|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Bačka Bačvanske teme sa pogledom na ravnicu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Turija |
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 10.03.2008.
Poslednji login: 21.03.2008 00:21
Pol: Žensko
|
Odgovor: Turija -
14.03.2008, 23:51
Citat:
Kako zelim, Kako zelim nocas da te milujem kako zelim, kako zelim tebi da se radujem ej kad bi znala samo kad bi znala Lazu, lazu, lazu da vreme leci sve moje rane bole kao pre Kako zelim, kako zelim sav na tvojim grudima kako zelim, kako zelim dodir tvojih usana ej kad bi znala samo kad bi znala ................................ |
|
|
|
|
|
|
"strašan" zmaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 35
|
06.05.2008, 00:51
Pa nadam se da ćeš podeliti novosti sa nama i tako doprineti ovoj temi.
![]() Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 06.05.2008.
Poslednji login: 04.07.2008 01:15
Pol: Muško
Godine: 29
|
31.05.2008, 00:07
hehe...nije tako neg...u turiji nema nista samo jedna suva sljiva, i ta sljiva odsecena na njoj ........ obesena, tuda popa prolazio cudno lisce opazio, pop se masi da domasi ....... rze pop se trze, aoj ....... bog`t ubio alaj sam se poplasio......itd
![]() |
|
|
|
|
|
Čuvar Zaborava
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: danas 08:33
Godine: 32
|
08.06.2008, 23:36
Prošle godine sam bila na kobasicijadi, bilo je prohladno vreme, ali nije omelo forkloraše da zagriju narod koji se okupio u velikom broju da proba najveću, a bome i najbolju kobasicu u kraju. Prođosmo pokraj jednog šatora gde smo probali kobasicu, uuum ala je dobra bila, pa malo kirbajskih bombona, pa smo onda kod simpatičnog čikice kupili "turijsku bricu" koju je Bora Otić jednom dobro reklamirao. A na kraju šlag na tortu...pekao se bik na ražnju, a čitava Turija miriši na pečenje, a Nas dvoje...pa naravno da smo probali, malo sa ražnja, a malo iz šerpe koja je bila na vatri i u nju se dodavalo meso od bika sa ražnja. Društvo moje, kako smo se mi lepo proveli...neka nam ispričaju meštani kako to bude na kobasicijadi...
![]() i znadoh da ćeš biti mi drag, drag u životu celom
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|