spomenar 1 30.05.2007 00:58
Godisnji horoskop za 2007. godinu sekula Spomenar 13 16.12.2006 12:11