|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Banat Laline i Sosine teme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori |
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
|
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori -
15.12.2007, 10:19
Pa, mogao bi da nam napišeš ponešto o tome, zar ne?
![]() Naravno, ako ti to ne remeti stil izražavanja ... ![]() Verujem da će nam biti zanimljivo da nam predstaviš svoj grad. ![]() |
|
|
|
|
|
vragolanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
Pol: Žensko
|
Citat:
mogao bi a dok on ne napise uvek mozete pogledati youtube "Vrsac lepa varos" ![]() Citat:
...
|
|||
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Godine: 38
|
17.12.2007, 15:53
Citat:
![]() ...verovali ili ne,ja svoj grad mrzim...necu obrazlagati zasto,zato ga necu ni opisivati...mislim da su najgori ljudi u Vrscu...mozda preterujem,mozda sam lood,ali tako je... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Godine: 58
|
17.12.2007, 17:14
Vršac, grad koji pleni svojom lepotom, svojim iznenađujućim uklapanjem ispod brega, takođe grad koga okružuju vinogradi i lepa polja, tu su i neizostavna jezerca koja daju začin toj lepoti.
Više puta sam bio u njemu, i jedino mi nije lep zimi, zato šro mi zimi nijedno mesto nije lepo(to je lično), ali proleće leto i rana jesen su uvek lepi u Vršcu.Takvu sličnu idiličnu atmosveru sam osetio još samo u Senti. Druga je stvar što je Vršac pre desetak godina bio zahuktali privredni grad, a sad je nečijom voljom ili nevoljom sveo se na puko vegetiranje njegovih žitelja. Možda je i u tome objašnjenje nekih njegovih žitelja da ga mrze! |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Godine: 38
|
17.12.2007, 17:17
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Godine: 58
|
17.12.2007, 17:30
Sigurno ne voljom dobrih ljudi i stvarnih građana Vršca. Već voljom ljudi koji gledaju svoje lične interese, gledano uže, a dobrim delom i političara Srbije, posebno Vojvodine koji su zaboravili da postoji jedan divan grad Vršac, a iako nisu zaboravili onda im to nije bilo uklapajuće u njihove planovime.
"Vršački vinogradi, "Hemofarm", i mnogo drugih firmi su imali i obavezu da učine nešto za dobrobit grada, a ne da se ponašaju kao da su bescarinska zona... |
|
|
|