|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Auto gume |
|
Odgovor: Auto gume |
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 07:37
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Auto gume -
27.02.2007, 03:38
kuzis kuzis
![]() bas sam prosle zime kupio nove gume... otisao u radnju i odabrao neku srednju cijenu slabo im se ja razumijem u kvalitet... znam samo da ne valja ako je previse isplastificirana ![]() i prestao sam davno da koristim cisto ljetne ili cisto zimske... sad univerzalce picim samo ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: juče 18:40
Godine: 26
|
27.02.2007, 16:53
ma zaza nas indijanac ... garant razvija neki biznis pa se raspituje...
ću ti dam dve gume kao nove, za 3 bufala i paklu smešnih cigara (moze i rinfuz za lulu) Mišelinke i Goodyear su ti pod "A" ... Ja isključivo kupujem Mišelin... jer su kod mene uslovi eksploatacije takvi da mi se ne isplati kupiti nešto lošije...Probao sam ja i TG...i Con... i Korm..... al U ovom slucaju kupovine vazi "kolko para tolko..." Sto skuplje to izdržljivije,dugotrajnije....itd.... zavisi koliko prelaziš (km) i koji je auto u pitanju.... ako se vozikaš po gradu i s'vremena na vreme odeš negde malko dalje ...a pri tom imaš neki lagan (mali auto)... onda možeš slobodno da kupiš i Tigar ili Kormoran,Continenntal, Fulda.... ![]()
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Pol: Žensko
|
27.02.2007, 17:00
Ja mislim da moje se zovu Goodyear,treba da pogledam,ali najbolje trositi malo vise,pa ipak imati dobre gume,jer to je sigurnost za vozaca,a i traje duze nego jedna jeftina,u stvari ja ne razumem bas u te stvari,ja samo vozim......
![]()
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
|
17.03.2007, 04:26
Najbolje su mi se do sada pokazale michelinke, ali su i najvise kostale.
Sava gume izbegavati u sirokom krugu, na 30.000km nije ostalo nista od njih. A sto imam sada par guma, zovu se Matador, ima plastike u smesi vise nego u ostatku kola zajedno, sto se vise zagrevaju, to slabije prijanjaju, polukruzno u 2 brzini je sa njima uvek avantura sa nepoznatim krajem, ma djubre (dobio sam ih uz kola, ni jako pijan ih nebi kupio)... |
|
|
|
|
|
mudorator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:14
Godine: 37
|
17.03.2007, 10:32
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: 12.10.2008 22:46
Pol: Žensko
Godine: 46
|
17.03.2007, 13:50
da ne biste zavrsavali u kanalu, zbog pucanja gume, vozite sa gumama....
![]() Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla
|
|
|
|