|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Banat Laline i Sosine teme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.09.2008.
Poslednji login: 05.09.2008 04:40
Pol: Žensko
|
Odgovor: Vršac - slobodni razgovori -
03.09.2008, 19:14
Citat:
Ko je bio prethodne? Snezana Djurisic i Miroslav Ilic..... Van Gogh.... Zeljko Joksimovic.... Komercijala druze, ali kad je bal nek je bal, a to je Cekili ![]() |
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Pol: Muško
Godine: 38
|
03.09.2008, 23:17
Citat:
![]() ...sada ne mogu da se zaustavim...pun mi je bre qrac shabanisanja...stalno se bre dovode neke budale i od festivala vina pravi vasar...i da ne zaboravim...Miroslav je bre gospodin...za ove napumpane,polugole budale...jebem ti drzavu i grad kad sam se ovde rodio... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
04.09.2008, 01:29
Citat:
ne moze mene muzika zaglupiti..... muzika za mene ne predstavlja nacin zivota.... ne bih sad da idem u off topic na ovoj temi.... mene za taj grozdjebal vezu neke druge uspomene, a najmanje se tamo pije vino, zahvaljujuci tuborgu i njihovom ogromnom standu..... secam se pre dve tri godine da je glavna atrakcija bila neka ceska pivara i cehinje ![]() Miroslav jeste kralj sto se tice muzike, ali je po novinama svsta bljuvao sto ne prilici jednom gospodinu.... sve u svemu, kad sam rekla besplatno, mislila sam da se na stadionu nije placao ulaz....toliko.... a ovo ostalo je za neku drugu temu.... i ako vecina kako ti kazes shabana dolazi (pocev od uljme pa nadalje ) onda sto popularniji saban na bini vise sabana u masi, kapis? vise prodatih pljeski i piva i sl. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
|
04.09.2008, 01:36
Citat:
![]() ...mozda muzika nije nacin zivota,ali mnogo govori o samom coveku... ![]() ...Tuborgov stand je bio kurac u odnosu na moj(Jelen),preko puta njega... ![]() ...bolje pivo od tog ceskog koje pominjes,nisam pio...i to crno...a Cehinjice prepusti Slavku Stimcu,on je majstor za njih... ![]() ...Miroslav je gospodin i kada bljuje i kad vatru seva... ![]() ...na kraju devojko...dosla si do zakljucka o kome sam i ja govorio...moj jedini nacin da prezivim ta tri dana je...pod A...da ne izlazim iz kuce...pod B...da nalijem lobanju kao mladi tuljan...sto i radim godinama za dane berbe grozdja... ![]() ...zaboravih Uljmu jbt...e to je tek selo...onako...pravo anglosaxonsko... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
Citat:
a jelen.... secam se jednog odmah pored tuborgovog gde su picili narodnjaci... izgleda da sam ja malo vise popila, pa se secam samo ta dva i jednog sto je bio prazzan.... ali covece, jos mi nije jasno-zasto tako grozdje bude skupo? sinak, nabiju cenu gotovo duplu komotno ga mozemo preimenovati u dane vina i piva... a VINKO svake godine isto.... he he... ma volEm ja Vrsac mLogo ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Circle jerk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.03.2008.
Poslednji login: juče 19:15
|
04.09.2008, 07:35
Citat:
NazaloS....zato ti i kazem da je bolje da ne dolazi niko.... Zapamti u ovoj zemlji nista nije besplatno.... A ako ti bas toliko odgovara ova ekipa predlozi da se u tvojoj opstini organizuje stokijada pa se ondaK lepo zabavljajte...
|
|
|
|
![]() |