|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Šta vam je kod kupovine auta najvažnije? |
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.08.2008.
Poslednji login: 30.08.2008 01:44
Pol: Muško
Godine: 48
|
Odgovor: Šta vam je kod kupovine auta najvažnije? -
29.08.2008, 03:09
Brate Motor Je Najvazniji A Vazno Je I Da Nije Truo Da Nije Slupan I Tako Kupio Sam Do Sada Tri Auta Juga I Dva Golfa Jugo Je Sranje A Golf Je Do Jaja Prvog Mi Zena Uzela Kad Se Razvela Od Mene Pa Sam Skoro Kupio Dizelasa Novog Ide Ko Zmaj!!
|
|
|
|
|
|
Poznata fAca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 17:23
Godine: 25
|
29.08.2008, 16:04
Citat:
Kada bih sad kupovao auto gledao bih sledece: -Da nije stariji od 10 godina. Lepih autica ima cak I ako imaju koju godinu vise, sve to zavisi ko je koliko vodio racuna I koliko je ulagao, akao ga, I sl., tako da u pogledu godina mogu biti I tolerantniji, cak I ako je stariji od 10 god. -Da mu kubikaza motora nije ispod 1.3, niti iznad 1.8. Najvise bih bio zadovoljan sa 1.8, al posto je registracija malo paprenija, pre bih se odlucio za neku varijantu 1.4 ili 1.5. U nuznosti bih uzeo 1.3. -Da je benzinac obavezno. Najvise cenim benzince sa direktnim ubrizgavanjem, I ostacu im dosledan, ma koliko cena benzina isla navise. -Da mu je snaga motora bar 90KS , I minimum 65kw. Maksimalna snaga da mu nije veca od 90kw, ili oko 120KS. Isuvise mala snaga rezultuje losije ubrzanje, podnosenje nagiba, mucenje motora kada auto opteretim putnicima,…, a s druge strane, za registraciju se kao stavka uzima broj kw, te ako je visi, nije mali izdatak. -Da mu je klirens sto veci, jer preniskim autom sam primoran da zastanem pri gotovo svakoj prepreci. -Da obavezno ima petora vrata. Dvoja, troja nikako nevolim. -Da bude pregledan u nazad za rikverc. -Da su mu kocnice sto bolje. -Da su tubeles pneumatici.Nisam ljubitelj unutrasnjih guma. -Da mu je pogon na prednjim tockovima, ili sva cetri, a zadnju vucu nesto I nisam ljubitelj. -Da obavezno ima rasirenu mrezu servisa, I mogucnost nabavke rezervnih delova. Sta ce mi auto ako ne mogu da kupim deo za njega, I ako ima jedno dva servisna mesta. -Da su delovi za njega prilicno jeftini. -Da auto nikog nije ubio. -Da mu gepek nije premali. -Da mu je masa oko 0.9-1.2 t. -Da mu je ubrzanje od 0-100km/h pristojno , I da mogu komotno preticati. Ono sto ne mora imati su: -Jaka muzika. -Alu felne. -Metalik boja. -Unutrasnjost tip top doteranu-ali da bude komforan, I udoban. -Auspuh sa topovima koji mu daje karakteristican zvuk-sasvim bi mi bio dovoljan I obican auspuh, ma da uvek je bolji da je od prohroma. -Potrosnja goriva mi nije toliko bitna-daleko su veci izdaci za ostalo, nego li za gorivo. Ono sto je najvaznije je odmah posle kupovine zameniti zupcasti spanner kajis I biti miran-nije to neki izdatak, a sigurnost za motor daleko veca. Ajd da ne pisem jos, bice dovoljno I ovoliko, ali podrazumeva se da ima jos niz stvari na koje treba obratiti paznju. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
garovix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 18:35
Godine: 37
|
30.08.2008, 00:22
...da ima 4 tocka i prvu pomoc...
![]() ...dimnjake...
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Šta vam je kod kupovine auta najvažnije? |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Abeceda auta a-z | lind cokolada | Igre bez granica | 136 | 14.08.2008 04:41 |