VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Sport > Auto-moto

Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina?
staro
  (#41 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 30.10.2007, 17:32

Ne samo kola nego i voznja motora im je jaça strana

kaciga500[1].jpg

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
slavkos
Iskusni forumdžija
slavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat član

Član od: 14.02.2008.
Poslednji login: danas 17:34
Godine: 39
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 24.02.2008, 15:56

Sta reci na ovu temu? Znam par zena sa kojima bi smeo bezbrizno da se vozim do kraja sveta i nazad, a znam *iskusnih* vozaca,kojima je to profesija,sa kojima bi se bojao da sednem u kola cak i kad kola miruju. Radio sam jedno vreme kao instruktor voznje i smatram da zene mogu biti,neke i jesu,bolji vozaci od muskaraca.
Oce li neka da me provoza?

pozdrav av av...

staro
  (#43 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 11:59
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 24.02.2008, 23:37

hm....zasto se titula losih vozaca pripisuje zenama?Znam mnoge muskarce koji veoma lose voze.Sebe smatram odlicnim vozacem i znam mnogo,mnogo zena koje odlicno voze!

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#44 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Godine: 29
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 27.02.2008, 07:55

Citat:
Tami80 kaže: Pogledaj poruku
hm....zasto se titula losih vozaca pripisuje zenama?
Jel' većini vama dobro poznata ona rečenica 'Ah, pa to sam si mogao i misliti. Žena za volanom'?

Ako je slučajno muškarac - to se ne komentira!

staro
  (#45 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 27.02.2008, 20:11

Citat:
Tami80 kaže: Pogledaj poruku
hm....zasto se titula losih vozaca pripisuje zenama?
Znate kome bi ja dala tu titulu? Beogradjanima!!! Ako vidiš nekog da te obilazi u nemogućoj situaciji...BG table ako svira na semaforu pogotovo ako je s'kraja kolone...Bg table ako žmigavac ukuljuči posle skretanja...BG table ako pokušava da ti "udje u gepek"...BG table...ako se parkirao na knap...BG table
Ma prepoznajem ih na kilometar

Citat:
Znam mnoge muskarce koji veoma lose voze.Sebe smatram odlicnim vozacem i znam mnogo,mnogo zena koje odlicno voze!
Evo sad poznaješ i mene

staro
  (#46 (permalink))
jamiroyu
SCORPIO
jamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimum

Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: 07.11.2008 00:53
Godine: 31
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 27.02.2008, 20:23

zene losiji vozaci totalna predrasuda (pazljivije su za volanom,nemaju potrebu dokazivanja u saobracaju,uvek vezu pojas),doduse izuzetaka ima na obe strane tako da u svakom slucaju uopste ne zelim da se nejednakost polova provlaci kroz sve sfere zivota (moja princeza sutra treba i bice sjajan vozac bez obzira sto je zensko)

Ne treba ovaj život shvatati suviše ozbiljno kada ionako nećemo živi iz njega izaći.

Žene vozači - predrasuda ili istina?
staro
  (#47 (permalink))
Nenad_DPb
Unexpected
Nenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen član

Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: danas 02:26
Godine: 23
Žene vozači - predrasuda ili istina? - 28.02.2008, 18:04

Znam i loše i dobre (jedna me je bas oduševila )vozace medju ženama, cak su i loši vozaci ženskog pola bolji od loših muških vozaca, jer nemaju potrebu za dokazivanjem, nije im teško da potraže pomoc u odredjenim situacijama kao npr. vožnja u rikverc, parkiranje i ostalo. Svesnije su od muškarca po pitanju svog znanja i nije ih blam da pitaju da im se nešto objasni u vidu dodatne obuke. Manje ucestvuju u teškim saobracajnim nezgodama. A da je istina da su lošiji vozaci, onda bi osiguravajuce kuce uvele posebne cene za žene vozace Mada i kad bih se to desilo kod nas, verujte da bi osiguranje bilo skuplje za muškarce, jer je dokazano da su ne bezbedniji vozaci od žena, bez obzira na procenat žena u saobracaju.
Evo u prilog jedan grafikon i jedna tabela koja je objavljena u "Traffic Safety Facts 2000" u izdanju U.S. Department of Transportation -National Highway Traffic Safety Administration.

Treba znati da se prvi poljubac ne daje ustima vec ocima.

staro
  (#48 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 13.04.2008, 06:11

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#49 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 18:47
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 17.04.2008, 18:39

Ides bre vrtiguzu u ochin zagrcnuh se od smeha

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#50 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 11:59
Godine: 28
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? -