|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Saobraćajni udesi u našoj zemlji |
|
Odgovor: Saobraćajni udesi u našoj zemlji |
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 18:59
Pol: Žensko
|
Odgovor: Saobraćajni udesi u našoj zemlji -
19.11.2007, 08:25
Citat:
I one nalepnice na kolima nisu lose, tipa - pazi zena za volanom, opusteno, ja sam lala, imam preko 70 godina...itd. ![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 22:42
Pol: Muško
Godine: 35
|
19.11.2007, 18:31
корумпирана полиција је узрок 50% удеса у нашој земљи, остатак су....мммм, како назвати те возаче који кроз насељено место возе минимум 80 км/х
![]() све би ја то у апс, да одробијају, непоштовање закона се не санкционише ни мало. код мене у комшилуку, на прометној раскрсници, пре неки дан због тога већ друга жртва пешак у последњих пар месеци и- нико не чини ништа!!!! ![]() како смо ми сви генерално несвесни наше угрожености, страшно. с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
Unexpected
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: danas 02:26
Godine: 23
|
20.12.2007, 21:16
Citat:
Nisam imao nameru da vredjam, al moram reci da mi smeta taj ulicarski nacin izrazavanja, "ucmeka" "celavac". Ne volim taj stereotip o celavim ljudima. Zapitaj se koliki je procenat ljudi celavo u muskoj populaciji, i od tog broja koliko njih ima para za bahacanje. Malo, jako malo. Osim ako je "celavac" sinonim za bahatog mladica punog love, to je druga stvar. |
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
|
20.12.2007, 21:25
A sad bi otac decka koji je kriv za nesrecu i koga otac onog prvog nastradolog ubi' na njegove oci trebao da uzme isto tako pistolj i pobije osvetniku sve sto ima kuci,pa ako je to u redu da se zbog greske u saobracaju uzima pravda u svoje ruke onda bi videli dokle bi to otislo ili mslite da treba da zivite u anarhiji...
Podjite od toga i vaspitajte decu da cim sednes u auto imas 50% sansi da se ne vratis ziv,ali saobracaj je takav i niko nece namerno da pogresi da bi mu se tako presudjivalo... Budale siluju curice i niko ih ne ubije od roditelja,a zbog saobracaja je tek besmisleno.... Meni je decko poginuo u autu kao suvozac pre 23 godina i dobro znam i posledice svega i tematiku...I to sto sam ja 2 godine proveo u zatvoru nesrecnika nije moglo vratiti...i mene su jedva oziveli...cista lutrija,a neko mora da bude kriv... |
|
|
|