VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Vojvodina > Bačka

Bačka Bačvanske teme sa pogledom na ravnicu

Prikaz rezultata glasanja: Kako Vam se sviđa na Majkinom Salašu
Predivno 4 44.44%
Dobro,ali može i bolje 1 11.11%
Ne sviđa mi se mnogo toga 0 0%
Nisam bio/la 4 44.44%
Multiple Choice Poll. Učesnika ankete do sada: 9. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Majkin Salas
staro
  (#1 (permalink))
acikaUZIVO
Novi član
acikaUZIVO je na dobrom putu

Član od: 25.12.2007.
Poslednji login: 24.10.2008 21:07
Pol: Muško
Godine: 31
Majkin Salas - 23.07.2008, 11:50

Poštovanje dragi moji.Evo odlučio sam malo da Vam napišem o jednom od najlepših(ali bukvalno) mesta u Bačkoj,u okolini Palića.mesto se zove Hajdukovo,poznato je po dobrim vinima (domaćim,autentičnim) ALI MISLIM DA SVE VIŠE POSTAJE POZNATIJE PO ETNO-RESTORANU "Majkin Salaš".
MAJKIN SALAŠ se nalazi na Paliću odmah pored Cvetnog Salaša na imanju koje se prostire na površini od 20 hektara. Stari vojvođanski salaš je opet postao središte života i okupljanja ljudi uz čašicu dobre domaće rakije, izvorne tamburaške muzike i tradicionalnih jela. Gurmani mogu da uživaju u dobroj krompirači, telećem perkeltu sa domaćim testom i sirom, pevčijem paprikašu sa knedlama, salašarskom pasulju, ovčijem paprikašu sa kupusom, svinjskim papcima, pečenoj patki ili pak možda pravoj ribljoj čorbi. Za sladokusce su obezbeđeni fanci, domaće štrudle, gomboce, kompoti.... To je samo deo bogate ponude "Majkinog Salaša". Uz sve to ne može se zaboraviti ni kvalitetna ponuda vina, domaće rakije od dunje, jebuke ili šljive. Tu je takođe i tamburaški orkestar "Neven" a na imanju se nalazi i šaranski ribnjak, bezen, sportski tereni, ergela konja. Sve to je okruženo voćnjacima i malim bagremovim šumarkom. Organizacija raznih svetkovina je doprinela da se gosti edukuju i potsete na život i običaje naroda koji žive u ovom regionu. Tako da danas na salašu postoje već dobro poznati i posećeni tradicionalni aranžmani koje pomažu i turistička organizacija, opština, likovne kolonije, udruženja slamarki, kulturno umetnička društva i to sve u cilju očuvanja kulturno istorijskog nasleđa i samog unapređenja turističke ponude na Paliću.

Ako je neko od Vas možda već bio ovde,molim vas da napiše utiske,a ako nije,posle ove teme i bez razmišljanja će se uputiti put Hajdukova....

AcikaUZIVO

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Majkin Salas
staro
  (#2 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimum

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: danas 08:33
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Majkin Salas - 24.07.2008, 18:53

Malo da dopunim priču o Majkinom salašu...kada prijatno ručate uz muziku tamburaša, pre polaska nemojte propustiti vožnju fijakerom. Ja sam bila dosta puta na Majkinom Salašu i to nedeljem za vreme ručka. Naravno da ću ponovo svratiti...

S nežnošću gledah ti stopa trag, trag na snegu belom
i znadoh da ćeš biti mi drag, drag u životu celom

Poruku je izmenio cvishna, 24.07.2008 u 22:23.

staro
  (#3 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Majkin Salas - 24.07.2008, 19:42

Ima i boljih što se jelovnika tiče,ali probajte da iznajmite sobu i da jutrom u vodi bazena budete posluženi omiljenim pićem dok su ekskurzije,masovne posete i 'jedenje' dalje od pogleda koji imate uživajući sami...

staro
  (#4 (permalink))
acikaUZIVO
Novi član

Odgovor: Majkin Salas - 25.07.2008, 10:14

Evo postavih pre nekoliko dana temu o Majkinom Salašu tako da sam ostao dužan i fotografije Majkinog i Cvetnog Salaša,koji se "ljube" jedan uz drugi,odnosno ne idu nikako jedan bez drugog.
Koliko lepo na Majkinom možete da ručate,popijete ili pak samo uživate uz jezero sa prijateljima,isto toliko lepo na Cvetnom možete da se odmarate u prijatnom smeštaju i sunčate se uz ivice predivnog bazena.
A sad stvarno uživajte....
Priložene slike
Tip fajla: jpg 1main_image.jpg (23.7 KB, 4 pregleda)
Tip fajla: jpg foto4m.jpg (17.0 KB, 3 pregleda)
Tip fajla: jpg foto7m.jpg (19.9 KB, 1 pregleda)
Tip fajla: jpg foto10m.jpg (26.0 KB, 1 pregleda)
Tip fajla: jpg foto20m.jpg (6.9 KB, 5 pregleda)

