|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Auto-moto Mesto posvećeno ljubiteljima automobila i auto-moto sporta. |
| Prikaz rezultata glasanja: Koju vrstu mjenjaca vise volite? | |||
| Automatski |
|
7 | 29.17% |
| Manualni |
|
16 | 66.67% |
| Poluautomatski |
|
1 | 4.17% |
| Učesnika ankete do sada: 24. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Automatic VS. Manual |
|
|
|
v u c i c a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 01:49
Pol: Žensko
|
Odgovor: Automatic VS. Manual -
18.04.2007, 22:38
Nemam pojma kako ide kad je automatika u pitanju,
al nase saltanje je zakon ![]() nemoze da ti bude dosadno kad vozis nikako,pogotovo u spicu... kreni - stani, pa tako dok se ne iskobeljas... ![]() |
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 18:59
Pol: Žensko
|
Odgovor: Automatic VS. Manual -
23.08.2008, 06:45
Citat:
Prvi put sam vozila automatika pre nekih 10 godina. Drug kupio, pa mi dao da probam. Sad ne mogu da se setim, a mrzi me da guglam da l' je bio "ambasador" ili "senator", znam da je neka bitna faca u pitanju. Secam se samo kakva je to uzivancija bila voziti. I sad uzivam u automatiku. Ubacis u drive i samo stiskas gas i kocnicu. Na autoputu stisnes dugmence na rucici za zmigavce, blokiras brzinu...mozes i u turskom sedu da sedis za vreme voznje... Na uzbrdici, milina. Ponekad, kad se zaneses prEtisnes kocnicu levom, jer je noga navikla na kvacilo pa se malo zakucas u volan, ali nista strasno. A tek sto veslam desnom rukom kroz prazan prostor izmedju sedista...hoce ruka da mi iskoci iz ramena kad zamahnem. Kad se zazelim manualnog menjaca zamolim druga da mi da njegov auto da ga ja sad tu malo presaltam po komsiluku Dobar je automatik. Pogotovo za nas peMzionere ![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Automatic VS. Manual |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl | Necromancer | Walkthroughs & Cheats | 14 | 16.07.2007 19:43 |