VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Sport > Auto-moto

Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Moto skupovi
staro
  (#1 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:17
Pol: Žensko
Moto skupovi - 12.05.2008, 02:56

Stiglo lepo vreme, pocela je sezona okupljanja ljubitelja motora, koju cu na moju veliku zalost ove godine propustiti ali obecani su mi snimci i slike sa svih okupljanja, pa mi je lakse

Da li ste nekad prisustvovali moto skupu? Sta vam se svidja, sta ne?
Za one koji posecuju skupove svake godine-da li se i koliko nesto promenilo u odnosu na prethodne godine?

Pozdrav od babe bajkerke!

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

Poruku je izmenio _baba_, 12.05.2008 u 04:08.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Moto skupovi
staro
  (#2 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 16:10
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Moto skupovi - 12.05.2008, 22:00

prava tema
ovde kod nas to je tradicija mozda par godina unazad, 7 ako se ne varam, i propustila sam samo prvi, jer sam biJo mali jos da idem
ali iskreno, ne postoji bolji provod od toga..
sve na jednom mestu, extra muzika, mnogo veeeelikih motora , dobri tipovi u koznim pantalonama , striptiz
secam se da sam na prvom moto susretu od jednog obozavaoca dobila maramu, koju i dan danas nosim
jedino sto se promenilo ovde je lokacija, premesteno na, po meni, nekompatibilno mesto (na hipodrom) pa prostor proguta ljude i izgleda kao da ih ima veoma malo..
i uvek organizatori naprave nesto da bude bas interesantno.. npr. prosle godine je kod nas bio odrzan neki indijanski ritual sa crtanjem, za plodnost i srecu
ali provod je zagarantovan, cak i onima koji tu mjuzu ne slusaju provereno
zao mi je sto nisam u prilici da ih pratim na sva okupljanja.. ali Boze moj.. ima dana za megdana..

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#3 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Godine: 34
Odgovor: Moto skupovi - 12.05.2008, 22:29

Bilo bi jako lepo kada bi se neko od organizatora setio i objavio raspored (kalendar) kada se i gde odrzavaju skupovi.

Uglavnom saznam kada se vec desilo.

A bio sam u Kamenickom parku pre par godina kada su gostovali momci iz ...

... i kada je bilo fenomenalno do kasno u noc sa galonima piva i divljim motorima.

Sve u vezi sa ženom je zagonetka. I sve u vezi sa ženom ima jedno rešenje, a to je trudnoća - Fridrih Niče

staro
  (#4 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 12:25
Godine: 29
Odgovor: Moto skupovi - 12.05.2008, 22:46

Citat:
alokin74 kaže: Pogledaj poruku
Bilo bi jako lepo kada bi se neko od organizatora setio i objavio raspored (kalendar) kada se i gde odrzavaju skupovi.

Uglavnom saznam kada se vec desilo.
Evo, ovde imaš kalendar moto skupova i moto žurki

Moto skupovi

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#5 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 14:38
Odgovor: Moto skupovi - 13.05.2008, 20:44

Danas je do mene navratio jedan moj veliki prijatelj iz mladosti i lik koji se nalazi u organizacionom odboru sve poznatijeg Rok Vilidza (Rock Village) sjajnog r&r hepeninga koji se svake godine odrzava u Banatskom Sokolcu, malom banatskom selu smestenom nedaleko od puta Zrenjanin - Vrsac, nadomak Plandista. Nesto blize o ovoj izuzetnoj r&r manifestaciji mozete naci i na ovom sajtu (Banatski Rock Village festival). Ono sto bih zeleo da naglasim je to da su nezaobilazni i prepoznatljiv dekor Rok Vilidza i brojni poklonici roka koji dolaze na ovaj svojevrsni festival sa svojim mocnim motociklima. Za ovu ciljnu grupu, koliko sam cuo, obezbedjeno je i mesto za kampovanje, a ubuduce ce se ovom soju rokera posvecivati sve veca paznja u smislu komfora za boravak...

Inace, Rok Vilidz se odrazava poslednjeg vikenda avgusta meseca...

Rebel

staro
  (#6 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 12:25
Godine: 29
Odgovor: Moto skupovi - 29.05.2008, 21:57

Prošli vikend je bio skup u Senti, i ja sam bila nije bilo loše, s obzirom da se prvi put održavao skup u ovom gradiću , dobro je, sledeće godine će biti bolje

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#7 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 23:28
Odgovor: Moto skupovi - 29.05.2008, 22:18

Moj grad ne zaobilaze dvaput u sezoni..Nisam gledala program za ovu godinu, ali slutim da se ništa neće promeniti...
Lično nisam ljubiteljka ni motora ni hard rocka ali mi se svidjaju ti skupovi..volim kad paradiraju kroz grad..Moja sestra je ljubiteljka motora, naravno ima svoj mali crveni motor pa i ona učestvuje u paradi..
Svojevremeno sam htela da pišem rad na temu bikerske subkulture pa odustala, doduše, nikad nije kasno...

Da ne dužim - I like it

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

staro
  (#8 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Godine: 34
Odgovor: Moto skupovi - 29.05.2008, 23:25

Čitao sam negde da su za vikend na tvrđavi, ali i nije im nešto program.

Navikao sam da dovode malo kvalitetnije goste.

Sve u vezi sa ženom je zagonetka. I sve u vezi sa ženom ima jedno rešenje, a to je trudnoća - Fridrih Niče

staro
  (#9 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:17
Odgovor: Moto skupovi - 30.05.2008, 04:08

Citat:
alokin74 kaže: Pogledaj poruku

Navikao sam da dovode malo kvalitetnije goste.
A to su..?

Mali doprinos temi

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#10 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum