|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Antihoroskop |
|
|
|
v u c i c a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 06.07.2008 22:30
Pol: Žensko
|
Odgovor: Antihoroskop -
01.03.2007, 23:59
Pa ovo je bas
dobro sam se nasmejala,a mozda ima malko istine Vaga - narcisodini šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im nedelja dana dok se odluče hoće li naručiti Coca Colu ili Pepsi, toliko su lenje da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta. Da se malo razdrmamo... Mnogo nas hvale ![]() |
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:28
Godine: 20
|
Odgovor: Antihoroskop -
13.05.2008, 23:52
Citat:
![]() ni najmanje, ako meni ne mo' verovati, nikome ne moz' ![]() a etika je nesto o cemu bih mogla do nakosutra da raspravljam.. moral mi je jaca strana.. a da buljim.. pa desi se stvarno, cesto mi odluta pogled ili se zagledam u nekoga a da to ni ne primeti ne moram nikoga da impresioniram ![]() a nece me niko ubiti.. nisam neka investicija za ubijanje.. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
Odgovor: Brutalni horoskop |
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 23:33
Pol: Muško
|
Odgovor: Brutalni horoskop -
14.05.2008, 00:09
Ribe - samosažaljevajući dosadnjakovići, čekaju da ih neko uteši, ne mogu se ni popišati bez tudje pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje bave se tudjim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako u krug.
Brutalnije ne može biti... ![]() |
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 30
|
14.05.2008, 00:47
Mrznju moze pobijediti samo ljubav. Gautama Siddharta Buddha |
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:19
Godine: 34
|
Citat:
.Citat:
svašta ![]() Citat:
![]() ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|||
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 23:33
Pol: Muško
|
14.05.2008, 14:57
Citat:
Blizanci - glavni ogovarači i trač-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac. Bože pomozi mi... ![]() |
|
|
|
|