|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Bačka Bačvanske teme sa pogledom na ravnicu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Turija |
|
Odgovor: Turija |
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
|
Odgovor: Turija -
14.11.2007, 00:18
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.10.2007.
Poslednji login: 26.07.2008 22:27
Pol: Žensko
|
14.11.2007, 00:38
Citat:
Hahhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Dobro ti je ovo. Vec si mi popravio raspolozenje. ![]() U Turiji sam provela najlepsi deo svoga detinjstva, a to su letnji raspusti kod dede i majke pored Kanala. A bilo je tu i decijih ljubavi, kako da ne? Sve je to deo zivota. Iako redovno dolazim u posetu, Turinskim sokacima nisam prosetala citavih dvadesetak godina, a secanja su toliko sveza i cista da ih sve polako belezim na jedno mesto koje ce ako Bog da, uskoro "osvanuti" na stranicama jedne lepe knjige. Pozdravljam te! |
|
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
|
14.11.2007, 00:57
Citat:
Poneko parče sećanja, razmišljanja ili već tome slično, možeš i ovde da postaviš ... a možda i na Blogu volemo mi da čitamo, to je jedan od razloga što smo na forumu, bar za neke od nas. Želim ti uspešan i prijatan rad na knjizi, valjda će biti prilike da je pročitam. Pozdravljam i ja tebe, prijatan ti boravak medju nama na forumu Vojvodinacafe-a, naravno i dobra zabava. |
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|