VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Sport > Auto-moto

Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Auto gume
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:40
Pol: Žensko
Godine: 33
Auto gume - 20.02.2007, 00:29

Koje auto gume koristite i šta mislite koje su najbolje?
Koliko često ih menjate?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Auto gume
staro
  (#2 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: 11.10.2008 10:34
Odgovor: Auto gume - 20.02.2007, 00:41

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Koje auto gume koristite i šta mislite koje su najbolje?
ju mast bi dzoking

znam samo za onog mumiju.. ako je taj uopshte ima veze s gumama

Citat:
Koliko često ih menjate?
po potrebi.. ili kad mi pukne na autocesti ko zadnji put ili kad je izbushe ko onomad

moomoo meee juuooo

staro
  (#3 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: 11.10.2008 10:34
Odgovor: Auto gume - 27.02.2007, 03:34

izgleda da se ja ovde najbolje kuzhim u gume

moomoo meee juuooo

staro
  (#4 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 07:37
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Auto gume - 27.02.2007, 03:38

kuzis kuzis

bas sam prosle zime kupio nove gume... otisao u radnju i odabrao neku srednju cijenu
slabo im se ja razumijem u kvalitet... znam samo da ne valja ako je previse isplastificirana
i prestao sam davno da koristim cisto ljetne ili cisto zimske... sad univerzalce picim samo

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#5 (permalink))
pumba
Iskusni forumdžija
pumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamant

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: juče 18:40
Godine: 26
Odgovor: Auto gume - 27.02.2007, 16:53

ma zaza nas indijanac ... garant razvija neki biznis pa se raspituje...
ću ti dam dve gume kao nove, za 3 bufala i paklu smešnih cigara (moze i rinfuz za lulu)

Mišelinke i Goodyear su ti pod "A" ...
Ja isključivo kupujem Mišelin... jer su kod mene uslovi eksploatacije takvi da mi se ne isplati kupiti nešto lošije...Probao sam ja i TG...i Con... i Korm..... al

U ovom slucaju kupovine vazi "kolko para tolko..."
Sto skuplje to izdržljivije,dugotrajnije....itd....

zavisi koliko prelaziš (km) i koji je auto u pitanju....

ako se vozikaš po gradu i s'vremena na vreme odeš negde malko dalje ...a pri tom imaš neki lagan (mali auto)... onda možeš slobodno da kupiš i Tigar ili Kormoran,Continenntal, Fulda....

Iskustvo je ono što imaš kad ti više ne treba

Poruku je izmenio pumba, 27.02.2007 u 17:06.

staro
  (#6 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Auto gume - 27.02.2007, 17:00

Ja mislim da moje se zovu Goodyear,treba da pogledam,ali najbolje trositi malo vise,pa ipak imati dobre gume,jer to je sigurnost za vozaca,a i traje duze nego jedna jeftina,u stvari ja ne razumem bas u te stvari,ja samo vozim......

No me toques

staro
  (#7 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:14
Godine: 37
Odgovor: Auto gume - 16.03.2007, 18:22

...napred michelin...pozadi pirelli....

...snaga caruje dok um ne popizdi...

staro
  (#8 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
Odgovor: Auto gume - 17.03.2007, 04:26

Najbolje su mi se do sada pokazale michelinke, ali su i najvise kostale.
Sava gume izbegavati u sirokom krugu, na 30.000km nije ostalo nista od njih.
A sto imam sada par guma, zovu se Matador, ima plastike u smesi vise nego u ostatku kola zajedno, sto se vise zagrevaju, to slabije prijanjaju, polukruzno u 2 brzini je sa njima uvek avantura sa nepoznatim krajem, ma djubre (dobio sam ih uz kola, ni jako pijan ih nebi kupio)...

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

staro
  (#9 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:14
Godine: 37
Odgovor: Auto gume - 17.03.2007, 10:32

Citat:
Mind_reset kaže: Pogledaj poruku
Najbolje su mi se do sada pokazale michelinke, ali su i najvise kostale.
Sava gume izbegavati u sirokom krugu, na 30.000km nije ostalo nista od njih.
A sto imam sada par guma, zovu se Matador, ima plastike u smesi vise nego u ostatku kola zajedno, sto se vise zagrevaju, to slabije prijanjaju, polukruzno u 2 brzini je sa njima uvek avantura sa nepoznatim krajem, ma djubre (dobio sam ih uz kola, ni jako pijan ih nebi kupio)...
...potpuno se slažem...menjaj matadora što pre dok si čitav....a savu ni u dunav....

...snaga caruje dok um ne popizdi...

staro
  (#10 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: 12.10.2008 22:46
Godine: 46
Odgovor: Auto gume - 17.03.2007, 13:50

da ne biste zavrsavali u kanalu, zbog pucanja gume, vozite sa gumama....

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

Odgovor