VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija > Astronomija

Astronomija Od postanka svemira, do danas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Pronađena tekuća voda na Marsu?!
staro
  (#11 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:24
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Pronađena tekuća voda na Marsu?! - 20.01.2007, 00:22

nemam nishta protiv da budem unezveren Ne verujem da bi chovechanstvo imalo neke shtete od toga shto bih ja razumeo ili ne shta bi bilo za 1000 godina. Nisam rekao da bi trebali SVI da znaju sve nego JA I postoji jedna razlika imedju nas i onih od ranije a to je shto sada znamo mnogo vishe o svetu oko sebe i znamo da cemo znati josh i vishe.... A opet mislim da bi ljudi koji su i u ono vreme bili svesni napretka, znachi ne prosechna raja koja je zzivela da bi zzivela, mogli ipak skontati shta se ovo deshavva i shta je proisteklo iz chega ... Mozda bi bili zbunjeni mobilnim telefonima ili slichno tehnichkim zezalicama...ali neko ko je uspeo da samo razmisljanjem prodre u sushtinu materije pre 1000 godina .. mogao da skonta uz malo pomoci .. kamo je u medjuvremenu otishao ljudski rod...

Svako znanje je uvek napredak. Ali shta je napredak je mozda pitanje za filozofe.

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 20.01.2007 u 00:30.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: danas 14:09
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Pronađena tekuća voda na Marsu?! - 20.01.2007, 00:27

Ih bre, što si neUrozan danas

staro
  (#13 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Pronađena tekuća voda na Marsu?! - 20.01.2007, 00:28

Idemo na Mars, idemo na Mars.....

Ubica mekog srca.

staro
  (#14 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Odgovor: Pronađena tekuća voda na Marsu?! - 20.01.2007, 00:32

Aa Neshto me oce tudej

Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#15 (permalink))
Cezar
Banovan
Cezar će uskoro postati poznat članCezar će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 22.04.2007 13:15
Godine: 24
Odgovor: Pronađena tekuća voda na Marsu?! - 20.01.2007, 00:33

Tu pjesmu slusao sam davno

Nego to za vode na Marsu nije iznenadjujuce... Sto ne prikazu za gradjevine na marsu cija jedna lici na piramidu u Gizi (Keopsovu)... Anyway, videcemo sta lebac kaze

Kako god ni to ne mora znaciti da odatle poticu Vanzemaljci & NLO-i itd. Meni je zanimljivije onaj nevidljivi plast

staro
  (#16 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Pronađena tekuća voda na Marsu?! - 20.01.2007, 01:13

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
Ova slika ne odgovara tekstu. Ovo je stajaća voda! Znači, fotomontaža.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#17 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: danas 12:03
Godine: 31
Odgovor: Pronađena tekuća voda na Marsu?! - 20.01.2007, 12:02

HLEB oće na Mars a mnogi ga sputavaju... spakovaćemo i tebe u mini svemirski brod u CARGO deo sa zalihama hrane da nam nepregladniš u putu.

Nemoj samo biti napet i nervozan, ići ćemo zajedno u osvajanje... Marsa (mada ja mislim da si napet i nervozan jer Indijanci zabušavaju )

"Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka. više voli medvedicu, mada nekad dobije i žaoku."

staro
  (#18 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile

Odgovor: Pronađena tekuća voda na Marsu?! - 20.01.2007, 13:00

Molim da se vratite na temu, znachi- nadjena tekuca voda na Snickersu. Svaki dalji offtopic bice namrgodjeno pregledan.
Znachi vratite se na temu, a ja i indijanka cemo se vec snaci.

Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 20.01.2007 u 13:20.

staro
  (#19 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 22.07.2008 16:14
Godine: 26
Odgovor: Pronađena tekuća voda na Marsu?! - 21.01.2007, 22:44

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
nemam nishta protiv da budem unezveren
Ne da nemam nishta protiv, nego, voleo bih da sam jedan od prvih koji ce graditi "grad".

Ali meni (koji inace dosta pratim razvoj astronautike) ne deluje da ce to biti za 20 godina. Danasnja tehnologija je josh krhka za tako nesto. Pa cak i poseta Marsu je otkazana, a trebalo je da bude 2012.

電子男の子

staro
  (#20 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
Odgovor: Pronađena tekuća voda na Marsu?! - 21.01.2007, 22:48

Citat:
eboye kaže: Pogledaj poruku
Ne da nemam nishta protiv, nego, voleo bih da sam jedan od prvih koji ce graditi "grad".

Ali meni (koji inace dosta pratim razvoj astronautike) ne deluje da ce to biti za 20 godina. Danasnja tehnologija je josh krhka za tako nesto. Pa cak i poseta Marsu je otkazana, a trebalo je da bude 2012.
MA to oni lazu,ja mislim da su vec i bili na Marsu

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth