|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Banat Laline i Sosine teme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori |
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Pol: Muško
Godine: 58
|
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori -
16.09.2008, 20:53
I ja nevolim rok muziku jer smatram da je psihodelična, ali zato volim ljude koji je slušaju, jer mislim da su to dobri ljudi, pa i moj sin.
I smatram da je Vršac sa okruženjem jedno divno mesto, sa mnogo lepote u gradu i oko njega, pošto sam mnogo puta bio u njemu, to tvrdim. Susreti sa ljudima su mi ostali u lepom sećanju, a dali sam očekivao nešto više, pa nisam, šta bih više.Normalno drugu sliku imaju ljudi koji žive u njemu duže vremena, jer se neki lokalni momenti neminovno upletu u globalnu sliku, pa pokvare neke snove. Zato i kažem da je diskriminacija ovo napisano od Angusa, jer sam rođen drugačiji, van očekujućih-nadajućih kalupa. A i možda me je život iskvario? |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 10.09.2008.
Poslednji login: 27.10.2008 14:12
|
17.09.2008, 17:49
Citat:
Citat:
Iako mi se svidjaju neke stvari kod njih. Dobrovoljna vatrogasna drustva, neki vid civilne zastite, to kod njih funkcionise i sada. U Vrscu par puta kad su bili problemi falili su obuceni ljudi. Sta ces, propali komunista. Citat:
- uvece setnja u centru sa decom, park i stadion, - svidjaju mi se i stepenice sto su ih uradili, iako idem uvek Topovskim putem, - volim da popijem pice na terasi Vile, seca me na staru terasu, - dobar je i onaj lokal extremista kod stene iznad Slavise, - prosetati do planinarskog - biciklisticke staze u renoviranim ulicama - volim da prosetam pored Mesica bese kroz Rajacicevu - vinogradi - tu je i klasika saborna, katolicka, vladicanski, apoteka... to je vec zvanicno - renovirace se oboreni predajnik - paraglajderi, climberi i ostali extremisti - .... A sta mi se nesvidja: - zatvorena kula - neradi fontana kod robne kuce - na Trgu vire zice od demontiranih kandelabera - sto je Vila natkrila stepeniste - banke u setackoj zoni - nemamo reku - nista zasad od bazena kod milenijuma - nepostoji uredjena staza pored Mesica od brane do jezera - obala Mesica u Jezerskoj - los pogled sa kule zbog RTS-ovog objekta - sta je sa Turistom - oni psi na Selenitskom sto ako ih zaboravis umeju gadno da preseku -..... Citat:
Bajkeri, extremisti samim tim sto postoje je dobro za ovaj grad. Razni zeleni trude se da uticu na desavanja. Sa njima se ponesto slazem, a ponesto i ne. Cak i ljudi zaposleni u opstini, Varosi, socijalnom, školama, komunalnom, elektrovojvodini... Resavaju se razni problemi. Neki se rese, neki ne. Citat:
Prijatelju imas mozda pravo u nekim stvarima, ali zar ti se bas nista nesvidja u gradu? Nemoramo da se slazemo, ali dali je sve tako crno? |
|||||
|
|
|
|
|
Circle jerk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.03.2008.
Poslednji login: juče 19:15
Godine: 38
|
20.09.2008, 09:59
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 28.07.2006.
Poslednji login: 22.09.2008 10:26
Godine: 37
|
22.09.2008, 09:29
Ola drushtvo!
Pa shta se radi ovdi? hehe, pa da li je mogutje da se ovde koliko ja videh, raspravlja o samo nekim stvarima!?! Uostalom, shto se i raspravljate? Pa 100 ljudi - 100 tjudi!!! Bilo je - jeste - i bitje!!! O gradu Vrscu, ne vredi raspravljati!!! Oni koji ne zele da vide "katastrofalne" greshke, stvari, i dogadjaje oko sebe, ne mogu ni da budu realni!! Oni bi samo da gledaju u "lepotinje" tog grada, a malo ih je zaista pravih lepotinja (kad ovo kazem ne mislim na zemske)!!! Ja sam rodjeni Vrscanin, ali sam ipak pobegao iz grada i otishao da zivim u jedno lepo selo (okolina Vrsca)!!! Vrsac vishe nije ono shto je nekada bio, pogotovu kao shto je bio za vreme vladavine, kako ono jedan reche ovde, "Malo mi zvicis kao neki propali komunista iz doba copavog slosera"!!! Ma. deco, mila i draga, da li vi uopshte znate shta je i kako je nekada bilo!?!?!? Prichamo o grozdjebalu i ostalim manifestacijama!?!?!?! Hmmmmmm!!!! ---- Dobio je Vršac i novog prvaka svetskog šampionata u ispijanju špricera na metar, novog “Banatskog dugometraša”. Aleksandar Krecu popi 11 čaša od dva deci za minut i po. Da štos bude bolji, prolazio čovek tuda, pitao šta se dešava, čuo da je špricer džaba, stao u red pa ga sunuo k’o u džep. |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 26.09.2008.
Poslednji login: 09.11.2008 21:42
|
26.09.2008, 13:38
Citat:
Ja povremeno dolazim u Vrsac, pa kad budem opet stigao da znam gde da odem. Kad sam bio prošle godine, jedino dobro mesto koje sam nasao bio je neki jazz klub u podrumu jedne kuće iza Saborne crkve, ali nije bilo žive duše u njemu. Uzgred, je l' prošao grožđebal? Ko je ove godine maltretirao sluh gradjanstvu? |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 15:02
Godine: 23
|
26.09.2008, 14:12
Anguse prijatelju na koji klub si mislio?Da neces da kazes da su Cadjava furuna,Mjau mjau ili Pro mona,Kwon,62...Ovo su ti najbolja mesta ali ipak mada ih ne volim idem u Kwon i Pro monu nema vise gde to su najpopularnija mesta za sad
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Godine: 38
|
29.09.2008, 06:25
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 10.09.2008.
Poslednji login: 27.10.2008 14:12
|
29.09.2008, 15:15
I sta ces da uradis povodom toga?
bubamarasr je uradio dobru stvar sto planiram i sam kad mi situacija dozvoli. A kad vec pomenu sela ima ih predivnih, a u nekim takodje ima podela kao i u gradu. Citat:
Ima jos jedno mestasce u blizini koje je interesantno a nije jedno od pominjanih. |
|
|
|
|