|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? -
22.01.2007, 04:59
|
|
|
|
|
|
severna svetlost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Pol: Žensko
Godine: 32
|
23.01.2007, 00:15
Ja se najbolje na svetu osećam na svom biciklencetu, ali kada baš moram da sednem za volan, paaa, nije baš tako loše, znaju neki sa ovog foruma kakav smo reli pravili kroz divlje ulice Nikšića
![]() I jednom, za novogodišnju noć sam se odvažila da se odvezem u centar Beograda, ni manje ni više nego za novogodišnju noć, i odlična sam bila, pa... sve dok nismo trebali da krenemo nazad kućama, kada je paklena mašina (čitaj stari jugo kome treba da se čitaju posebne ode pre svake komande koja mu se zada) zatajila, izašli smo ukoso, spremili se za pakleni manevar okretanja i ulaženja u sopstvenu traku i onda smo stali, tako što smo blokirali obe trake. I tako smo stajali u jednoj od centralnih ulica voljenog grada, pa, sigurno nekih 20-ak minuta, ne smem ni da se usudim da se setim svih uzvika koji su doletali iz kolone koja se napravila iza i ispred... Stajali smo, gutali psovke veoma hrabro, i u jednom momentu smo se upalili, krenuli i dovezli se kući, kao da se ništa nije dogodilo... Ovo sam samo ja, ovo nema veze sa svim ženama, i nisam uopšte ja bila kriva već zarđala mašina... |
|
|
|
|
|
NEDOBRI Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Godine: 31
|
26.02.2007, 22:59
Ne smatram da su žene ni lošije ni bolje kao vožači. Daleko manje žena nego muškaraca ima vožačku dozvolu, i one koje je imaju pored muževa jako retko dolaze na red da voze. Samim tim teško stiču rutinu u vožnji i onda kad jednom nedeljno sednu u kola skemba ih trema pa su jadne preplašene ko pilići. Sa druge strane, dokazano je da žene mnogo više od muške populacije poštuju saobraćajne propise, pažljivije i sporije voze (poštuju ograničenja brzine - otud i one situacije kad nervozni muški vozači kažu: "nemoram ni da vidim ko vozi, znam da je žena").
E sad, naravno da postoji i ona kategorija žena koje imaju bolesnu aspiraciju da stalno pokazuju da i one "mogu biti muško" pa preteruju i previše agresivno voze. Takve "dame" su opasnost i po sebe i po sve druge učesnike u saobraćaju - na te akrobate obraćam posebnu pažnju! ![]() "Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag." (Beli je svakako naj.... )
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 14:35
Godine: 33
|
26.02.2007, 23:10
Citat:
kaže, gospođo, ometate saobraćaj ![]()
|
|
|
|
|
|
|
garovix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 18:37
Godine: 37
|
16.03.2007, 18:32
...treba zakonski zabraniti ženama da voze...
![]() ...dimnjake...
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 02:14
Godine: 24
|
18.03.2007, 17:27
Citat:
![]()
|
|
|