E,ljudi, kod nas u Zrenjaninu, su se juce zavrsili. Napokon! Jedino su deca uzivala, potrosila sam brdo para, tipa mama hocu na automobile, na ringispil... Obuzme me hladna, panicna znom kada se priblizimo tim cudesima, nikada ne znam koliko ce da me odere

! A, i oni su poskupeli, 100 dindzi voznja malo ozbiljnijim sredstvom

. Koji je to vasar bio! A, tek pivopije, prema kojima osecam divljenje, da se neko ne bi nasao uvredjen

! Na kraju ce se sumirati koliko je piva otislo, a ove godine ih je i vreme posluzilo... Malo je kise padalo, dosta suncanih dana, milina za pivce! Elem, ono zbog cega pisem, je totalna frustracija od sinocne veceri, koja je bila zavrsna, pevao je Vlado Geogrijev

, cerka mi je sela na glavu (10 godina) idemo mama, idemo da vidimo Vladu... Smucilo mi se od guzve, valjda je ceo Zrenjanin i okolna mesta se sjatio na taj koncert

. On peva solidno, ali kakve vajde, kada nismo mogli ni u snu da se probijemo ni na 100 m od Vlade! U jednom momentu sam se uplasila da ce mi se dete, silom mase, otrgnuti iz ruke, pa sam je napravila modrice na rukama koliko sam je stezala! Toliko je lose organizovano, stavljen je na Zitnom trgu da peva, gde je prostor manji, a u centru je bila divna bina, gde je moglo mnogo vise ljudi da stane i normalno da posmatra sve to ludilo! Opsti promasaj. Neko pricas da ce dane piva da premeste u Novi Sad, i verujte, ne bi mi bilo ni malo zao, to je ipak zadnja nedelja u avgustu, pocinje sada skola, treba najvise para za djaka cetvrtaka

, tako da slobodno, NOSITE GA IZ ZRENJANINA! Pozdrav svima