VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Sport > Auto-moto

Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Slikaj me kod kolima
staro
  (#1 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Pol: Žensko
Godine: 27
Slikaj me kod kolima - 19.07.2006, 03:45

Danas prolazeci gradom, setih se ove zanimljive stvarcice.
Par.Ona trcka do nekog slucajnim uzorkom izabranog automobila, po mogucstvu luksuznog zauzima pozu, obavezno se 'vata za kvaku, a on skljoca li skljoca.
Zanima me da li ste vi ikada maltretirali svoje sapatnike da vas zabeleze u istoj kompromitujucoj pozi blicem skljocajuceg cuda?Sta mislite uopste o ovome ?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Slikaj me kod kolima
staro
  (#2 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Odgovor: Slikaj me kod kolima - 19.07.2006, 07:41

ko da sebe i svoju ekipu vidim iz mladjih dana... mislim da je malo besnih limuzina proslo kroz BL da je mi nismo ovjekovjecili fotografijom

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#3 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Godine: 25
Odgovor: Slikaj me kod kolima - 19.07.2006, 09:20

Ja to nikad nisam radila. I nije mi zanimljivo.

goldie

staro
  (#4 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Godine: 32
Odgovor: Slikaj me kod kolima - 19.07.2006, 09:26

Ja bik se pre slikao na traktoru heheh ... al ono, neki do jaja firmirani

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#5 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Slikaj me kod kolima - 25.07.2006, 00:35

Samo su motori dolazili u obzir (nekada davno)..
"Slikaj me kod kolima" -

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 14:35
Godine: 33
Odgovor: Slikaj me kod kolima - 25.07.2006, 01:33

Eeeeeee ja se slikala pre neki dan (tj 'leb me slik'o) popela se na tenak (Ljudi, ušo majmun u tenak, biće katastrofa! ) i to onaj maskirni, opasni jbga i tenk su neka kolima, a?

Imam neke slike po kolima i u kolima , al' je to uvek bilo spontano i nikada kola nisu bila od nekog meni nepoznatog, tu, parkirana na ulici a kad je bilo namerno "Slikaj me kod kolima", uvek je to bio neki krš tako npr imam neku sliku sa mora od pre 15 godina, na nekom žutom kamionu koji ni točkove imao nije, stajao na nekim klocnama mučenik, zaboravljen, i u njega se uselile ose. Ja se popela na haubu da se slikam, slika uspela, ose me izujedale i gotovoooo

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#7 (permalink))
ribenzzi
Iskusni forumdžija
ribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članova

Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Odgovor: Slikaj me kod kolima - 25.07.2006, 11:19

Jaoj, imam ja od proslog ljeta!!! Videla je vecina clanova ovog site-a
Popela se cica na haubu bembarice bivseg mi malog (dipl. table je*ote ), prekrstila nogice i skljoc

Rezultat= skolski primjer "Slikaj me kod kolima" rada

Opravdanje= bilo je 4h ujutro, vrela avgustovska noc ( a lepo se kaze "glupi avgust ), mi pre toga bili da slusamoo kubanceee, pa se tekilisali kao majke... i eto, nasta fotka

Obecavam, necem vise i evo stidim se

staro
  (#8 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Odgovor: Slikaj me kod kolima - 25.07.2006, 15:28

Nemoj ti meni glupi august

Ja sam imala situacije koje navodi autorka teme , sto da se lazemo .
Upecatljiva mi je jedna iz Nemacku, iz Kelna, di sam stala uz neki mnoogo dobar Porsche, crni ... ono, bombona.Jos se kao u'vatila za kvaku, klasicna seljacka fora .Al' dobro je ispala slika
Drugi put je bio u Igalu, kod Titove vile, di me je bivsi ovekovecio uz neki old timer .. sta cu kad ih volem
Nikad se nisam penjala na haube al' cim budem, javljam

staro
  (#9 (permalink))
Betty Boop
Početnik
Betty Boop će uskoro postati poznat članBetty Boop će uskoro postati poznat član

Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Godine: 28
Odgovor: Slikaj me kod kolima - 25.07.2006, 16:06

S'o bi ljudi rekli " sto je babi milo... ", bar je tako u mom slucaju. Imadoh i ja te varijante, onomad, al' sa nekim ludim motorcicem. Mis'im da je marke TIGAR

"Bupu pi du pu !"

staro
  (#10 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Godine: 15
Odgovor: Slikaj me kod kolima - 25.07.2006, 16:14

Slik'o sam se na ekskurziji sa, u Kragujevcu, pored nekog plavog "Peugeot-a". Inace nemam obcaj da zastajkujem pored dobrih mahina da bi se slikao, na kraju krajeva nisam zensko

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

Odgovor