VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Sport > Auto-moto

Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li ste slupali neki auto?
staro
  (#11 (permalink))
od cokolade
Početnik
od cokolade će uskoro postati poznat članod cokolade će uskoro postati poznat član

Član od: 01.09.2008.
Poslednji login: 05.09.2008 04:40
Pol: Žensko
Odgovor: Da li ste slupali neki auto? - 01.09.2008, 00:50

Jednom sam kvrcnula moj i od jednog coveka (mini sudar)... Nije strasno bilo....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Dali Ste Slupali Kola U Zivotu?
staro
  (#12 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:17
Odgovor: Dali Ste Slupali Kola U Zivotu? - 01.09.2008, 00:55

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...da opali i tebe lav pa da bude egal...
Nekako mi veci uzitak pricinjava kad ja opalim tebe ja to radim tako suptilno i sa emocijama, pa je mozda bolje da ne kvarimo. Dodji kod babe...

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

Odgovor: Dali Ste Slupali Kola U Zivotu?
staro
  (#13 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Dali Ste Slupali Kola U Zivotu? - 01.09.2008, 07:36

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Nekako mi veci uzitak pricinjava kad ja opalim tebe ja to radim tako suptilno i sa emocijama, pa je mozda bolje da ne kvarimo. Dodji kod babe...
...ništa lepše od sexa u kolima...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#14 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
Odgovor: Da li ste slupali neki auto? - 01.09.2008, 08:07

Citat:
ZOE kaže: Pogledaj poruku
Nisam ga ja slupala, nego jedna matorka (rasturila mi mog "crnog labuda")
ma i meni jedna çurka sinoç urnisala i zguzvala 'crvenog labuda'
(nisam znao da se to tako kaze u kanaDama )

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#15 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamant

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 15:02
Godine: 23
Odgovor: Da li ste slupali neki auto? - 01.09.2008, 11:54

Pre 2,5 godine audi 6 na izlazu iz grada prema BG,sleteo u jarak sva sreca nije bila brzina veca od 70 kmh auto je rasturen skroz napred bio,taj audi sam dobio za rodjendan tako da mi je cale rekao samo to je tvoj ti ga popravljaj a ja naravno nisam mogao sam pa smo ga prodali i izvukao neki euro.Utopio ga za 7000 e i cale mi kazao kupi od tih para neki pa sam ga ipak zamolio da mi da jos par hiljada da kupim bmw tada je bio 13000 e metalik.Sad ga prodajem da bi uzeo bmw ovaj od prosle godine ali je 20 000 e

staro
  (#16 (permalink))
CHichaGlisha
Mali Badža
CHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimum

Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 15:12
Odgovor: Da li ste slupali neki auto? - 02.09.2008, 12:25

Nisam

mislim od proshlog chetvrtka

staro
  (#17 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Odgovor: Da li ste slupali neki auto? - 02.09.2008, 13:35

Citat:
Becar kaže: Pogledaj poruku
Pre 2,5 godine audi 6 na izlazu iz grada prema BG,sleteo u jarak sva sreca nije bila brzina veca od 70 kmh auto je rasturen skroz napred bio,taj audi sam dobio za rodjendan tako da mi je cale rekao samo to je tvoj ti ga popravljaj a ja naravno nisam mogao sam pa smo ga prodali i izvukao neki euro.Utopio ga za 7000 e i cale mi kazao kupi od tih para neki pa sam ga ipak zamolio da mi da jos par hiljada da kupim bmw tada je bio 13000 e metalik.Sad ga prodajem da bi uzeo bmw ovaj od prosle godine ali je 20 000 e
...eh kakav ti je tata, ni za novi auto nema da ti doda...

staro
  (#18 (permalink))
Samuraj
Ipon son
Samuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostale

Član od: 14.06.2008.
Poslednji login: danas 00:54
Odgovor: Da li ste slupali neki auto? - 02.09.2008, 20:45

Citat:
Becar kaže: Pogledaj poruku
А како би било да идеш мало пешке? Неколико година док ти тата не сакупи довољно новца али за нови, шта ће ти полован ?
Добронамерно ти саветујем, размисли мало.....млад си ти дечко, навозаћеш се ти у животу....

Живима по заслузи, мртвима по обичају

staro
  (#19 (permalink))
lav71
garovix

Odgovor: Da li ste slupali neki auto? - 02.09.2008, 20:46

Citat:
Samuraj kaže: Pogledaj poruku
А како би било да идеш мало пешке? Неколико година док ти тата не сакупи довољно новца али за нови, шта ће ти полован ?
Добронамерно ти саветујем, размисли мало.....млад си ти дечко, навозаћеш се ти у животу....
...kako da nabaci cice bez auta?..

staro
  (#20 (permalink))
felix
Veteran
felix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimum

Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 15:44
Odgovor: Da li ste slupali neki auto? - 02.09.2008, 20:49