|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Zakon o bezbednosti saobraćaja. |
|
Težak sudar kod Novog Sada |
|
Odgovor: Težak sudar kod Novog Sada |
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 15:47
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Težak sudar kod Novog Sada -
28.10.2007, 10:33
jeste ali nema biciklista...
You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
garovix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
|
Odgovor: Težak sudar kod Novog Sada -
28.10.2007, 10:45
...put ns-srbobran je jedan od boljih u ovom delu, i zaista uz pridržavanje pravila nije opasan, čak dozvoljava i malo bržu vožnju jer je dosta pregledan i nema mnogo opasnih tačaka...ali po magli ????....pa po magli ni na autoputu ne mozes ici brze od 40-60 zavisi koliko je gusta....
...krivica je i u tome, sto se slabo kaznjavaju kamioni koji zbog velike putarine izbegavaju da idu auto-putem nego do feketića idu ovom deonicom, a milicija na ulazu u srbobran (javna je tajna) u svoj dzep stave po 300-400 din po kamionu, sto je ovima mnogo povoljnije nego da plate 1000 i nesto dinara za auto-put...krivaca za ovo ima mnogo, riba smrdi od glave što bi rekli, a nasi se politicari prepucavaju da li pravi auto-put treba da gradi ovaj ili onaj, dok ljudi ginu... ![]() ...dimnjake...
|
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 15:47
Godine: 42
|
28.10.2007, 11:48
Da, odkada je popravljen, mnogo je bolji, ali meni je vreme presudan.
Uglavnom se uz dobru vidljivost i mali promet vozi i starim putem 120, ali pri slaboj vidljivosti je izuzetno opasan zbog biciklista a nekad i traktora. Osim toga nekad je povecan saobracaj, sto mene jako usporava. Zato u novije vreme idem ``autoputem``, po meni je bezbednije. Naravno postoji veci broj sudara ali je i promet mnogo veci, pa je statisticki povoljniji, mada su tamo udesi fatalniji. Citat:
1. Zakon se cesto ne postuje jer ne postoji kultura voznje, postovanja propisa i ljudi su neupuceni (ko zna kako su samo polozili ispit) 2. Putna mreza je karastrofalna i nije projektovana za ovakvu koncentraciju saobracaja 3. Vozila su jaca, ljudi dobijaju vece samopouzdanje uz lazni osecaj bezbednosti 4. Danasnji stil zivota zahteva od coveka da stalno zuri 5. Oznake na putevima su cesto nepravilne, protivrecne, cak opasne po zivot. Kao da reflektujuca boja za obelezvanje puta i ne postoji... 6. Veliki broj saobracajaca ne zna saobracajne propise. Zbog toga kaznjavaju samo za brzu voznju, pojas i neku tehnicku manu. Kada su ikoga kaznili za neizbacen indeks? Kada su ikoga kaznili za preticanje preko duple pune linije? Kada su kaznili nekog budzu za elementarno krsenje propisa? I zasto lakse kaznjavaju vozila sa drugih regija i strance? Sramota mi je kada vidim, kako maltretiraju strane gradjane! Bljak! Uzalud se donosi novi zakon, ako nema novaca za sprovodjenje istog. Policiju treba obrazovati, putnu mrezu usavrsiti i profesionalno uraditi. Potrebno je vozace dodatno edukovati! I nije na odmet ponekad nekom i oduzeti dozvolu... You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
Odgovor: Zakon o bezbednosti saobraćaja. |
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.07.2007.
Poslednji login: juče 23:03
Pol: Žensko
Godine: 10
|
Odgovor: Zakon o bezbednosti saobraćaja. -
28.10.2007, 15:52
zakon je odlican mora da dajes odlicne savete...a zasto bas zakon zbog njega mislim sta ti on radi
nije valjda tako strasno hmm a i on nije tako los zar ne...za mene ne ali za tebe nisam sigurna.hmm sto ljudi krive neke ljude...juce ste valjda slavili rodjendan tu na forumu mora da vam je bilo odlicno![]()
|
|
|
|