|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Sta vas nervira kada niste sami u kolima? |
|
Odgovor: Sta vas nervira kada niste sami u kolima? |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 24.03.2006.
Poslednji login: 05.04.2008 23:04
Pol: Muško
|
Odgovor: Sta vas nervira kada niste sami u kolima? -
27.03.2006, 22:32
Najvise mrzim kada mi neko pusi cigare u kolima,ne zbog kola naravno vec zbog zdravstvenih problema.Odmah pocnu oci da mi suze.I ne volim kada trebam da vozim nekog a ne znam put,a kao on ce mi govoriti.Uglavnom su takvi ljudi posvadjani sami sa sobom i ne znaju sta im je levo a sta desno.Jedno mi pokazuju a drugo govore.I da mrzim i kada mi ne kazu na vreme gde treba da se prestrojim i gde cemo tacno skrenuti nego cekaju poslednji sekund.
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
|
Najpre, u mojim kolima nema pušenja (ni u jednoj varijanti
), pa samim tim taj razlog otpada. Ostaju ona dva: zvocanje i muzika. Zvocanje i nije to u pravom smislu reči, ali jeste štrecanje, pošto vozim veoma oštro i ne volim kada neko kilavi na putu. Ko nema poverenja u mene, dozvolim mu da izadje napolje i da bira hoće li dalje da sopira ili da pešači . A, muzika... e, pa baš ne volem da se dira ono što sam izaberem. I, naročito, ne volim da se pojačava do maksimuma, jer obavezno osluškujem i rad motora a i ostalih sklopova u toku puta. E, sad se setih: ne volim ni kada se zalupe vrata... pa nije to... Renault 4... Znači, kod mene se baš puno i ne isplati ulaziti u auto, čak ni u večernjim satima, na skrovitom parkingu . Hotel je zakon. ![]() |
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
10.04.2006, 01:19
Citat:
E da, i mene nervira kada neko lupa vratima. Pa nije to stojadin. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
|
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Pol: Žensko
Godine: 26
|
14.04.2006, 10:50
Mrzim kad se suvozac pretvori u savjetnika, ili kad pozeleni od straha i pocne "da koci"+ se toliko rasiri da mi skoro onemoguci pristup mjenjacu
! Gadi me kad pocne da zdere nesto ili kada zapali cigaretu.. kad nemilice drka moj cd player, kad se vrpolji, okrece, glasno prica ili se nekontrolisano smeje.. Kad mi skrece paznju "Ej, vidi ovo.." Ne voLem da imam ikoga u autu- moj autic je mjesto samo za mene i u njemu sam jako srecna Obozavam da se vozikam ![]() |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 07:56
Godine: 27
|
14.04.2006, 17:43
Nije da me nervira ali mi dodje jako smijesno kad primjetim da se neko uhvatio za rucku iznad vrata i izgleda ko da hoce da je otkine, a pri tom odupire drugom rukom od tablu a sa sve cetri noge od pod
... a ja tako fino i mirno vozim ![]() |
|
|
|