|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Alkohol u krvi vozaca |
|
Odgovor: Alkohol u krvi vozaca |
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 07:37
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Alkohol u krvi vozaca -
15.04.2006, 06:58
Ja ne bih isao do te mjere, totlane nule, mozda smanjiti dosadasnju granicu sa 0.5 na 0.3 promila. Jer kako sam citao ponekad i ako jedete malo vise salate alkotest moze da vam pokaze alkohol u krvi, zbog sirceta. Mada ono sto bih ja promjenio su propratne kaze za voznju pod dejstvom alkohola. Cini mi se da je sad kod nas 3 mjeseca do pola godine oduzimanja vozacke. Godinu najmanje da pjesace pa kad dobiju vozacku nazad malo ce da se zamisle pre nego sto sjedu da piju.
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: juče 23:46
Godine: 24
|
07.06.2007, 01:45
Ne podrzavam alkoholisane vozace, i iz saobracaja bi ih uklanjao uz ogromne kazne, ali bas da bude kolicina alkohola u krvi 0.00, sa tim se ne mogu sloziti tek tako, iako ja nisam konzument alkohola.
Setimo se samo cinjenice proslog serijala Velikog Brata , kada Ivan jede cokoladice sa rumom, a kolicina alkohola u krvi mu raste na preko 0.45. Naravno, tu su jos i druge namirnice, kao pomenuto sirce u salati koje moze pokazati izvesni promil. I sta, znaci pocastili ste se malo obilnije cokoladicama ili slicno, sreli ste pandure, i oni vam pisu kaznu , a vi ste pri tome potpuno trezni . Licno bih se zalagao za kolicinu do 0.30 promila. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.08.2007.
Poslednji login: 05.02.2008 15:25
Pol: Žensko
Godine: 26
|
10.09.2007, 03:20
Nema šta da bude dopušteno.
Kazne treba da budu što veće, a prag tolerancije što niži. I naravno!!!! da panduri ne budu toliko potkupljivi. Nije "dobar" onaj što ponudi mito, ali kakav je tek onaj koji ga prihvati?! Odgovornost! Odgovornost! Odgovornost! |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.10.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 23:06
Godine: 38
|
13.10.2007, 14:00
najveće zlo posle droge je alkohol.puno ljudi i dece je izginulo na našim putevima zbog pijanih budala.zato sam za 00.00promila alkohola u krvi vozača,bez razlike dali se radi o "profi"ILI AMATERIMAtj. vikend vozačima.
![]() *Od svih istina najdublje su i najtrajnije istine srca*
|
|
|
|
|
|
v u c i c a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 27.09.2008 22:48
|
29.10.2007, 00:02
Nisam do sad razmisljala o promilima,ali kad bi se postovalo sadasnjih 0,5 ako se nevaram i kad bi policija radila svoj posao dobro i zaustavljala sve redom a ne samo sirote vozace,koji nisu vezali pojas,a pored njih projuri dzip sa stotkom u gradu , kad bi se postovala dozvoljena brzina i kad bi saobracajni zakoni vazili za sve isto ,nebi bilo toliko ni nezgoda ni nastradalih.Moramo priznati da smo postali jako ne savesni vozaci i da retko postujemo pravila u voznji, a alkohol izbegavati u svakom slucaju kad se seda za volan.Znaci ili alkohol ili volan.
![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: juče 18:40
Godine: 26
|
29.10.2007, 10:58
ne znam sta fali granici od 0.5 promila
? svakome se od nas desi, da negde odemo na slavu,rodjendan,il bilo kakvu čast,i da nazdravimo (takvi nam obicaji)![]() ![]() ... što bi svi ti ljudi bili kažnjeni ako su popili cašu vina i naduvali 0.5 ... ja sam ipak za toleranciju ... do 0.5 ... sve preko,kaznaaaa (malo jaca,cisto da ih podseti sledeci put da stanu kod prve casice) ...![]()
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Alkohol u krvi vozaca |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Problemi sa titlovima | Najgora | Softverski problemi | 34 | 22.09.2008 17:58 |
| Alkohol | Mish | Društvo oko nas | 44 | |