|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Banat Laline i Sosine teme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Vampir Miloš u bečkoj arhivi |
|
Odgovor: Vampir Miloš u bečkoj arhivi |
|
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Vampir Miloš u bečkoj arhivi -
10.07.2007, 01:29
Citat:
![]() A priča je stvarno zanimljiva. Trebalo bi nekim instrumentima istražiti područje oko tog sela. Mislim, ako je nekada postojalo groblje, ne može skroz nestati. I nije to bilo pre 10.000 godina. Malo istražiti i ako se nađu tragovi gašenog kreča, napraviti turističku atrakciju. Ali ko da je nekome u Srbiji stalo do toga... ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 14:35
Pol: Žensko
Godine: 33
|
10.07.2007, 08:17
Citat:
Eto, šala, šala Jes' zanimljivo, stvarno No meni nije jasno što su se ti vampiri povukli. Da nije neko ubio glavnog vampira? Ja se sećam kao klinka kad sam išla na selo, bila je jedna baka koja je volela nama da priča te scary "istinite" priče, I verujem da se sva ta deca i dan danas sećaju i imena i priča i svakog detalja. Drhtali smo i slušali i plašili se i terali je da priča još, a u tom mraku gde ti je jedino svetlo mesečina i jedini zvuci insekti, huk vetra sa planina i zvuk obližnjeg potoka to je sve delovalo još strašnije. Uvek su tu bile neke devojke na prelu, a nekako su te devojke uvek bile na prelu noću, uvek je neka imala nekog kome se obećala a taj je umro pa je dolazio po nju i kucao na vrata, uvek su neki volovi odbijali da vuku kola bez razloga kao da ispred njih stoji neka sila, uvek je bio srećan onaj kome se utvara ukazala tek što je svanulo sa rečima: da nije svanulo... a njenog muža je jahao drekavac lično. Jebote, izvorni horor. ![]() Nema puno naših reći koje su internacionalne. Ali ih ima još ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 22.07.2007.
Poslednji login: 13.08.2007 19:50
Pol: Muško
|
24.07.2007, 22:06
A zato su u mom Banatu svi malo caknuti,jer izgleda da mestani nisu odradili posao!
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Pol: Žensko
|
20.08.2007, 19:51
kad smo vetj kod vampira....
desilo se kod mene u selu....... choveka na njivi udari grom, nadju ga posle oluje i ukontaju da je mrtav.... sutradan sahrana.... kako je bio harmonikash u sanduk stave harmoniku, mnogo zlata, para.... sve to gledali Cigani koji su svirali na sahrani ( pleh muzika).... i naravno, ukontaju Cigitji da ovom mrtvacu na onom svetu netje trebati ni harmonika, ni zlato ni pare i reshe da ga u toku notji iskopaju i pokupe sve to...... doshli oni, otkopali ga, otvaraju sanduk, kad mrtvac 'ladno isckochi iz sanduka, zagrli prvog Cigu i reche : "E, fala ti brate shto me oslobodi!" Cigitj momentalno pao mrtav u raku, a ostali se razbezali kud koji..... Chovek se seti da sad svi misle da je mrtav, pa reshi da ih nekako pripremi za svoj dolazak i krenu prema selu svirajutji harmoniku...... Naravno da su svi bili shokirani, blago recheno...... p.s. Kako ga udario grom, on je delovao kao mrtav, ali nije bio mrtav. Kad su ga zakopali u zemlju, zemlja je iz njega izvukla elektricitet, a da ne beshe Cigitja, umro bi pod zemljom. moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|