VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Vojvodina > Banat

Banat Laline i Sosine teme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori
staro
  (#111 (permalink))
od cokolade
Početnik
od cokolade će uskoro postati poznat članod cokolade će uskoro postati poznat član

Član od: 01.09.2008.
Poslednji login: 05.09.2008 04:40
Pol: Žensko
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 04.09.2008, 21:26

Citat:
exploited kaže: Pogledaj poruku
NazaloS....zato ti i kazem da je bolje da ne dolazi niko....
Zapamti u ovoj zemlji nista nije besplatno....
A ako ti bas toliko odgovara ova ekipa predlozi da se u tvojoj opstini organizuje stokijada pa se ondaK lepo zabavljajte...
Ne sekiraj se ti za tvoju opstinu, vrati se to njoj..... Koliko ljudi dodje, koliko kosta zakup standa.....
A meni je veca stokijada exit kad vidim one odrpance iz Britanije na sta lice, muka me uhvati.
Stokijada? Boze, koji termnin.... Pa probajte sledeci put da pustate klasicnu muziku (ili neka vam Palma dovede Betovena) pa da vidim kako ce proci festa.

Zajedno sa znanjem raste i sumnja.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#112 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 04.09.2008, 22:31

Citat:
od cokolade dev kaže: Pogledaj poruku
Ne sekiraj se ti za tvoju opstinu, vrati se to njoj..... Koliko ljudi dodje, koliko kosta zakup standa.....
A meni je veca stokijada exit kad vidim one odrpance iz Britanije na sta lice, muka me uhvati.
Stokijada? Boze, koji termnin.... Pa probajte sledeci put da pustate klasicnu muziku (ili neka vam Palma dovede Betovena) pa da vidim kako ce proci festa.
...mala...jednoga dana mozda i shvatis...nije sve u parama...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#113 (permalink))
od cokolade
Početnik
od cokolade će uskoro postati poznat članod cokolade će uskoro postati poznat član

Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 04.09.2008, 22:34

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...mala...jednoga dana mozda i shvatis...nije sve u parama...
Ko je ovde pominjao pare? Ti i jos jedan clan. Kao, varijanta, pokradeni smo! Tako su pljuvali i Maju Gojkovic u NS, kad je za svaku NG kesirala 100.000 eura i vise za Colu, Bregu.... A pre toga svi kukali kako je smor na trgu.

Vi ste to gledali sa finansijske strane, ne ja. Ja na taj grodzjebal imam sasvim druggi pogled.

staro
  (#114 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 04.09.2008, 22:42

Citat:
Ko je ovde pominjao pare? Ti i jos jedan clan. Kao, varijanta, pokradeni smo! Tako su pljuvali i Maju Gojkovic u NS, kad je za svaku NG kesirala 100.000 eura i vise za Colu, Bregu.... A pre toga svi kukali kako je smor na trgu.

Vi ste to gledali sa finansijske strane, ne ja. Ja na taj grodzjebal imam sasvim druggi pogled.
...ne...nego sam ja kukao da ne treba da placamo shabanijadu...a ti spominjes koliko opstina zaradjuje...znas kako me boli kurac za to?...jednostavno zelim...da takav festival ima svoju vrednost i karakter...a ne da nas prepoznaju po pljeskavicama,silikonskim govnima i gomilom shabana koji se sjure u Vrsac da aktivno ucestvuje u cirkusu...

staro
  (#115 (permalink))
od cokolade
Početnik

Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 04.09.2008, 23:54

Citat:
...ne...nego sam ja kukao da ne treba da placamo shabanijadu...a ti spominjes koliko opstina zaradjuje...znas kako me boli kurac za to?...jednostavno zelim...da takav festival ima svoju vrednost i karakter...a ne da nas prepoznaju po pljeskavicama,silikonskim govnima i gomilom shabana koji se sjure u Vrsac da aktivno ucestvuje u cirkusu...
Pa sinak nek smisle nesto novo. Svake godine isto stanje na trgu. Vinko Lozic i ona predstava koju izvode glumci decica. Meni je bilo prelepo npr. prosle godine kad su konji isli ulicama grada, kocije, ljudi u nosnjama. To je fino. Kazem ti, treba da se cuju tamburice i vojvodjanska muzika, a tu nema mesta ni za Cecu ni za TUBORG stand. Mislim, pivo a festival vina. Ne znam kako je u Karlovcima.

Ajd kad neko sazna program ovog 51. nek postavi.

staro
  (#116 (permalink))
Angus
Vatrogasac...

Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 05.09.2008, 00:20

Citat:
Pa sinak nek smisle nesto novo. Svake godine isto stanje na trgu. Vinko Lozic i ona predstava koju izvode glumci decica. Meni je bilo prelepo npr. prosle godine kad su konji isli ulicama grada, kocije, ljudi u nosnjama. To je fino. Kazem ti, treba da se cuju tamburice i vojvodjanska muzika, a tu nema mesta ni za Cecu ni za TUBORG stand. Mislim, pivo a festival vina. Ne znam kako je u Karlovcima.

...ja kao da sam pricao sa marsovcem...

staro
  (#117 (permalink))
od cokolade
Početnik

Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 05.09.2008, 01:02

Citat:
...ja kao da sam pricao sa marsovcem...
Pa da, vidi na temi o Vojvodini.

staro
  (#118 (permalink))
exploited
Circle jerk
exploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan član

Član od: 07.03.2008.
Poslednji login: juče 19:15
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 06.09.2008, 09:27

Citat:
od cokolade kaže: Pogledaj poruku
Ako si bila u vs-u na tom cuvenom balu skontaces da taj izraz u potunosti odgovara....ko sto ti moj kum rece "nije sve u parama"....kad malko porastes skontaces.....

otimam siromasnima da bih dao bogatima!

staro
  (#119 (permalink))
exploited
Circle jerk
exploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan član

Član od: 07.03.2008.
Poslednji login: juče 19:15
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 06.09.2008, 09:33

Citat:
od cokolade kaže: Pogledaj poruku

dan prvi.....svecano otvaranje stokijade sa sve opstinarima oko 18h
posle toga koktel kod gradonacelnika (fin gospodin jedan)
pa zdranje u kupleraju na bregu
kulturno umetnicki program
dan drugi.... vasar ceo dan
izlozba domacih zivotinja
uzivanje u alkoholu, keretini (pljeske, kobaje itd)
kulturno umetnicki program
dan treci....izbegavanje zapisanih,zasranih i ispovracanih mesta
vasar
rock koncerat (mozda)

otimam siromasnima da bih dao bogatima!

staro
  (#120 (permalink))
miss trouble
Novi član
miss trouble je na dobrom putu