|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? |
|
|
|
|
|
|
SCORPIO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: 07.11.2008 00:53
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? -
27.02.2008, 20:23
zene losiji vozaci totalna predrasuda (pazljivije su za volanom,nemaju potrebu dokazivanja u saobracaju,uvek vezu pojas),doduse izuzetaka ima na obe strane tako da u svakom slucaju uopste ne zelim da se nejednakost polova provlaci kroz sve sfere zivota (moja princeza sutra treba i bice sjajan vozac bez obzira sto je zensko)
|
|
|
|
Žene vozači - predrasuda ili istina? |
|
|
Unexpected
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: danas 02:26
Godine: 23
|
Znam i loše i dobre (jedna me je bas oduševila
)vozace medju ženama, cak su i loši vozaci ženskog pola bolji od loših muških vozaca, jer nemaju potrebu za dokazivanjem, nije im teško da potraže pomoc u odredjenim situacijama kao npr. vožnja u rikverc, parkiranje i ostalo. Svesnije su od muškarca po pitanju svog znanja i nije ih blam da pitaju da im se nešto objasni u vidu dodatne obuke. Manje ucestvuju u teškim saobracajnim nezgodama. A da je istina da su lošiji vozaci, onda bi osiguravajuce kuce uvele posebne cene za žene vozace Mada i kad bih se to desilo kod nas, verujte da bi osiguranje bilo skuplje za muškarce, jer je dokazano da su ne bezbedniji vozaci od žena, bez obzira na procenat žena u saobracaju.Evo u prilog jedan grafikon i jedna tabela koja je objavljena u "Traffic Safety Facts 2000" u izdanju U.S. Department of Transportation -National Highway Traffic Safety Administration. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
|
13.04.2008, 06:11
|
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 18:47
Pol: Žensko
|
17.04.2008, 18:39
Ides bre vrtiguzu u ochin zagrcnuh se od smeha
![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|