AcikaUZIVO

staro
  (#5 (permalink))
acikaUZIVO
Novi član

Odgovor: Majkin Salas - 25.07.2008, 10:23

Evo još slika...
Priložene slike
Tip fajla: jpg foto21m.jpg (4.8 KB, 3 pregleda)
Tip fajla: jpg foto22m.jpg (6.0 KB, 3 pregleda)
Tip fajla: jpg foto29m.jpg (8.7 KB, 6 pregleda)
Tip fajla: jpg foto30m.jpg (3.1 KB, 1 pregleda)
Tip fajla: jpg furuna01.jpg (4.7 KB, 5 pregleda)

AcikaUZIVO

staro
  (#6 (permalink))
acikaUZIVO
Novi član

Odgovor: Majkin Salas - 25.07.2008, 10:37

I još.....
Priložene slike
Tip fajla: jpg furuna03.jpg (8.9 KB, 6 pregleda)
Tip fajla: jpg hrana1.jpg (9.3 KB, 5 pregleda)
Tip fajla: jpg hrana2.jpg (9.2 KB, 3 pregleda)
Tip fajla: jpg lampa01.jpg (7.7 KB, 4 pregleda)
Tip fajla: jpg majkinsalas1.jpg (4.2 KB, 2 pregleda)

AcikaUZIVO

staro
  (#7 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Majkin Salas - 25.07.2008, 11:35

Citat:
acikaUZIVO kaže: Pogledaj poruku
Evo još slika...
Jest' vala kolega,klopa je kod Gabrića seniora,a bazen kod juniora... Ivana je najmlađa,studira u Bg,a povremeno radi za mene... Da nisu kao porodica ok ne bi napravili to što jesu i što je najvažnije guraju dalje,tj. ne žive od stečenog kredibiliteta...

Za sada mislim da je na Paliću njihov porodični biznis jedini vredan pomena... Valjda će neko rešiti pitanje vode u sledećih nekoliko godina ako ne može ranije,pa da stvarno Palić bude destinacija o kojoj se može razmišljati kad god čovek pomisli da ode negde i odmori se ili da uživa,što nije lako spojiti... Lakše reći šta treba nego sprovesti...

staro
  (#8 (permalink))
acikaUZIVO
Novi član

Odgovor: Majkin Salas - 25.07.2008, 12:39

Pa tako je,ja sam stvarno oduševljen,to mesto je čist dokaz kako se nešto može napraviti samo kad je family složna i kad se hoće...Čak su i mnoge javne ličnosti relativno često u poseti ovoj destinaciji i koliko sam upoznat,a radim sa njima non stop,nema većih zamerki što je po meni sasvim ok...Možda eventualno po koja sitnica,ali naravno,gde se radi tu se i greši...
Priložene slike
Tip fajla: jpg ljudi4.jpg (8.5 KB, 6 pregleda)
Tip fajla: jpg ljudi2.jpg (6.5 KB, 3 pregleda)
Tip fajla: jpg ljudi6.jpg (9.0 KB, 3 pregleda)
Tip fajla: jpg majkinsalas2.jpg (3.4 KB, 5 pregleda)
Tip fajla: jpg majkinsalas3.jpg (3.2 KB, 4 pregleda)

AcikaUZIVO

Poruku je izmenio zmax, 25.07.2008 u 14:10. Razlog: veličina slova

staro
  (#9 (permalink))
acikaUZIVO
Novi član

Odgovor: Majkin Salas - 05.08.2008, 19:53

Pozz ljudi zar je moguće da ama baš niko nikad nije bio na ovom salašu...?PA POŽURITE....

AcikaUZIVO

staro
  (#10 (permalink))
nenad.bds
Početnik za navek
nenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimum

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 12:01
Godine: 65
Odgovor: Majkin Salas - 05.08.2008, 21:16

Citat:
acikaUZIVO kaže: Pogledaj poruku
Pozz ljudi zar je moguće da ama baš niko nikad nije bio na ovom salašu...?PA POŽURITE....
A imaš i proviziju od ovog marketinga?