VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Sport > Auto-moto

Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Najružniji automobili svih vremena
staro
  (#1 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: danas 18:47
Pol: Muško
Godine: 32
Najružniji automobili svih vremena - 09.11.2006, 18:12

Ni sam vise ne znam koliko ima ovih lista koje se bave najgorim automobilima, ali uglavnom svima im je zajednicko Yugo na prvom mjestu. Ovo je posljednja lista na koju sam nabasao i naravno Yugo je broj 1. Uostalom pogledajte:
http://www.askmen.com/cars/car_lists..._car_list.html
I jos par interesantnih stvari o Yugu;
Reklama za americko trziste:
Tri yugica nisu guzva:
Ih kamo srece da je ovo yugo:

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: 6 uzasnih evropskih automobila
staro
  (#2 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 07:35
Godine: 26
Odgovor: 6 uzasnih evropskih automobila - 09.11.2006, 20:05

tako im (zastavi) i treba kad neznaju nista novo da urade, "novi" yugo je samo dobio spojlere i neke tako elemente, koji su zapravo smesni. Model je iz 70ih, a 21. vek je.

電子男の子

staro
  (#3 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: 6 uzasnih evropskih automobila - 09.11.2006, 21:20

pre par dana skontam yugica i kod nas u gradu... a ocuvaaaan, ulickan, ma yugic ko bombona

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#4 (permalink))
Inquisitor
Početnik
Inquisitor će uskoro postati poznat članInquisitor će uskoro postati poznat članInquisitor će uskoro postati poznat član

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 03:32
Odgovor: 6 uzasnih evropskih automobila - 09.11.2006, 21:38

Pa meni je Lada ruska prelep auto... nekako mi je retro dizajna (jako retro hahaha) i podseca me na mocni SSSR tako da je gotivim i nije mi ruzna...

A ubedljivo najodvratnija mi je Dacia Tako da Yugo ne zasluzuje neko losije mesto od rumunskog vozila...

staro
  (#5 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Pol: Žensko
Odgovor: 6 uzasnih evropskih automobila - 09.11.2006, 22:38

sta ima fali breee??
meni su bas fazon... super su
imaju shmeka, svi do zadnjeg
pa sta ako tehnichki nisu najbolji

moomoo meee juuooo

staro
  (#6 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: danas 18:47
Godine: 32
Odgovor: 6 uzasnih evropskih automobila - 09.11.2006, 22:49

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
pa sta ako tehnichki nisu najbolji
Kod Krleta manjak drugih "kvaliteta" ne mozete da nadomjestite tehnikom. Eeee tehnicari, tehnicari,..... Nije sve u tehnici

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

staro
  (#7 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Odgovor: 6 uzasnih evropskih automobila - 09.11.2006, 23:42

Naravno da nije sve u tehnici, ima nesto i u izolaciji

Nasli se predstavnici Toyote i Zastave da rasprave o tehnickim detaljima proizvodnje. Kaze covek iz Toyote: "Mi kad testiramo vozilo, mi stavimo macku u auto, pa ako ostane ziva, to znaci da ne dihtuje auto". Na to ce covek iz Zastave: "Mi koristimo slican metod: takodje stavimo macku, ali ako macka ne pobegne iz vozila, znaci da nema rupa."

電子男の子

staro
  (#8 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Pol: Žensko
Odgovor: 6 uzasnih evropskih automobila - 10.11.2006, 07:41

Citat:
Papak kaže: Pogledaj poruku
Kod Krleta manjak drugih "kvaliteta" ne mozete da nadomjestite tehnikom. Eeee tehnicari, tehnicari,..... Nije sve u tehnici
dzabe ti neka besna kola, ako nemaju individualnosti onda nije fazon

aj' pogledaj malo bolje ovu ekipu

paz' ladike

vidju Moskvitcha..

co'ece samo kad krenes od imena odma ti dodje zelja da sednes za volan.. Moskvitch.. ko bi danas tako nazv'o kola

gle shkodu

i Zaporozza

nema valjda co'eka na prostoru bivshe Juge, a i dalje u belom svetu, da nije jednom seo u ovo chudo

i aj' sad kazzi, reci, gukni, zbori.. sta nije zanimljivije voziti ove autice no neke druge, novije, izlizane od komercijalne proizvodnje

u pravu si pIpak, nije sve u tehnici

moomoo meee juuooo

staro
  (#9 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: 6 uzasnih evropskih automobila - 10.11.2006, 07:58

ma naravno da nije zanimljivije voziti "savrsenije" automobile... kakva su to kola ako se bar jednom ne pokvare na putu a o zimskim carolijama da ne pricam

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#10 (permalink))
eboye
infidel