VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Sport > Auto-moto

Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta vam je kod kupovine auta najvažnije?
staro
  (#11 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 18:35
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Šta vam je kod kupovine auta najvažnije? - 16.03.2007, 12:59

...bitno je da je karavan...

...četkam garave......dimnjake...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Šta vam je kod kupovine auta najvažnije? - 16.03.2007, 16:19

Bitno je da se zove Honda

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#13 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 18:34
Pol: Žensko
Odgovor: Šta vam je kod kupovine auta najvažnije? - 15.05.2008, 19:26

Trenutno vozim auto sa 7 sedista, neki ven. Kad se svi potrpamo, jos nam samo instrumenti fale pa mozemo na "tezgu". Mislim, sve je to lepo, nek' se bude komocija, ali mnogo je velik.
Tako da na prvo mesto stavljam velicinu.
Nisam musko i ne moram da lecim komplekse velikim automobilom. Mada, onaj dzip-kamionet, kakolisezove, nije los uopste.
Cena i potrosnja su najbitnije, naravno.
Ne volim kad je kontrolna tabla na sredini i kad auto nema 4oro vrata. Sve ono sto moze naknadno da se ugradi i nabudzi je manje vazno.
I pozeljan je neko ko ce taj auto da odrzava umesto mene.
Kad bi za to poceli da dele dobrovoljce uz kupljen auto, baba se ne bi bunila.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#14 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 17:56
Godine: 38
Odgovor: Šta vam je kod kupovine auta najvažnije? - 15.05.2008, 19:28

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Trenutno vozim auto sa 7 sedista, neki ven. Kad se svi potrpamo, jos nam samo instrumenti fale pa mozemo na "tezgu". Mislim, sve je to lepo, nek' se bude komocija, ali mnogo je velik.
Tako da na prvo mesto stavljam velicinu.
Nisam musko i ne moram da lecim komplekse velikim automobilom. Mada, onaj dzip-kamionet, kakolisezove, nije los uopste.
Cena i potrosnja su najbitnije, naravno.
Ne volim kad je kontrolna tabla na sredini i kad auto nema 4oro vrata. Sve ono sto moze naknadno da se ugradi i nabudzi je manje vazno.
I pozeljan je neko ko ce taj auto da odrzava umesto mene.
Kad bi za to poceli da dele dobrovoljce uz kupljen auto, baba se ne bi bunila.
...hoces da ti budzim i odrzavam?

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#15 (permalink))
mitar-faca
Banovan
mitar-faca je na dobrom putu

Član od: 29.08.2008.
Poslednji login: 30.08.2008 01:44
Godine: 48
Odgovor: Šta vam je kod kupovine auta najvažnije? - 29.08.2008, 03:09

Brate Motor Je Najvazniji A Vazno Je I Da Nije Truo Da Nije Slupan I Tako Kupio Sam Do Sada Tri Auta Juga I Dva Golfa Jugo Je Sranje A Golf Je Do Jaja Prvog Mi Zena Uzela Kad Se Razvela Od Mene Pa Sam Skoro Kupio Dizelasa Novog Ide Ko Zmaj!!

staro
  (#16 (permalink))
mitar-faca
Banovan
mitar-faca je na dobrom putu

Član od: 29.08.2008.
Poslednji login: 30.08.2008 01:44
Godine: 48
Odgovor: Šta vam je kod kupovine auta najvažnije? - 29.08.2008, 03:10

Citat:
ZOE kaže: Pogledaj poruku
Bitno je da se zove Honda
BRATE HONDA JE DOBAR AUTO ALI NEMCI SU NECI GOLF ZA MENE NAJBOLJI AUTO KO IMA PARA MECKA ILI BEMVE

staro
  (#17 (permalink))
Aca1983
Poznata fAca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 17:23
Godine: 25
Odgovor: Šta vam je kod kupovine auta najvažnije? - 29.08.2008, 16:04

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Imate cifru koju želite ili možete da potrošite. Šta vam je najvažnije? Enterijer ili eksterijer? Komfor ili za koliko će razviti do stotke? Pouzdanost, motor...? Potrošnja?
Sta mi je najvaznije, hmm, sta znam, sve mi je bitno. Vozim dva ekstramno razlicita auta. Jedan je Niva 1.7i koja je terenski auto-dzip, sa pogonom na sva cetri tocka , benzinac, I ogromnim klirensom, ali jako kruta, dok je drugi Opel 1.8GSI, 115 KS u sportskoj varijanti, dodatno spusten, nabudzenih spojlera, benzinac, prilicno brz, alu felne, alarm, 5 vrata, muzika 2*400w, auspuh sa dva topa na zadnjem loncu, pozadi rep sportski te je nepregledan za rikverc.

Kada bih sad kupovao auto gledao bih sledece:

-Da nije stariji od 10 godina. Lepih autica ima cak I ako imaju koju godinu vise, sve to zavisi ko je koliko vodio racuna I koliko je ulagao, akao ga, I sl., tako da u pogledu godina mogu biti I tolerantniji, cak I ako je stariji od 10 god.

-Da mu kubikaza motora nije ispod 1.3, niti iznad 1.8. Najvise bih bio zadovoljan sa 1.8, al posto je registracija malo paprenija, pre bih se odlucio za neku varijantu 1.4 ili 1.5. U nuznosti bih uzeo 1.3.

-Da je benzinac obavezno. Najvise cenim benzince sa direktnim ubrizgavanjem, I ostacu im dosledan, ma koliko cena benzina isla navise.

-Da mu je snaga motora bar 90KS , I minimum 65kw. Maksimalna snaga da mu nije veca od 90kw, ili oko 120KS. Isuvise mala snaga rezultuje losije ubrzanje, podnosenje nagiba, mucenje motora kada auto opteretim putnicima,…, a s druge strane, za registraciju se kao stavka uzima broj kw, te ako je visi, nije mali izdatak.

-Da mu je klirens sto veci, jer preniskim autom sam primoran da zastanem pri gotovo svakoj prepreci.

-Da obavezno ima petora vrata. Dvoja, troja nikako nevolim.

-Da bude pregledan u nazad za rikverc.

-Da su mu kocnice sto bolje.

-Da su tubeles pneumatici.Nisam ljubitelj unutrasnjih guma.

-Da mu je pogon na prednjim tockovima, ili sva cetri, a zadnju vucu nesto I nisam ljubitelj.

-Da obavezno ima rasirenu mrezu servisa, I mogucnost nabavke rezervnih delova. Sta ce mi auto ako ne mogu da kupim deo za njega, I ako ima jedno dva servisna mesta.

-Da su delovi za njega prilicno jeftini.

-Da auto nikog nije ubio.

-Da mu gepek nije premali.

-Da mu je masa oko 0.9-1.2 t.

-Da mu je ubrzanje od 0-100km/h pristojno , I da mogu komotno preticati.

Ono sto ne mora imati su:

-Jaka muzika.

-Alu felne.

-Metalik boja.

-Unutrasnjost tip top doteranu-ali da bude komforan, I udoban.

-Auspuh sa topovima koji mu daje karakteristican zvuk-sasvim bi mi bio dovoljan I obican auspuh, ma da uvek je bolji da je od prohroma.

-Potrosnja goriva mi nije toliko bitna-daleko su veci izdaci za ostalo, nego li za gorivo.

Ono sto je najvaznije je odmah posle kupovine zameniti zupcasti spanner kajis I biti miran-nije to neki izdatak, a sigurnost za motor daleko veca.

Ajd da ne pisem jos, bice dovoljno I ovoliko, ali podrazumeva se da ima jos niz stvari na koje treba obratiti paznju.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

staro
  (#18 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 18:35
Godine: 37
Odgovor: Šta vam je kod kupovine auta najvažnije? - 30.08.2008, 00:22

...da ima 4 tocka i prvu pomoc...

...četkam garave......dimnjake...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Sport > Auto-moto > Šta vam je kod kupovine auta najvažnije?
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Abeceda auta a-z lind cokolada Igre bez granica 136 14.08.2008 04:41