VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Sport > Auto-moto

Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta.

Prikaz rezultata glasanja: Koju vrstu mjenjaca vise volite?
Automatski 7 29.17%
Manualni 16 66.67%
Poluautomatski 1 4.17%
Učesnika ankete do sada: 24. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Automatic VS. Manual
staro
  (#1 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
Automatic VS. Manual - 12.07.2006, 18:49

Kojoj vrsti mjenjaca ste naklonjeniji?

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Automatic VS. Manual
staro
  (#2 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Odgovor: Automatic VS. Manual - 12.07.2006, 19:21

Ebes tog vozacha, koji ne zna da vozi na manualnom menjachu...

Automatic za mene i nije menjach, da ja tu pustim gomilu gvozhdjurije i elektronike da odluchuje kad tje da promeni brzinu up ili down... Nema shanse...

Ja volim kad ga iz prve prebacim u drugu u crvenom, pa i onda malo prokliznu tochkovi, pa onda uteram u crveno, pa tretja, pa chetvrta... Pa onda iz chetvrte u tretju da vrisne motor dok ulazish u krivinu... E to je vozhnja... Ebesh automatiku, koja te drzhi na srednjim obrtajima... Ekonomichno, slazhem se, ali zadovoljstvo... Jok

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 14:35
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Automatic VS. Manual - 12.07.2006, 22:43

Ma, ubaciš u drive, i onda lepo, brate, desnom, k'o čovek čačkaš nos

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Godine: 25
Odgovor: Automatic VS. Manual - 13.07.2006, 00:48

Ma meni ne bi smetao manualni menjac da imam dobra kola. Nego se ja na ovom mom matorom opelu namucim dok ubacim u brzinu. Zato kad nabacim neka lepa nova kolca manualni menjac ce mi leci samo tako.... Ja bi pre svega bolje kocnice i servo. Servo obavezno, ovako bildujem dok vozim.

goldie

staro
  (#5 (permalink))
Bacvanin
Početnik
Bacvanin će uskoro postati poznat članBacvanin će uskoro postati poznat član

Član od: 19.06.2006.
Poslednji login: 01.06.2008 18:01
Godine: 31
Odgovor: Automatic VS. Manual - 13.07.2006, 02:06

Automatika je majka, sedneš i krstariš ulicama! Bez obzira što obožavam da vozim, polako mi dosađuje šaltanje svaki čas. Skoro sam se vozio u taxiju automatiku i dotični gospodin nije mogao da prestane da hvali menjač!
Definitivno ću gledati da mi sledeći ljubimac ne bude manuelac, a što se tiče povremenog "bacanja u crveno" - tu ti je kickdown!

staro
  (#6 (permalink))
swba
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Odgovor: Automatic VS. Manual - 13.07.2006, 07:37

Izbor manualnog ili automatskog mjenjaca je pre svega stvar namjene automobila. Ako ces da divljas ulicama i da se pjenis kad ti skripe gume u krivinama onda rucno je zakon, ali ako zivis u iole vecem gradu pa te svaki dan doceka neka guzvara na cesti, pa milis mic po mic e brate onda cu da uzmem automatika.
Pre sam vozio samo manualce i bio veliki protivnik automatskih mjenjaca. No kako upoznah blagodeti automatika, a posebno na dugim relacijama, mislim da cu tesko vise odabrati da vozim auto sa manualnim mjenjacem.

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#7 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Automatic VS. Manual - 13.07.2006, 18:41

Nikad nisam ni vozila auto sa automatskim menjacem, pa ne mogu nesto puno ni da palamudim na tu temu Mada, ko zna kako bih se navikla, sve i da imam priliku da vozim automatik (a nemam je ). Kako god, rikverc na mom Stojadinu je zesca teretana, tako da bi me zadovoljio auto sa manuelnim menjacem kojim se manipulise sa dva prsta

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#8 (permalink))
swba

Odgovor: Automatic VS. Manual - 13.07.2006, 19:24

Citat:
Meggy kaže:
Mada, ko zna kako bih se navikla, sve i da imam priliku da vozim automatik
uhhhh navikavanje je extra zanimljivo
samo koliko puta sam lijevom nogom nagazio kocnicu misleci da je kvacilo navika je cudo

staro
  (#9 (permalink))
Sremac
Početnik
Sremac će uskoro postati poznat član

Član od: 04.04.2006.
Poslednji login: 22.08.2006 14:44
Odgovor: Automatic VS. Manual - 15.07.2006, 13:53

Manual, doduse to sto ja vozim i nemoze cestito da se vozi sa automatikom.

staro
  (#10 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 16:54
Odgovor: Automatic VS. Manual - 19.07.2006, 03:55

Meni nedostaje manuelni.Nekako dok vozim ovaj uvek mi je desna ruka na menjacu,navika iz mladosti Automatik je majka za velike gradske guzve,za ostalo je samo kvarenje ugodjaja.

Not all treasure is silver and gold, mate.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu