VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Sport > Auto-moto

Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta.

Prikaz rezultata glasanja: Gde se proizvode najbolji automobili?
Italija 2 4.26%
Nemačka 24 51.06%
Koreja 0 0%
Japan 15 31.91%
Amerika 0 0%
Švedska 2 4.26%
Francuska 3 6.38%
Engleska 1 2.13%
ostalo 0 0%
Učesnika ankete do sada: 47. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: U kojoj zemlji se prave najbolji automobili?
staro
  (#21 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimum

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: danas 08:33
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: U kojoj zemlji se prave najbolji automobili? - 25.07.2008, 11:41

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Za one koji znaju Japan,a za one sa predrasudama i svima onima kojima je auto produžetak polnog organa Nemačka...
Ja nemam predrasude, niti mi auto služi za "produžetak polnog organa"

Citat:
Ali ne mogu se prevideti neki modeli BMW-a i Mercedes-a,to stoji,
A Opel, Golf ?

Citat:
ali složićemo se da se ovde misli na komercijalnija vozila za širu ljudsku populaciju...
Pa da slažemo se sa tom rečenicom, zato i dajemo komentare.

Citat:
Jednom Honda uvek Honda...
Imala sam ja Hondu CRX 1.6i 16v, 1990. godiste, da slažem se sa tobom da je honda "jednom honda", ali ima i mnogo komercijalnijih auta od Honde

S nežnošću gledah ti stopa trag, trag na snegu belom
i znadoh da ćeš biti mi drag, drag u životu celom

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: U kojoj zemlji se prave najbolji automobili? - 25.07.2008, 11:58

KoleZinice draga... Opel,Ford,Citroen i Peugeot žive od komercijalnih vozila,prevedeno JEFTINIH,a VW je malo prerastao toliku jeftinoću u izradi svojih modela,ali pošto mu samo VW ime kaže da je za narodne mase,morali su da puste Špancima i Česima da to ime malo više opravdaju...

Što se tiče Golfa nemam reči,ali ako budeš upoređivala novog Accorda sa Golfom onda ćeš shvatiti koliko dobijaš za iste pare...A o starom Accordu koga svako pametan u Bg vozi poslednjih par godina da i ne pričam,jer košta koliko Golf bez klime i bez podizača stakla i sa 68 ks Nemci su počeli,naučeni od Mercedesa da naplaćuju i piksle kao dodatnu opremu... ali ako si sedela u novoj bubi shvatićeš da su fazon auta bez piksle ukrali od našeg Yuga...

Usput najprodavaniji strani automobili u USA su Accord i neki Toyotini modeli,a zašto? Pa prosečno accord ostaje 15 minuta GODIŠNJE u servisu,a to ljudi vole... Prošlo je vreme loše limarije kod japanaca osamdesetih godina,sada su garancije na karoseriju i lak par godina veći nego kod Mercedesa i BMW-a

staro
  (#23 (permalink))
nenad.bds
Početnik za navek
nenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimum

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 12:01
Godine: 65
Odgovor: U kojoj zemlji se prave najbolji automobili? - 25.07.2008, 20:07

Citat:
Pa prosečno accord ostaje 15 minuta GODIŠNJE u servisu,a to ljudi vole...
Ih, di je tu draž?! Kako da auto postane član porodice ako se na bavite njime!? Pogledajte Kubance - već 40 godina voze iste automobile!

staro
  (#24 (permalink))
Gogi
Iskusni forumdžija
Gogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimum

Član od: 06.05.2007.
Poslednji login: 20.11.2008 20:00
Odgovor: U kojoj zemlji se prave najbolji automobili? - 26.07.2008, 15:13

Сложићу се са Нероновим мишљењем у вези јапaнских аутомобила. Ко је само једном на дуже или мало дуже стазе возио јапанце, а при том мислим на ударну тројку - Хонда, Тојота и Мазда (а међу њима мислим на оно што сам ја возио, што значи од 98год па на овамо) зна о чему причам – скоро савршене машине, а у односу на остале, а па чак и швабе из фамозне јаке тројке Ауди, Меца и БМВ су далеко отишли, што сваке године и саме швабе признају и потврђују у својим јавним испитивањима квалитета. Дизајн сјајан, механика сјајана, све одлично оца им јапанског! Возио сам Мазду 6 дизела дуго, врхунски аутомобил, а задњих метар дана ђирам Акорда бензинца... А на најновији Акорд ми се диже одмах притисак, перфекшшшн!

staro
  (#25 (permalink))
Gromovnik
Novi član
Gromovnik je na početku

Član od: 16.07.2008.
Poslednji login: 14.08.2008 14:02
Godine: 24
Odgovor: U kojoj zemlji se prave najbolji automobili? - 11.08.2008, 22:22

Ne znam postoji li neki forum u Srbiji na kome se ne raspravlja da li su bolji Nemci ili Japanci.......dosadno. Za nase uslove preskupi i jedni i drugi ali evo, ujak ove godine (kao i nekoliko prethodnih) bio u poseti familiji u Hercegovini i Crnoj Gori, presao oko 3k za dve nedelje sa "famoznom" II '86 god. na gas, nije imao nikakvih problema, mada ga odrzavanje godisnje kosta otprilike koliko i nekog novog punta, fabije, korse...
Naravoucenije, plati pa se klati, a to bolji su ovi ili oni malo je bezveze, kupis auto koji ti se svidja, u kome ces se dobro osecati, dal ce preci 10k vise ili ce odrzavanje biti malo skuplje ili jeftinije nije toliko vazno

staro
  (#26 (permalink))
felix
Veteran
felix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimum

Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 17:16
Odgovor: U kojoj zemlji se prave najbolji automobili? - 12.08.2008, 23:00

u Velikoj Britaniji,i to ASTON MARTIN,,ostalo su plasticne igrackice

staro
  (#27 (permalink))
zvecarka5
Banovan
zvecarka5 je na dobrom putu

Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
Odgovor: U kojoj zemlji se prave najbolji automobili? - 12.08.2008, 23:07

Glasao sam za Italiju jer talijani stvarno proizvode najljepse i najbolje automobile.

Glaso i pogledo....kad ono kod vas talijani skoro najgori.
Sve je stvar ukusa.

staro
  (#28 (permalink))
Helen
Početnik
Helen će uskoro postati poznat član

Član od: 21.08.2007.
Poslednji login: danas 00:03
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: U kojoj zemlji se prave najbolji automobili? - 20.08.2008, 15:53

Ne znam gde se prave..ali znam da volEm japance...
E sad, ako sam promasila temu...

Sensible & Sensitive

staro
  (#29 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: U kojoj zemlji se prave najbolji automobili? - 21.08.2008, 02:11

Citat:
Helen kaže: Pogledaj poruku
Ne znam gde se prave..ali znam da volEm japance...
E sad, ako sam promasila temu...
Prave se i Japanci gde stignu,kao i mi... Promašila si temu,ovo je za Vratiće se rode... Šalim se,nego dok čekam kredit za 'ebene Fabie jurim sebi kola,ako mi ne odobre i pošto nema odgovarajućeg Japanca tj. Honde Civic,trenutno mogu da razmišljam o ova tri,a videćemo koji ostane u životu... 147 je skoro nova unutra,a opet 166 mi jednom spasla glavu,a i omatorio sam ,pa ne mogu drugačije imati snošaje ako ne odajem utisak moći i veličine... Pašće srednja opcija tj. 156

p.s. ćerka mi voli 407 novu,međutim ovaj moj kum od kuma nastrada u sličnom preksinoć,pa ne bih zarad malera...