|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta. |
| Prikaz rezultata glasanja: Gde se proizvode najbolji automobili? | |||
| Italija |
|
2 | 4.26% |
| Nemačka |
|
24 | 51.06% |
| Koreja |
|
0 | 0% |
| Japan |
|
15 | 31.91% |
| Amerika |
|
0 | 0% |
| Švedska |
|
2 | 4.26% |
| Francuska |
|
3 | 6.38% |
| Engleska |
|
1 | 2.13% |
| ostalo |
|
0 | 0% |
| Učesnika ankete do sada: 47. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: U kojoj zemlji se prave najbolji automobili? |
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: U kojoj zemlji se prave najbolji automobili? -
25.07.2008, 11:58
KoleZinice draga... Opel,Ford,Citroen i Peugeot žive od komercijalnih vozila,prevedeno JEFTINIH,a VW je malo prerastao toliku jeftinoću u izradi svojih modela,ali pošto mu samo VW ime kaže da je za narodne mase,morali su da puste Špancima i Česima da to ime malo više opravdaju...
Što se tiče Golfa nemam reči,ali ako budeš upoređivala novog Accorda sa Golfom onda ćeš shvatiti koliko dobijaš za iste pare...A o starom Accordu koga svako pametan u Bg vozi poslednjih par godina da i ne pričam,jer košta koliko Golf bez klime i bez podizača stakla i sa 68 ks ![]() Nemci su počeli,naučeni od Mercedesa da naplaćuju i piksle kao dodatnu opremu... ali ako si sedela u novoj bubi shvatićeš da su fazon auta bez piksle ukrali od našeg Yuga...![]() ![]() ![]() Usput najprodavaniji strani automobili u USA su Accord i neki Toyotini modeli,a zašto? Pa prosečno accord ostaje 15 minuta GODIŠNJE u servisu,a to ljudi vole... Prošlo je vreme loše limarije kod japanaca osamdesetih godina,sada su garancije na karoseriju i lak par godina veći nego kod Mercedesa i BMW-a |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.05.2007.
Poslednji login: 20.11.2008 20:00
|
26.07.2008, 15:13
Сложићу се са Нероновим мишљењем у вези јапaнских аутомобила. Ко је само једном на дуже или мало дуже стазе возио јапанце, а при том мислим на ударну тројку - Хонда, Тојота и Мазда (а међу њима мислим на оно што сам ја возио, што значи од 98год па на овамо) зна о чему причам – скоро савршене машине, а у односу на остале, а па чак и швабе из фамозне јаке тројке Ауди, Меца и БМВ су далеко отишли, што сваке године и саме швабе признају и потврђују у својим јавним испитивањима квалитета. Дизајн сјајан, механика сјајана, све одлично оца им јапанског! Возио сам Мазду 6 дизела дуго, врхунски аутомобил, а задњих метар дана ђирам Акорда бензинца... А на најновији Акорд ми се диже одмах притисак, перфекшшшн!
![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 16.07.2008.
Poslednji login: 14.08.2008 14:02
Godine: 24
|
11.08.2008, 22:22
Ne znam postoji li neki forum u Srbiji na kome se ne raspravlja da li su bolji Nemci ili Japanci.......dosadno. Za nase uslove preskupi i jedni i drugi ali evo, ujak ove godine (kao i nekoliko prethodnih) bio u poseti familiji u Hercegovini i Crnoj Gori, presao oko 3k za dve nedelje sa "famoznom" II '86 god. na gas, nije imao nikakvih problema, mada ga odrzavanje godisnje kosta otprilike koliko i nekog novog punta, fabije, korse...
Naravoucenije, plati pa se klati, a to bolji su ovi ili oni malo je bezveze, kupis auto koji ti se svidja, u kome ces se dobro osecati, dal ce preci 10k vise ili ce odrzavanje biti malo skuplje ili jeftinije nije toliko vazno |
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
|
12.08.2008, 23:07
Glasao sam za Italiju jer talijani stvarno proizvode najljepse i najbolje automobile.
Glaso i pogledo....kad ono kod vas talijani skoro najgori. Sve je stvar ukusa. ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.08.2007.
Poslednji login: danas 00:03
Pol: Žensko
Godine: 20
|
20.08.2008, 15:53
Ne znam gde se prave..ali znam da volEm japance...
E sad, ako sam promasila temu... ![]() |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
|
21.08.2008, 02:11
Citat:
p.s. ćerka mi voli 407 novu,međutim ovaj moj kum od kuma nastrada u sličnom preksinoć,pa ne bih zarad malera... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|