|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? |
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: danas 08:26
Pol: Žensko
|
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? -
15.04.2007, 17:29
Ja sam vozac....po meni muskarci su nepazljiviji,...i stalno su nesto nervozni....dok mi zene pazljivije vozimo,.... mozda zato sto smo majke????
|
|
|
|
|
|
v u c i c a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 01:49
|
18.04.2007, 22:47
Ja se neslazem...pa ko bi vozio kad vi muski popijete koju vise... ![]() Sebe smatram za dobrog vozaca iz cistog razloga sto sam imala dobrog instruktora i u skoli i kod kuce (citaj muz) ![]() Ovo bi vam potvrdili mnogi koji su se vozili samnom u kolima ![]() |
|
|
|
|
|
:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Pol: Muško
Godine: 42
|
30.10.2007, 11:37
Citat:
![]() parkiralaaa500[1].jpg ![]()
|
|
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Godine: 29
|
30.10.2007, 15:58
Mi žene smo pedantniji vozači skloniji sigurnijoj, školskoj vožnji (ja ne ali većina je). Mi nemamo nož skakavac u pretincu, bejzbol palicu iza sjedišta, mi ne prijetimo šakama (osim mene), mi ne izlazimo van da se bijemo (osim mene), mi se ne utrkujemo na semaforu, mi ne škicamo kao vi i skoro sudar izazovemo.. Mi jednostavno pažljivije vozimo što vas muške iritira (jbg, i mene malo) jer ste naučeni a i želite biti King of the road. E pa sorry, to tako ne ide. Neka kultura na cesti ipak mora postojati i poštujte one vozače koji voze drugačije od vas u bilo kojem pogledu. Cesta se ne prisvaja!
![]() Haug |
|
|
|
|
|
Sciurus vulgaris
Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 15:40
|
30.10.2007, 16:21
Obično sam na strani žena, iskreno, ako ne vozim ja (sebe ubrajam u retke žene koje umeju da voze
), onda bih radije da je za volanom pored mene muškarac, a ne žena. Jedna moja prijateljica je jednom prilikom iznela teoriju da, što je veća uzbrdica, moraš da prebaciš u veći stepen prenosa... Šalu na stranu (što je najgore, nisam se šalila), u nepredviđenim situacijama, mislim da bolje, brže i promišljenije odreaguju muškarci (ako izuzmemo to da su te iste situacije u većini slučajeva oni i izazvali... )![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.10.2007.
Poslednji login: 09.10.2008 02:30
Pol: Muško
Godine: 28
|
30.10.2007, 16:50
..naučno je dokazano da je ženama orijentacija u prostoru slabija strana.. isto tako je i istina da je muškarcima slabija strana to što ne mogu raditi više stvari istovremeno, ali kad se skoncentrišu samo na jednu stvar onda to rade efikasnije od žena.. to su naučne činjenice.. žene i vožnja mogu zajedno ali generalno važna je rutina kako kod muškaraca tako i kod žena.. moja iskustva sa ženama vozačima nisu pozitivna, na prste jedne ruke mogu nabrojati dobre ženske vozače.. lično sam se uverio u to kada sam video pokušaj jedne gospođe da okrene svoj auto u rikverc.. naime iza automobila cela ulica i ceo parking prazan, s leve i desne parkinga nema automobila pa jedno 15 metara.. gospođa je uspela da udari u jednu jedinu banderu koja joj je bila iza auta na već pomenutom praznom parkingu..
čast izuzecima.. ![]() |