|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Bačka Bačvanske teme sa pogledom na ravnicu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Srbobran |
|
Odgovor: Srbobran |
|
|
|
|
|
|
"strašan" zmaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 15:10
Pol: Žensko
Godine: 35
|
Odgovor: Srbobran -
08.02.2008, 01:25
Dobrodošao neleprvi
i srećne oči što te vide na ovom delu foruma. ![]() Nemoj da te spreči opširnost Lady In Red da nešto dopišeš i time doprineseš ovoj temi. Čekam sledeći post o Sentomašu. Lep provod i kuckanje. ![]() Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 11.02.2008.
Poslednji login: 23.11.2008 00:17
Pol: Muško
|
12.02.2008, 00:38
Srbobran je Srbobran i ja nemogu da ga poredim ni sa jednim mestom gde sam bio, a bio sam svuda.Srbobrance takodje.Oduvek sam se pitao,a tome oduvek ima 30 i nesto godina zasto iz Novog Sada prema Srbobranu putem E75 nema putokaza za to mesto.Pisalo je i Titov Vrbas, Sirig, Subotica al samo Srbobran nije.Tek pre neku godinu stidljivo (valda je tako moralo)na putokazu videh Srbobran.Svidja mi se tema ,svidja mi se to mesto samo dajte malo vise slika Srbobranskih salasa ,sorova i Srbobrana .Pozdrav Iz Novog Sada
Zar je to sve od Srbobranaca? |
|
|
|