|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: znate li se smijati |
|
Odgovor: Znate li se smejati |
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 16:27
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Znate li se smejati -
23.08.2007, 15:09
Strijelac- Majstor duhovitosti Strijelac okuplja široku publiku koja ga slijedi u stopu - ne znate li razlog zbog koga biste se nasmijali, potražite Strijelca. Od njegovih gesti do onoga što govori, njegova je predstava i zabava svakako najbolja. Strijelac pod vladavinom Jupitera ima urođeni optimizam i smisao za humor, koji nesebično daruje svima!
Eh.. Ja sam živi smjehoplov. Smiju mi se dok psujem jer ne znam psovati, smiju mi se dok pričam šale jer ih nitko ne skuži, smiju mi se dok trčim jer kažu da trčim kao slon, smiju mi se dok jedem jer mi u pravilu uvijek nešto završi na meni.. Ma joj.. Samo neka su oni sretni. ![]() |
|
|
|
|
|
Matori Predator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 04:05
|
25.03.2008, 01:43
Citat:
Citat:
nisam ni znala.Citat:
![]() |
|||
|
|
|
|
|
Rainbow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 03:04
Godine: 31
|
25.03.2008, 02:00
Citat:
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.03.2008.
Poslednji login: 02.05.2008 04:10
Pol: Muško
Godine: 35
|
Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() riječi su suvišne.. Aaaaay yaaaaaayayaaaaaaay caramba carambita,
|
|||
|
|
|
|
|
don't touch
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 21:39
|
25.03.2008, 10:45
Citat:
![]() Sad cu da se smejem uz inat ![]()
|
|
|
|
|
|
|
s#permen
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 01:40
Pol: Muško
Godine: 42
|
16.04.2008, 08:33
Citat:
![]() RAK i u podznaku rak savršen , lep , pametan , mudar , jak , neodoljiv , šarmantan muškarac sigurno nije rak ![]() ![]() Zene dodjite na ustanak ! ![]()
|
|
|
|
|
|
|
trag u beskraju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 04.07.2008 09:58
Godine: 28
|
16.04.2008, 10:03
Blizanci - Od pravih prostačkih šala do Merkurovih intelektualnih zavrzlama, uvijek s duhovitim predznakom, Blizanci su i sami po sebi smiješni. Bez obzira jesu li majstori gegova, smiješne pantomime ili prepričavanje viceva, njihov je život uvijek obogaćen duhovitim pogledom na svijet.
PS.prostacke sale ne umem da svarim ni soda-bikarbonom..... ![]() |
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 01:39
Godine: 28
|
16.04.2008, 12:09
Citat:
I u mom slucaju je ne tacno.....Mozda nisam olicenje humora ali nije ni da ne umem....a pogotovu nije da se ne smejem...... ![]() voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
|
|
|
|