|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: 6 uzasnih evropskih automobila |
|
|
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 07:35
Pol: Muško
Godine: 26
|
Odgovor: 6 uzasnih evropskih automobila -
11.11.2006, 00:48
ma sta pricate, Dacia bar ima normalnu liniju, ako nista drugo, a jugo je isti vec 30 godina (pazi kad je stvarno trideset)
![]() |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Godine: 15
|
11.11.2006, 01:29
Da, to je karavan verzija, i ona je ok, kao i "logan" limuzina:
![]() ![]() Ali solenca... ![]() ![]() .. je za moj ukus ![]()
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
|
11.11.2006, 19:51
Znas kako Vlado, sto se tice Solence, kad kupujes nov auto za 5.500 eura, koliko sam ja platio solencu, bas onako plavu, ne kupujes dizajn (nego recimo u mom slucaju motor, menjac, prostor, ekonomicnost, tovarni prostor i sl..) kao sto sa jugom ne kupujes aerodinamicne linije ili alnaser koji radi
.....U svakom slucaju pogledaj, mozda se predomislis ![]() A ako ni ta nevalja pogledaj ovu ![]() U svakom slucaju da se vratim na temu, da li je jugic najgori auto svih vremena, ja mislim da nije, jeste mucenje i njakanje i sve zivo, ali kad samo pomislim na scene koje sam imao sa 45-icom, odmah mi se osmeh razvuce, zavalim se u stolicu, jos da mi je tu negde jos jedan vozac juga, pa se ispricamo, ismejemo, razmenimo tipove. I da zakljucim, mozda jugic jeste najgori auto, ali je sigurno jedini auto koji svojim karakteristikama spaja ljude, zblizava ih na putevima, servisima, jarcima, pumpama i svim mestima gde se neki jugic ikada pokvario. Nek je on nama ziv i zdrav jos 30 godina. ![]() |
|
|
|