|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Bačka Bačvanske teme sa pogledom na ravnicu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Bečej - Šetajući obalom Tise |
|
Odgovor: Bečej - Šetajući obalom Tise |
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
|
Odgovor: Bečej - Šetajući obalom Tise -
20.11.2007, 01:23
@Zmax
Dopunio bih tvoju prethodnu poruku ... malčice. ![]() Pesma je o ljubavi i o Tisi, to je ušičujno (ušičujno je nepostojeći izraz za nešto što možeš sa sigurnošću zaključiti slušajući) a pošto je to tako, sigurno se pitaš šta je očigledno, zar ne?Pa, očigledno je da to nije snimljeno na Tisi. Snimljeno je na Staroj Tisi kod Bačkog Gradišta, na tamošnjem mostu. Put kojim se devojka vozi biciklom je put izmedju vikend naselja i sela. Pejsaž je prelep i šteta što njega nisu više snimali a malo manje same sebe ali ... tako je kako je, Ovo napisah samo radi informisanja šire forumske javnosti. Prvo sam pomislio da spot prebacim u temu: Stara Tisa-Biserno Ostrvo / Vikend Naselje-Bačko Gradište jer za to postoji čak par razloga. Prvi sam već naveo, jer su snimci sa Stare Tise. Drugi je taj što je pesma najverovatnije nastala u doba kada je Stara Tisa bila reka, tj. pre regulacije toka Tise kojim se dobilo sadašnje stanje. Nekako mi je delovalo prirodnije da je spot tamo ali pošto si ga već postavila ovde a ne odskače od teme, mislim da je na dobrom mestu i da nema potrebe za premeštanjem. Zato sam dao objašnjenje i upustio se u ovo pisanije. PS. Pošto si škrtarila sa rečima i nisi ni jednu jedinu reč napisala uz taj spot, sada za kaznu da napišeš par poruka u ovom vojvodjanskom delu. ![]() |
|
|
|
|
|