|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Vasa natalna karta |
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Za izradu licne natalne karte i upoznavanje sa samim sobom a i drugim stvarima koje vas zanimaju treba samo da poznajete engleski jezik dovoljno dobro i da kliknete na slijedeci link
Natalna karta na engleskom Kada unesete podatke dobit ce te gotovu natalnu kartu i mogucnost da kliknete na svaku kucu(polje),svaki aspekt (tacke gdje se spajaju crvene i plave linije) i otvorice Vam se prozorce u kojem cete moci procitati objasnjenje. A evo i link za natalnu kartu na nasem jeziku Natalna karta William Wordsworth |
|
|
|
Odgovor: Vasa natalna karta |
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
|
Odgovor: Vasa natalna karta -
21.12.2006, 00:33
e imas srece s jupiterom u 12
Imas i drugu temu,za kompozitni horoskop pa pogledaj ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
|
Citat:
Andjeo čuvar na ramenu... , pogledala sam, to ćem sutra da komentarišem... ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
Nepopravljiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
|
21.12.2006, 09:44
E Lili svaka ti čast za ovo evo da "okačim" i ja moju,![]() jednom rečenicom: You are a fun-loving person who enjoys games. You are very spirited and energetic and need to spend a lot of time outdoors to release all your energy. Because of your strong need to feel free, you may find it difficult to put up with restrictions that adults want to impose on you. strelac original ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.05.2006.
Poslednji login: 12.07.2008 06:32
Pol: Muško
Godine: 33
|
23.02.2007, 12:29
http://www.astrotheme.fr/en/offres_theme_natal.php
evo jedan dobar sajt sami pogledajte nadam se da ce se svideti na engleskom je mora te se registrovati ![]()
|
|
|
|
|
|
Moderator
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 12:25
Godine: 29
|
23.02.2007, 12:45
evo moje
jos kad bi mi neko malo protumacio..... ![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|