VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Sport > Auto-moto

Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina?
staro
  (#21 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
Pol: Žensko
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 21.01.2007, 21:57

pažljiv sam vozach,ali priznajem volim da jurim i voooolim da manevrishem..
nikad nisam nikog udarila..ocheshila i takoo
takođe je i auto bez ogrebotine
jako se bojim raznih životinjki na putu,ali do sada nisam dokachila ni jednu..
svi koji su se vozili samnom ili vozili blizu mene, kad smo negde putovali kažu da sam sjajan vozach..

samo mama i tata vechito zvocaju

vozila sam se sa par žena i mogu samo jednu da navedem kao dobrog...moju najbolju drugaricu..
vozi kao ja...
ove ostale voze mangupski,ali sa veeelikom dozom nesigurnosti...
što za posledicu ima naglo kochenje na pešachkom...
upadanje u razne šahtove,rupe i sl.

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 21.01.2007, 22:08

Čoveče, na ovom forumu su sve devojke savršene. Odlične u kuhinji, odlične u krevetu, odlične za volanom! Jel imate vi muževe?

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#23 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 21.01.2007, 22:11

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
Čoveče, na ovom forumu su sve devojke savršene. Odlične u kuhinji, odlične u krevetu, odlične za volanom! Jel imate vi muževe?
Nemoj tako,evo ja ne umem da vozim automobil i sve na tockice osim bicikla i rolla

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#24 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 22.01.2007, 04:59

nije da se ne moze desiti svima

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#25 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Godine: 32
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 23.01.2007, 00:15

Ja se najbolje na svetu osećam na svom biciklencetu, ali kada baš moram da sednem za volan, paaa, nije baš tako loše, znaju neki sa ovog foruma kakav smo reli pravili kroz divlje ulice Nikšića
I jednom, za novogodišnju noć sam se odvažila da se odvezem u centar Beograda, ni manje ni više nego za novogodišnju noć, i odlična sam bila, pa... sve dok nismo trebali da krenemo nazad kućama, kada je paklena mašina (čitaj stari jugo kome treba da se čitaju posebne ode pre svake komande koja mu se zada) zatajila, izašli smo ukoso, spremili se za pakleni manevar okretanja i ulaženja u sopstvenu traku i onda smo stali, tako što smo blokirali obe trake. I tako smo stajali u jednoj od centralnih ulica voljenog grada, pa, sigurno nekih 20-ak minuta, ne smem ni da se usudim da se setim svih uzvika koji su doletali iz kolone koja se napravila iza i ispred... Stajali smo, gutali psovke veoma hrabro, i u jednom momentu smo se upalili, krenuli i dovezli se kući, kao da se ništa nije dogodilo... Ovo sam samo ja, ovo nema veze sa svim ženama, i nisam uopšte ja bila kriva već zarđala mašina...

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

staro
  (#26 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Godine: 31
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 26.02.2007, 22:59

Ne smatram da su žene ni lošije ni bolje kao vožači. Daleko manje žena nego muškaraca ima vožačku dozvolu, i one koje je imaju pored muževa jako retko dolaze na red da voze. Samim tim teško stiču rutinu u vožnji i onda kad jednom nedeljno sednu u kola skemba ih trema pa su jadne preplašene ko pilići. Sa druge strane, dokazano je da žene mnogo više od muške populacije poštuju saobraćajne propise, pažljivije i sporije voze (poštuju ograničenja brzine - otud i one situacije kad nervozni muški vozači kažu: "nemoram ni da vidim ko vozi, znam da je žena").
E sad, naravno da postoji i ona kategorija žena koje imaju bolesnu aspiraciju da stalno pokazuju da i one "mogu biti muško" pa preteruju i previše agresivno voze. Takve "dame" su opasnost i po sebe i po sve druge učesnike u saobraćaju - na te akrobate obraćam posebnu pažnju!

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

staro
  (#27 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 14:35
Godine: 33
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 26.02.2007, 23:10

Citat:
DarkRed kaže: Pogledaj poruku
dokazano je da žene mnogo više od muške populacije poštuju saobraćajne propise, pažljivije i sporije voze
Kevi moje drugarice je pandur pisao kaznu što je mnogo sporo vozila kaže, gospođo, ometate saobraćaj

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#28 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 18:37
Godine: 37
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 16.03.2007, 18:32

...treba zakonski zabraniti ženama da voze...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#29 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 02:14
Godine: 24
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 18.03.2007, 17:27

Citat:
Smatrate li da su žene zaista generalno lošiji vozači ili je to samo jedna velika predrasuda?
Ja sam vozac, ali ne bas dobar, verovatno zato sto nemam prakse! Generalno mislim da su to predrasude, ali opet gde ima dima ima i vatre! Ne bih da podcenjujem sopstveni pol, dame oprostite! Dodajem da ima i jako dobrih zena vozaca, a i dosta smotanih muskaraca sa dozvolom, sad kojuih je vise, to je pitanje! Jedino realno objasnjenje za ovu predrasudu je da su zene vozaci od nedavo, a muskarci od kad je automobila, ali stizemo ih i nema razloga da se veruje da postoji nesto kod suprotnog pola sto ih cini boljim vozacima!

"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"

staro
  (#30 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova