VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Vojvodina > Banat

Banat Laline i Sosine teme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori
staro
  (#101 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamant

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 15:02
Pol: Muško
Godine: 23
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 31.08.2008, 11:04

Budi nas gost i ove godine.Sve je lepo kad si u dobrom drustvu pa i 2 dana bi bilo dosta uz tamburase i vino naravno...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#102 (permalink))
purple rose
Banovan
purple rose je na dobrom putu

Član od: 30.08.2008.
Poslednji login: 01.09.2008 01:19
Pol: Žensko
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 31.08.2008, 16:11

Citat:
Becar kaže: Pogledaj poruku
Budi nas gost i ove godine.Sve je lepo kad si u dobrom drustvu pa i 2 dana bi bilo dosta uz tamburase i vino naravno...
Imam rodbinu tamo tako da verovatno idem. Mada, sve je manje tamburasa, onaj TUBORGOV stand je ogroman i muzika glasna, unisti atmosferu.

staro
  (#103 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamant

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 15:02
Godine: 23
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 01.09.2008, 11:50

Citat:
purple rose kaže: Pogledaj poruku
Imam rodbinu tamo tako da verovatno idem. Mada, sve je manje tamburasa, onaj TUBORGOV stand je ogroman i muzika glasna, unisti atmosferu.
Tacno sve ih je manje ali tradicija je tu da se rusi tako da se nadam da ce biti prave muzike.Pa javi se kad budes dolazila

staro
  (#104 (permalink))
exploited
Circle jerk
exploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan član

Član od: 07.03.2008.
Poslednji login: juče 19:15
Godine: 38
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 03.09.2008, 08:00

Citat:
purple rose kaže: Pogledaj poruku
Volim Vrsac. Za svaki Grozdje(N)bal sam tamo. Prosle godine bila sam odusevljena organizacijom. 7 dana je trajao..... Vino i pivo na sve strane. Samo, nesto govore da ove godine traje samo 2-3 dana i da nece gostovati niko! To bi bilo bas bezveze.
S obzirom ko je prosle godine gostova.....mozda je i bolje da ove ne dolazi niko...
Ako se ne varam moj kum je postavio jednu slikicu,(koja je cenzurisana) sa proslogodisnje berbe....koja svakako opisuje moje misljenje o tome...

otimam siromasnima da bih dao bogatima!

staro
  (#105 (permalink))
od cokolade
Početnik
od cokolade će uskoro postati poznat članod cokolade će uskoro postati poznat član

Član od: 01.09.2008.
Poslednji login: 05.09.2008 04:40
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 03.09.2008, 19:14

Citat:
exploited kaže: Pogledaj poruku
S obzirom ko je prosle godine gostova.....mozda je i bolje da ove ne dolazi niko...
Ako se ne varam moj kum je postavio jednu slikicu,(koja je cenzurisana) sa proslogodisnje berbe....koja svakako opisuje moje misljenje o tome...
Izvini, ali Cecu je gledalo oko 20 000 ljudi i vasa opstina vam je to omogucila i nama koji nismo odatle besplatno.

Ko je bio prethodne? Snezana Djurisic i Miroslav Ilic..... Van Gogh.... Zeljko Joksimovic.... Komercijala druze, ali kad je bal nek je bal, a to je Cekili

staro
  (#106 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 03.09.2008, 23:17

Citat:
od cokolade dev kaže: Pogledaj poruku
Izvini, ali Cecu je gledalo oko 20 000 ljudi i vasa opstina vam je to omogucila i nama koji nismo odatle besplatno.

Ko je bio prethodne? Snezana Djurisic i Miroslav Ilic..... Van Gogh.... Zeljko Joksimovic.... Komercijala druze, ali kad je bal nek je bal, a to je Cekili
...besplatno?...cero...to shabanisanje smo platili mi...gradjani Vrsca,koji radimo,punimo budzet...znaci...sa nasim parama je placena sisata pevaljka da zaglupljuje shiroke narodne mase...na zalost...izgleda da si se i ti stopila s'masom...
...sada ne mogu da se zaustavim...pun mi je bre qrac shabanisanja...stalno se bre dovode neke budale i od festivala vina pravi vasar...i da ne zaboravim...Miroslav je bre gospodin...za ove napumpane,polugole budale...jebem ti drzavu i grad kad sam se ovde rodio...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#107 (permalink))
od cokolade
Početnik
od cokolade će uskoro postati poznat članod cokolade će uskoro postati poznat član

Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 04.09.2008, 01:29

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...besplatno?...cero...to shabanisanje smo platili mi...gradjani Vrsca,koji radimo,punimo budzet...znaci...sa nasim parama je placena sisata pevaljka da zaglupljuje shiroke narodne mase...na zalost...izgleda da si se i ti stopila s'masom...
...sada ne mogu da se zaustavim...pun mi je bre qrac shabanisanja...stalno se bre dovode neke budale i od festivala vina pravi vasar...i da ne zaboravim...Miroslav je bre gospodin...za ove napumpane,polugole budale...jebem ti drzavu i grad kad sam se ovde rodio...
cek, cek, zar nije hemofarm platio?
ne moze mene muzika zaglupiti..... muzika za mene ne predstavlja nacin zivota.... ne bih sad da idem u off topic na ovoj temi....
mene za taj grozdjebal vezu neke druge uspomene, a najmanje se tamo pije vino, zahvaljujuci tuborgu i njihovom ogromnom standu.....
secam se pre dve tri godine da je glavna atrakcija bila neka ceska pivara i cehinje
Miroslav jeste kralj sto se tice muzike, ali je po novinama svsta bljuvao sto ne prilici jednom gospodinu....
sve u svemu, kad sam rekla besplatno, mislila sam da se na stadionu nije placao ulaz....toliko....
a ovo ostalo je za neku drugu temu....
i ako vecina kako ti kazes shabana dolazi (pocev od uljme pa nadalje ) onda sto popularniji saban na bini vise sabana u masi, kapis? vise prodatih pljeski i piva i sl.

staro
  (#108 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 04.09.2008, 01:36

Citat:
cek, cek, zar nije hemofarm platio?
ne moze mene muzika zaglupiti..... muzika za mene ne predstavlja nacin zivota.... ne bih sad da idem u off topic na ovoj temi....
mene za taj grozdjebal vezu neke druge uspomene, a najmanje se tamo pije vino, zahvaljujuci tuborgu i njihovom ogromnom standu.....
secam se pre dve tri godine da je glavna atrakcija bila neka ceska pivara i cehinje
Miroslav jeste kralj sto se tice muzike, ali je po novinama svsta bljuvao sto ne prilici jednom gospodinu....
sve u svemu, kad sam rekla besplatno, mislila sam da se na stadionu nije placao ulaz....toliko....
a ovo ostalo je za neku drugu temu....
i ako vecina kako ti kazes shabana dolazi (pocev od uljme pa nadalje ) onda sto popularniji saban na bini vise sabana u masi, kapis? vise prodatih pljeski i piva i sl.
...nije Hemofarm platio...
...mozda muzika nije nacin zivota,ali mnogo govori o samom coveku...
...Tuborgov stand je bio kurac u odnosu na moj(Jelen),preko puta njega...
...bolje pivo od tog ceskog koje pominjes,nisam pio...i to crno...a Cehinjice prepusti Slavku Stimcu,on je majstor za njih...
...Miroslav je gospodin i kada bljuje i kad vatru seva...
...na kraju devojko...dosla si do zakljucka o kome sam i ja govorio...moj jedini nacin da prezivim ta tri dana je...pod A...da ne izlazim iz kuce...pod B...da nalijem lobanju kao mladi tuljan...sto i radim godinama za dane berbe grozdja...
...zaboravih Uljmu jbt...e to je tek selo...onako...pravo anglosaxonsko...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#109 (permalink))
od cokolade
Početnik

Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 04.09.2008, 04:35

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...nije Hemofarm platio...
...mozda muzika nije nacin zivota,ali mnogo govori o samom coveku...
...Tuborgov stand je bio kurac u odnosu na moj(Jelen),preko puta njega...
...bolje pivo od tog ceskog koje pominjes,nisam pio...i to crno...a Cehinjice prepusti Slavku Stimcu,on je majstor za njih...
...Miroslav je gospodin i kada bljuje i kad vatru seva...
...na kraju devojko...dosla si do zakljucka o kome sam i ja govorio...moj jedini nacin da prezivim ta tri dana je...pod A...da ne izlazim iz kuce...pod B...da nalijem lobanju kao mladi tuljan...sto i radim godinama za dane berbe grozdja...
...zaboravih Uljmu jbt...e to je tek selo...onako...pravo anglosaxonsko...
Tuborgov stand je bio fensi a jelen.... secam se jednog odmah pored tuborgovog gde su picili narodnjaci... izgleda da sam ja malo vise popila, pa se secam samo ta dva i jednog sto je bio prazzan.... ali covece, jos mi nije jasno-zasto tako grozdje bude skupo? sinak, nabiju cenu gotovo duplu komotno ga mozemo preimenovati u dane vina i piva... a VINKO svake godine isto.... he he... ma volEm ja Vrsac mLogo

Zajedno sa znanjem raste i sumnja.

staro
  (#110 (permalink))
exploited
Circle jerk
exploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan član

Član od: 07.03.2008.
Poslednji login: juče 19:15
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori - 04.09.2008, 07:35

Citat:

NazaloS....zato ti i kazem da je bolje da ne dolazi niko....
Zapamti u ovoj zemlji nista nije besplatno....
A ako ti bas toliko odgovara ova ekipa predlozi da se u tvojoj opstini organizuje stokijada pa se ondaK lepo zabavljajte...

otimam siromasnima da bih dao bogatima!