VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Vojvodina > Banat

Banat Laline i Sosine teme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Postoji li Perlez, ako sam dobro napisao, i gde je tacno?
staro
  (#1 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
Postoji li Perlez, ako sam dobro napisao, i gde je tacno? - 01.12.2007, 17:20

Neko meni blizak ima u nasledstvu napusteni salas,pa me interesuje ima li ih tamo,jer mozda sam zrtva obmane,a ako ih ima za koliko para se mogu kupiti ? Perlez kod Kikinde ili gde vec...mrzi me da vrtim geo karte...

A neka tema i budu salasi ili slicno sto nekome ili nama moze biti inspirativno mesto za zivot..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Postoji Perlez ako sam dobro napisao i gde je tacno ?
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Godine: 32
Odgovor: Postoji Perlez ako sam dobro napisao i gde je tacno ? - 01.12.2007, 17:24

Perlez je kod Zrenjanina

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Odgovor: Postoji Perlez ako sam dobro napisao i gde je tacno ?
staro
  (#3 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Postoji Perlez ako sam dobro napisao i gde je tacno ? - 01.12.2007, 17:46

Tačno, Perlez je kod Zrenjanina, na putu ka Beogradu.

Odgovor: Postoji li Perlez, ako sam dobro napisao, i gde je tacno?
staro
  (#4 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Postoji li Perlez, ako sam dobro napisao, i gde je tacno? - 01.12.2007, 17:55

Pa ok,ako mozete 'prebacite me' u Zrenjanin,ako ne,'ajde da pricamo ima li salasa na prodaju i da li bi i kako neko ziveo na takvom ili slicnom mestu...Posto li su ??? Ima li ko predstavu ???

Poruku je izmenio simke, 01.12.2007 u 18:43.

staro
  (#5 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Odgovor: Postoji li Perlez, ako sam dobro napisao, i gde je tacno? - 01.12.2007, 18:54

Citat:
Ljubivoje Ršumović kaže:
LEPA KATA

Bila jednom jedna Kata
u Perlezu blizu Čente
lepa kao sa plakata
pa i lepša na momente

Imala je oči plave
original morska plavet
nosaše ih posred glave
tako da ti stane pamet

Imala je rusu kosu
nekad plavu nekad crnu
kao plast u senokosu
kao gnezdo al na trnu

Imala je lepa Kata
uz lepotu sto dukata
pa je bila tata-mata
za sve momke iz Banata

Jedan naš drugar zna svašta o Perlezu, blizu Čente ... drugar se zove Google i kada sam ga pitao za Perlez reče mi da oni tamo održavaju "Suncokretijadu" zamisli, pa potom da se na izlazu iz Perleza prema Titelu uvek može kupiti sveža riba ... ma, svašta on zna.

staro
  (#6 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Godine: 34
Odgovor: Postoji li Perlez, ako sam dobro napisao, i gde je tacno? - 05.12.2007, 14:57

"U Perlezu stao voz
zbog visokog snega,
srusila se lavina
s titelskoga brega."

Garavi Sokak

30-ak km juzno od Zrenjanina,
40-ak km jugo-istocno od Novog Sada i
50-ak km severo-istocno od Beograda.

Pa to ti je tu, odmah kod Sefkerina.
Kod Albukerkija skrenes levo.

Sve u vezi sa ženom je zagonetka. I sve u vezi sa ženom ima jedno rešenje, a to je trudnoća - Fridrih Niče

staro
  (#7 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Odgovor: Postoji li Perlez, ako sam dobro napisao, i gde je tacno? - 03.01.2008, 20:35

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Pa ok,ako mozete 'prebacite me' u Zrenjanin,ako ne,'ajde da pricamo ima li salasa na prodaju i da li bi i kako neko ziveo na takvom ili slicnom mestu...Posto li su ??? Ima li ko predstavu ???
Ако тражиш јефтина имања, препоручујем део од Зрењанина према румунској граници, Тараш и сл. Пар хиљада евра и купиш целу главну улицу.

http://www.viamichelin.com/viamichel...perlez&x=0&y=0

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#8 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
Odgovor: Postoji li Perlez, ako sam dobro napisao, i gde je tacno? - 03.01.2008, 20:37

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Ако тражиш јефтина имања, препоручујем део од Зрењанина према румунској граници, Тараш и сл. Пар хиљада евра и купиш целу главну улицу.
Kako jeftino prodajes severnu Srbiju

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#9 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Odgovor: Postoji li Perlez, ako sam dobro napisao, i gde je tacno? - 03.01.2008, 20:43

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
Kako jeftino prodajes severnu Srbiju
Не питај ме пошто је земља око Куршумлије...
На ове провокације нећу ни да се осврћем...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#10 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum