|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kakvi smo zapravo |
|
Odgovor: kakvi smo zapravo |
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: kakvi smo zapravo -
10.05.2006, 01:36
Citat:
(dobro, ako izuzmemo ovo odavanje piću i tako to ) Ovo za vremensku prognozu tek treba da ustanovim ![]()
|
|
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
|
Citat:
E, bas ga ubode ![]() |
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 19:02
|
13.09.2006, 00:53
STRIJELAC
Spolnost: Seksolozi ističu da se ovi ljudi najrjeđe susreću sa seksualnim problemima. Seksualne aktivnosti doživljavaju zdravima za tijelo i poticajnima za duh, pa im se prepuštaju nesputano kao da je riječ o sportu. Nije baš da ga doživljavam kao sport, ali ga definitivno smatram podsticajnim i za duh i za telo. Brak: Njihovi bračni partneri smatraju da je najveća mana njihovih supružnika sklonost nevjeri, a zamjeraju im i nedostatak odanosti. Vrline koje kod njih najviše cijene su tolerancija i spremnost na praštanje, a ističu i to da u dom često unose vedrinu i dinamiku. Mane ne. Vrline mi pristaju. Dom: Ne vole stolice. TV gledaju sjedeći na jastucima na podu, kojima daju prednost i pred krevetom. Čak i dok jedu često sjede na 'turski' način. Naravno. Još je veće uživanje odreći se tog jastuka pod turom. Rekreacija: Slove za najrazgibanije ljude. Razlog tome leži u urođenoj živahnosti, no mnogi među njima su i vjerni poklonici joge te drugih oblika gimnastike. I nije da sam neki sportski, pogotovo ne gimnastičarski tip. A već se nađe način za razgibavanje. Hobiji: Najviše uživaju u dodiru s prirodom, pa se za kampiranje ili spavanje u vreći pod otvorenim nebom odlučuju lakše nego drugi. Volim prirodu,ali za kamp i vreće imam ipak otpor zbog svih gamadi i gmizavaca od kojih tripujem. Bolji su oni hobiji koji ti ipak dozvole da budeš i konformista. |
|
|
|
|
|
severna svetlost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Godine: 32
|
24.09.2006, 15:21
DJEVICA
Intelekt: Za rješavanje svakodnevnih teškoća treba im više nego drugim znakovima jer previše vremena posvete detaljima i analizi, pa sporije sagledavaju cjelinu problema. Pa da, što normalan čovek uradi za 3 sata, meni treba dan-dva tri, možda sam ipak izabrala pogrešnu profesiju.... Karijera: Na rukovodećim i bankarskim položajima zauzimaju drugo mjesto. I premda se to čini kao uspjeh, one ga dosegnu tek nakon pedesete. Nikada, nikada, nikada, nikada u svom životu ne bih volela da sednem na rukovodeći bankarski položaj, nikada nisam ni pomislila na tako nešto, ne ne ne i ne!!! Ljubav: Prvo pronalaze razlog 'protiv' neke veze, da bi se tek nakon analize partnerovih mana i vrlina prepustile zovu ljubavi. Drugi znakovi, pak, postupaju suprotno. Možda analiziram i razmišljam i važem malo više nego drugi, ali nije ta ko strašno Navike: Izbirljive su i sklone usvajanju čudnih navika, pa je njihove postupke neki puta teško shvatiti. Recimo, radije će sjesti u auto u potrazi za omiljenom pastom za zube nego u prvoj trgovini kupiti drugu jednake kvalitete. Ovo mi se sviđa, mada se ne sećam da sam ikada uradila tako nešto, ili možda i jesam... Zdravlje: Imaju najosjetljiviji probavni trakt. U pravilu njihov želudac luči višak želučane kiseline, pa često obole od čira na želucu Videćemo... |
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
|
24.01.2008, 10:01
Citat:
![]() |
|
|
|