VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Sport > Auto-moto

Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Koji auto magazin pratite?
staro
  (#1 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
Koji auto magazin pratite? - 18.07.2006, 13:02

Da li i koji auto magazin redovno citate? Ja vec tri godine pratim SATplus

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Koji auto magazin pratite?
staro
  (#2 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: Koji auto magazin pratite? - 19.07.2006, 07:43

dok sam bio na Brdovitom Balkanu Vrele Gume nisam propustao da kupim, i po mom skromnom misljenju su jedan od najboljih i najkompletnijih automagazina koji izlaze na nasim prostorima... a sad kupim ponekad neki, nemam odredjeni cisto sta me privuce na naslovnici to i pazarim

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#3 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 12:25
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Koji auto magazin pratite? - 05.11.2007, 22:28

Nije bas da ih pratim, ali mi se uvek nadju pod rukom pa ih prelistam, po meni najbolji casopis je SAT, posle njega Auto Bild i na kraju Vrele gume

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#4 (permalink))
Nenad_DPb
Unexpected
Nenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen član

Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: danas 02:26
Godine: 23
Odgovor: Koji auto magazin pratite? - 06.11.2007, 18:10

Nemam omiljeni magazin, uglavnom ih uzimam zbog naslova, pogotovo kad se radi o temi koja me interesuje. Tokom srednje skole sam gutao Auto Moto, Auto svet i SAT. Najvise sam voleo Auto Svet zbog toga sto nije previse nasminkan kao neki drugi casopisi kod kojih je bolji kvalitet stranica nego sadržaja i samo im je bitno da stave slike, bez previse ulaska u samu materiju, a Auto Svet sam voleo i zbog tekstova inž. Predraga Pantića, dosta puta sam njegove tekstove koristio prilikom ucenja. SAT ima bombaste naslove, ali su im tekstovi po mom misljenju cesto prazni, jos kad procitam "SAT-ova strucna ekipa je..." . To je bar moje misljenje, imam dobru kolekciju novina i magazina Auto Svet, Auto Moto i SAT. Ima mnogo kvalitetnijih stranih casopisa samo je problem doci do njih, net je resenje.

Treba znati da se prvi poljubac ne daje ustima vec ocima.

staro
  (#5 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Godine: 30
Odgovor: Koji auto magazin pratite? - 06.11.2007, 18:31

Nijedan

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

staro
  (#6 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Godine: 34
Odgovor: Koji auto magazin pratite? - 04.10.2008, 17:48

SAT plus reviju pratim redovno već par godina i imam svaki broj (malo da se pohvalim, možda me čuje Alvirović).

Ali, nedavno sam došao u posed trćeg broja prvog besplatnog auto magazina kod nas, "mobil" i mogu vam reći da je dosta simpatičan, s obzirom da je besplatan.

Sve u vezi sa ženom je zagonetka. I sve u vezi sa ženom ima jedno rešenje, a to je trudnoća - Fridrih Niče

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Sport > Auto-moto > Koji auto magazin pratite?
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Kako prepoznati internet zavisnika? Lady S Psihologija 37 18.08.2008 02:55
Kruzne trke - pravilnik silvia Auto-moto 10 29.05.2008 21:50
Najbolji auto u koji ste seli... Lady S Auto-moto 24 13.10.2007 14:03
Osma Sednica Pocetak Kraja Vojvodine Bacanin Spomenar 13 11.10.2007 19:07
Mediji i moc govora A6quattro Televizija i ostali mediji 2 03.04.2007 14:38