VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Vojvodina > Banat

Banat Laline i Sosine teme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Vampir Miloš u bečkoj arhivi
staro
  (#11 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 48
Odgovor: Vampir Miloš u bečkoj arhivi - 21.08.2007, 00:35

Citat:
Andjelika kaže: Pogledaj poruku
kad smo vetj kod vampira....desilo se kod mene u selu.......
Tu pricu raspredaju svi, po celoj Srbiji, i kod mene u selu se pricala. Malo je verovatno da je istinita. Al, kad smo vec kod toga, ima u Subotici istinit dozivljaj sa ludim Stipanom. Svi Suboticani ga znaju. On je jedna dobrica, nosi vence i sve sto treba oko mrtvaca. Jedan dan je spremao kapelu za sutrasnju sahranu, pridremalo mu se i on zaspao. Grobar ga zakljucao, a on kad se probudio, lupao na vrata. Grobar zvao policiju i kad su ovi dosli, otkljucaju i kad je "hrabri" policajac otvorio vrata, ovaj ga uhvatio za ruku i rekao je nesto otprile kao "Pa gde si do sad, tebe sam cekao". Policajac padne u nesvest, pa u bolnicu, doziveo nervni slom. Sledeci dan, Stipan ode do bolnice da mu se izvini, a cim je krocio na vrata, policajac dozivi i drugi nervni slom.

Vidjam Stipana po gradu, sad "radi kao kurir" tj. daju mu koji dinar da odnese postu do SIZ-a ili teretne poste. Ni malo se nije promenio, a ja ga znam 30 godina.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
djebo
Početnik
djebo će uskoro postati poznat član

Član od: 06.02.2007.
Poslednji login: 29.09.2008 01:42
Godine: 39
Odgovor: Vampir Miloš u bečkoj arhivi - 26.09.2007, 22:43

Živeo sam par godina u Srpskoj Crnji selu do Radojeva i dan danas se sećam priče o Đokici iz Radojeva.Đokica je đavo sa belim čaršavom kojim majke još i danas plaše decu.čudi me kako se nije već javio neko iz Radojeva ili Crnje da ispriča priče o Đokici,ima ih na stotine.

staro
  (#13 (permalink))
itebejac
Poznata faca
itebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članova

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 11:46
Godine: 33
Odgovor: Vampir Miloš u bečkoj arhivi - 06.01.2008, 04:20

Citat:
Andjelika kaže: Pogledaj poruku
kad smo vetj kod vampira....
desilo se kod mene u selu.......

choveka na njivi udari grom, nadju ga posle oluje i ukontaju da je mrtav....
sutradan sahrana....
kako je bio harmonikash u sanduk stave harmoniku, mnogo zlata, para....
sve to gledali Cigani koji su svirali na sahrani ( pleh muzika)....
i naravno, ukontaju Cigitji da ovom mrtvacu na onom svetu netje trebati ni harmonika, ni zlato ni pare i reshe da ga u toku notji iskopaju i pokupe sve to......

doshli oni, otkopali ga, otvaraju sanduk, kad mrtvac 'ladno isckochi iz sanduka, zagrli prvog Cigu i reche : "E, fala ti brate shto me oslobodi!"
Cigitj momentalno pao mrtav u raku, a ostali se razbezali kud koji.....

Chovek se seti da sad svi misle da je mrtav, pa reshi da ih nekako pripremi za svoj dolazak i krenu prema selu svirajutji harmoniku......
Naravno da su svi bili shokirani, blago recheno......

p.s.
Kako ga udario grom, on je delovao kao mrtav, ali nije bio mrtav. Kad su ga zakopali u zemlju, zemlja je iz njega izvukla elektricitet, a da ne beshe Cigitja, umro bi pod zemljom.
Pa je stigo kući, a tamo ga brat, ili otac dočeka sa lovačkom puškom i rečima: neće sa mnom niko da se igra i da se ismeva mojoj žalosti što sam izgubio brata/sina... i puf ovog puta ga stvarno usmrti sa hicem iz lovačke puške... - stara priča

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen