|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Belosvetske zanimljivosti Zanimljivosti iz sveta, smešne, tužne i ostale |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Ko beži iz škole čisti svinjac |
|
Odgovor: Ko beži iz škole čisti svinjac |
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 12.09.2008 14:40
Pol: Žensko
Godine: 23
|
Odgovor: Ko beži iz škole čisti svinjac -
23.11.2006, 19:26
To znaci da ni jednom ne smes da pobegnes! E je*es tu srednju skolu posle koje neces imati dozivljaje da prepricavas kad se sretnes sa nekim skoloskim posle par meseci/godina. Ja sam u srednjoj bila odlican djak, ali sam bezala iz skole toliko da mogu da pricam sa nekim pola dana o tome i da se otkinem od smeha
![]() Ne kazem da da se zanimljivi dogadjaji desavaju samo kada pobegnes, ali to su ubedljivo najuzbudljiviji momenti ![]()
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 12.09.2008 14:40
Godine: 23
|
23.11.2006, 19:29
Citat:
![]() nadam se da neki forumasi nece ovo protumaciti kao podrsku deci koja nece da idu u srednju ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Godine: 26
|
23.11.2006, 19:30
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 23:56
|
23.11.2006, 20:46
Kada bi mi sada neko retroaktivno opalio takvu kaznu za sve časove sa kojih sam pobegla...načistila bih se svinjaca.
Mislim da bih posle prve kazne odustala od bežanja. |
|
|
|
|
|
Dama Herc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: juče 21:27
Godine: 34
|
Citat:
uuu, ne smem ni da pomsilim. Svaki prvi i šesti su bili ''slobodni'' Kada bismo se udružile, sa eventualnim kaznama, bio bi to svinjac, tj svinjci delux kateogrije. ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
Kartenspieler
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: juče 23:23
Pol: Muško
|
14.09.2008, 20:46
U svojoj nekadašnjoj gimnaziji sam bio poznat i pod nadimkom "vanredni đak". Naime, ponedeljkom nikada nisam išau u školu, a vrlo često sam bežao sa časova i ostalim danima...
Mislim da bi po nekoj analogiji za mene bila dostojno primerena kazna jedino da očistim Augijeve štale. Možda je i Herakle bežao iz škole pa ih je po kazni morao dovesti u red... ![]() ... quinta esencia ...
... Kod žena uvek igra neki peti kec... ![]() |
|
|
|