VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Belosvetske zanimljivosti

Belosvetske zanimljivosti Zanimljivosti iz sveta, smešne, tužne i ostale

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Kondomi u spreju
staro
  (#1 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:41
Pol: Žensko
Godine: 25
Kondomi u spreju - 08.12.2006, 04:02

Nemački stručnjaci planiraju da do 2008. na tržište izbace kondom u obliku spreja, za sve veličine i oblike penisa. Kondom deluje tako što se poprska po koži penisa, sa svih strana, od vrha do kraja. Za upotrebu je spreman posle pet sekundi.

Naučnici sa Institute for Condom Consultancy tvrde da će kondom u spreju biti efikasnije sredstvo za kontracepciju od postojećih jer će bolje "stajati", a neće biti ni rizika da sklizne. Prema njihovim rečima, kondom u spreju će omogućiti veće uživanje, ali i bezbedniji seks. Nije, međutim još saopšteno kako će se ovakav kondom skidati posle upotrebe.

izvor: B92

goldie

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Kondomi u spreju
staro
  (#2 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 20.09.2008 14:32
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Kondomi u spreju - 08.12.2006, 04:27

A jao taman sam se navikao na .... stavis i to je to. A ovde ce biti kao, "cek samo cas da naspricam... onako sa svih strana".

Nemam pojma, kad se pojavi videcemo...

Mozda se nece skidati uopste

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

staro
  (#3 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 03:27
Odgovor: Kondomi u spreju - 08.12.2006, 07:34

Samo da se zene ne navade na ovaj novi pronalazak Ranije kad krenes u svaleraciju,metnes kondom u novcanik i pravis se da ides u biblioteku,a sad moras da izigravas molera."Draga sad cu da dodjem,idem da komsiki zakrecim kupatilo".Pravac kod komsike,kad ona spremila razredjivac,da bude sto efikasnije i brze,kazu da se ova vrsta kondoma najbolje skida sa 40%.A tek sto ce da bude problem sa onim kondomima sto imaju ukus,zene ce da ih koriste ko dodatke slatkisima,nema vise ekstrati,prsne dva-tri puta i eto nam kolac od vanile.Ili zamislite dodje vam u sred noci da sa svojim voljenim bicem odradite rabotu,istoga dana na taburencetu su vam tockici skripali pa ste ih poprskali WD-40 koji ste metnuli tik pored kreveta,jos kad se nama muskarcima prioce padne nam mrak na oci pa i ne vidimo nista osim one zenske stvari i eto ti belaja

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 21:47
Godine: 33
Odgovor: Kondomi u spreju - 08.12.2006, 12:08

Ja se nadam da će da ih rade u boji, kao auto lakove Pa još kad ti je površina za crtanje odgovarajuća, ima sve da puca od kreativnosti Radujem se spreju

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 24.07.2008 10:56
Godine: 41
Odgovor: Kondomi u spreju - 08.12.2006, 12:32

Pa dobro Indianko jel ti hochesh da crtash Grafite ili da se .....

A Jacku poruchujem da je WD-40 josh i manje zlo. Razmisli shta bi bilo da si tog poslepodneva naprskao komarce nekim zhestokim insekticidom...

staro
  (#6 (permalink))
lacki
Novi član
lacki je na dobrom putu

Član od: 02.12.2006.
Poslednji login: 18.01.2007 21:37
Godine: 45
Odgovor: Kondomi u spreju - 08.12.2006, 12:38

Baš me interesuje da li će ih praviti u raznim veličinama(XL,XXL,5XL ili S,M,L)???
Ima to i svojih dobrih strana,možda može da se naprska samo polovina(mislim po dužini,ne po širini).Što bi rekao Radovan III "...ako je stvar dobro ušuškana,onda nema zime..."

Laki je malo nervozan

staro
  (#7 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Kondomi u spreju - 08.12.2006, 12:51

Citat:
Uriel kaže: Pogledaj poruku
Pa dobro Indianko jel ti hochesh da crtash Grafite ili da se .....
Pa kao svaki Indijanac volim da šaram Moj primerak će biti u ratničkim bojama a onda može u pohode Volim ja da se igram. Da crtam. I cuclu ne dam. Infantilna, šta ćeš

Nego, mene buni ovaj deo:

Citat:
izbace kondom u obliku spreja, za sve veličine i oblike penisa

staro
  (#8 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 23.09.2008 13:59
Godine: 29
Odgovor: Kondomi u spreju - 08.12.2006, 13:02

Pa šta je tu čudno squaw, verovatno tih penisa ima u raznim oblicima, mis'im šta znam ja.

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

staro
  (#9 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Kondomi u spreju - 08.12.2006, 13:07

U pravu si. Ništa, more. Zapakujte mi jedan trouglasti

staro
  (#10 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: juče 23:33
Godine: 31
Odgovor: Kondomi u spreju - 08.12.2006, 13:08

- ma ne... golden girl je mislila na poteškoće nanošenja spreja na mile nam i drage alatke neobičnog oblika... potrebno je iz više uglova špricnuti kako bi se pokrila cela površina znate već čega ...

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )