|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Neman zvana pauk |
|
Odgovor: Neman zvana pauk |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 14:35
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Neman zvana pauk -
26.12.2006, 13:52
Citat:
Koštao me taj roštilj 170DM taj dan.- Pa što niste rekli da je vaš, još mi gledamo kako ga diže... - Eeeeee kad bi ja znala i da l' je ova glava moja I tako više puta. E ne'š više! Jednom mom drugu digli peglicu, isto davno. E sećam se da je išao na šalter sa predlogom da mu oni daju 20DM da se vrati kući nekako, a da im ostavi auto zauvek Moji muški idu i u trafiku autom, tako da ne bih o tome koliko iskustva imaju. Na pretek. Takođe, ne bih da započinjem sagu o ćaletu i novodoseljenom komšiji sa sve prazilukom in his ass, koji je zvao službu "Neman" skoro svaki dan da ćaletu nose auto sa mesta na koje se parkira 30 godina, samo zato što se to mesto nalazi ispod njegovog prozora. O tome može knjiga da se napiše. Na kraju je čovek izlio žardinjeru na tom mestu. Slučaj je više nego poznat opštinskoj stanici milicije. Dobro ga ćale nije ubio. Ne bih dalje.
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 31
|
26.12.2006, 23:00
Citat:
.... sad vam je sasvim jasno da se jesam susretao sa doticnom nemani ......I to je nikad nema kad mene neko zagradi pa po sat vremena ne mogu da se pomerim , al kad ja istrcim na 5 minuta ... e ne lezi vraze ..... uopste mi nije jasno kako u tih pet minuta uspeju i da mi ostave opomenu i da za 15 minuta dodju ponovo po auto al' najgori je onaj period dok ne ustanovim da li je pauk ili lopov ![]() |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
|
27.12.2006, 00:12
Citat:
pauk. Znaci situacija sledeca, zver se polako sunja kroz sumu automobila, koji naravno nemaju gde da se parkiraju jer fali bar 150 mesta (bez zajebancije), nanjusi jugica koji je prednjom levom istrosenom grupom nagazio busen trave iznikle izmedju delova ispucanog asvalta. Zver prilazi i svojim fotografskim okom slika bar 234 slike doticnog busena iz svih mogucih uglova, zatim u roku od 2,5 min uvija se oko zrtve, iovako povredjenog auta, i pravac preko LIVADE, pa preko PESACKE ZONE keja, bezi u nepoznatom pravcu. ![]() |
|
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
27.12.2006, 00:26
Citat:
Ali danas mi se desila jedna veoma neprijatna situacija i voleo bih da dobijem što pre odgovor (mada već imam jednu opciju u glavi). Elem, bio sam danas u BG-u, parkirao se na obeleženu površinu, kupio onaj papir, popunio ga, ma sve po PS-u. E sad, problem je nastao što sam platio parking sat vremena, a ostao (stvarno neplanirano) skoro 4 sata. Kada sam došao do kola, imao sam nešto zadenuto za brisač. Do 14:55 sam imao plaćeno, zlotvor je kaznu zadenuo nekih 20 minuta nakon toga. Kazna je 1.450 din! Meni ne pada na pamet da platim, sve se nadam da će se negde zagubiti na relaciji NS-BG. Ali... Šta ako se ne zagubi i meni stigne sudski poziv i kazna jedno 5 puta veća? Šta da radim? Ja volim čuvenu - "He who dares - wins". Jel vredi? ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
27.12.2006, 00:44
E da, ako nekome zatreba kao argument "ako možeš ti, mogu i ja". Ja je čuvam u telefonu i majke mi ću je upotebiti ako mi zagusti.
ps. Slika je mutna, jer je slikana u pokretu, pošto je bio brisan prostor. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Godine: 31
|
27.12.2006, 00:50
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
|
27.12.2006, 01:51
svaka cast na iscrpnim komentarima
![]() ![]() ![]() ![]() a za sliku nemam reci... sad cu i ja da je prebacim kod sebe na fon... zlu ne trebalo ![]() |
|
|
|