|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Moto skupovi |
|
Odgovor: Moto skupovi |
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 12:25
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Moto skupovi -
12.05.2008, 22:46
Citat:
![]() Moto skupovi Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 14:38
Pol: Muško
|
Odgovor: Moto skupovi -
13.05.2008, 20:44
Danas je do mene navratio jedan moj veliki prijatelj iz mladosti i lik koji se nalazi u organizacionom odboru sve poznatijeg Rok Vilidza (Rock Village) sjajnog r&r hepeninga koji se svake godine odrzava u Banatskom Sokolcu, malom banatskom selu smestenom nedaleko od puta Zrenjanin - Vrsac, nadomak Plandista. Nesto blize o ovoj izuzetnoj r&r manifestaciji mozete naci i na ovom sajtu (Banatski Rock Village festival). Ono sto bih zeleo da naglasim je to da su nezaobilazni i prepoznatljiv dekor Rok Vilidza i brojni poklonici roka koji dolaze na ovaj svojevrsni festival sa svojim mocnim motociklima. Za ovu ciljnu grupu, koliko sam cuo, obezbedjeno je i mesto za kampovanje, a ubuduce ce se ovom soju rokera posvecivati sve veca paznja u smislu komfora za boravak...
Inace, Rok Vilidz se odrazava poslednjeg vikenda avgusta meseca... Rebel
|
|
|
|
|
|
|