VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Astrologija

Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Poroci i smrtni grijesi kroz znakove Zodijaka
staro
  (#11 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Pol: Žensko
Odgovor: Poroci i smrtni grijesi kroz znakove Zodijaka - 20.04.2007, 12:14

VODENJAK

Svaki Vodenjak ima neko životno područje u kojem misli da je poseban i najbolji. To može biti neka banalnost, ali njima je značajna. Potpuno se preobraze kad brane svoje ideje. Zapravo su intelektualni snobovi, ne taktiziraju i često su oholi. Mudri su i oprezni u trošenju, ali velikodušni prema prijateljima kojima uvijek izlaze ususret. Vole trošiti novac i nisu škrti. Skloni su grijesima u raznim erotskim varijantama, mučeći voljene svojom maštom koja je drugima nezamisliva. Požuda se manifestira u sado-mazo stilu uz svijeće koje potiču atmosferu bluda. Teško ih je zamisliti zavidnima jer su uistinu sretni kad netko uspijeva u onom što želi. Pohlepa i proždrljivost za njih je apstraktan pojam. Zadivljeni su egzotičnom kuhinjom koju žele iskusiti u zemlji podrijetla. Nisu imuni na lijenost. Ipak najčešće uspiju pobijediti tromost te su tada spremni na velike aktivnosti.

Tačno je da smatram da ima životnih područja u kojima mislim da sam posebna - i jesam ! Nebitno da li je banalnost, ili neki važan segment. Ne zalazim u detalje.
Kada branim svoje ideje - neprepoznatljiva sam onima koji me dobro ne poznaju, a onima koji me poznaju, itekeko sam prepoznatljiva! Činim to argumentima (u koje ne ubrajam lupanje o astal!). Za ideju ginem. Do poslednje kapi krvi.
Na neki način - jesam intelektualni snob. Elitista. Glupost i glupave ne podnosim organski. Čak ih se i gadim pomalo...
Maštovita, požudna... Pa, u osnovi - da. Bez sado-mazo varijanti, molim... Ne podnosim bol. I ne nanosim ga.
Ne znam šta su pojmovi: zavist, zloba, alavost bilo koje vrste. Za mene su to ponašanja rezervisana za "nišče"...
Jesam pomalo inertna, priznajem bez prinude...
A kus-kus je bilo prvo jelo koje sam probala kada sam se naklavirila u Tunis...

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 21.09.2008 16:30
Godine: 28
Odgovor: Poroci i smrtni grijesi kroz znakove Zodijaka - 22.04.2007, 03:19

LAV

Oholost ih može zaslijepiti. Budući da vjeruju da su najbolji, uvijek očekuju da im se drugi klanjaju. Nepotrebno je reći da su u tome iznimno uspješni. Taština i uobraženost njihove su osobine. Imuni su na škrtost. Ne poznaju štednju i kupuju sve što požele. Vole zadiviti osobe koje ih okružuju skupocjenim poklonima. I u krevetu misle da su najbolji. Lavica želi da joj se svi udvaraju, a Lav želi harem koji će brinuti o njegovim potrebama. Izuzetno su požudni. Zavidni su jedino na predmete i materijalna dobra koja posjeduje netko tko ih nije zaslužio. Obožavaju pripremanje gozbi, nepogrešivi su u odabiru tanjura, čaša i dekoracija. Obožavaju ukusna jela i sortna vina i - dakako da su proždrljivi. Kada im se suprotstavlja, postaju nemogući i netolerantni. Zapravo su tirani i imaju potrebu za žrtvama pa im ni bijes nije nepoznat. U Danteovom krugu lijenost je samo prolazna. Dugo mogu biti nepokretni i usredotočeni na svoje potrebe. Nije li to istinska lijenost?

Ma Nisu Svi Lavovi Isti (Odnosi Se Na Dekade, Podznak, Planete, Itd..)
Vise Od Pola Nije Tacno Gore, Bar Kod Mene.. Kako Sastavljaju Sve To

staro
  (#13 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 30.07.2008 12:47
Godine: 30
Odgovor: Poroci i smrtni grijesi kroz znakove Zodijaka - 27.04.2007, 22:09

Citat:
LAV

Oholost ih može zaslijepiti. Budući da vjeruju da su najbolji, uvijek očekuju da im se drugi klanjaju. Nepotrebno je reći da su u tome iznimno uspješni. Taština i uobraženost njihove su osobine. Imuni su na škrtost. Ne poznaju štednju i kupuju sve što požele. Vole zadiviti osobe koje ih okružuju skupocjenim poklonima. I u krevetu misle da su najbolji. Lavica želi da joj se svi udvaraju, a Lav želi harem koji će brinuti o njegovim potrebama. Izuzetno su požudni. Zavidni su jedino na predmete i materijalna dobra koja posjeduje netko tko ih nije zaslužio. Obožavaju pripremanje gozbi, nepogrešivi su u odabiru tanjura, čaša i dekoracija. Obožavaju ukusna jela i sortna vina i - dakako da su proždrljivi. Kada im se suprotstavlja, postaju nemogući i netolerantni. Zapravo su tirani i imaju potrebu za žrtvama pa im ni bijes nije nepoznat. U Danteovom krugu lijenost je samo prolazna. Dugo mogu biti nepokretni i usredotočeni na svoje potrebe. Nije li to istinska lijenost?
E uopste se nepronalazim ovde vecina onog sto je napisano nije tacno!

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

staro
  (#14 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 00:17
Godine: 32
Odgovor: Poroci i smrtni grijesi kroz znakove Zodijaka - 24.03.2008, 12:13

Citat:
sekula kaže: Pogledaj poruku
VAGA

Ohole su i prepotentne, ali sa stilom. Venera im daje smisao za nijansiranje, a ohole postaju samo kad sude 'okrivljenima'. Rado troše velike svote novca kako bi se okružile lijepim stvarima. Budući su tašte, kupuju samo profinjeno, kao što su i one same. Štede samo kad se boje gubitka ravnoteže. U erotici su vrlo profinjene i estete. Aristokrati u krevetu, nakon udvaranja prepuštaju se fantazijama i ne ustručavaju se prepustiti slojevitim igrama u zadovoljstvu. Zapravo ne zavide drugima koji su uspjeli pronaći stabilnost i žive u skladu sa sobom. Ako su sretne, ne osjećaju zavist prema drugim sretnicima, ali ako su same, postaju ljubomorne. Obožavaju delikatese, obožavaju kuhati i zaista znaju prezentirati razna jela na vrlo profinjen način. No nikako nisu proždrljive. Bijes ih spopadne na nepravde koje se događaju njima i drugima. Iritira ih nemogućnost ostvarenja nekih želja. Kad spoznaju da su prevarene u ljubavi, gube kontrolu. Najteže im je donijeti odluke. Jer to znači nekoga ili nešto isključiti. Pa dugo razmišljaju... Ove karakteristike proizlaze iz sklonosti za udobnim životom i isprepletene su s dozom lijenosti.

uhuuuuu, liči samo ova lenjost malo zalutala kod nas

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#15 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 10.10.2008 22:19
Godine: 28
Odgovor: Poroci i smrtni grijesi kroz znakove Zodijaka - 24.03.2008, 13:20

BLIZANCI

Oholost nije uobičajena za Blizance. Majstori su maske pa će se pred drugima prikazati kakvima žele u određenoj situaciji. Uživaju u trošenju novca, luksuzu i ekstravagantnim putovanjima pa se za njih ne može reći da su škrti. Osim kada su u pitanju osjećaji jer se boje čvrstog vezivanja. Prava požuda za njih je nepoznati grijeh. Smatraju da je u redu osvajati i 'zadiviti' plijen i da je to samo dio igre, budući da čežnju i strast ne poznaju dobro. Previše su bistri i pronicljivi da bi bili zavidni. Ipak, u trenucima sukoba osjećaju se žrtvom onih koji su sretniji. Igraju se, siju neslogu među kolegama, ogovaranje ih zabavlja, a zavide jedino onima koji znaju čuvati tajnu. Nisu proždrljivi i jelo im uopće nije važno. Svoju dušu radije hrane kroz hobije i druge aktivnosti. Nisu kolerični, ali su prilično nervozni i razdražljivi. Rezultat svega je bijes i beskoristan gubitak energije. Ne podnose mnogo obaveza, inate se i postaju lijeni ako ih se prisiljava da učine nešto protiv svoje volje.

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#16 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:38
Godine: 20
Odgovor: Poroci i smrtni grijesi kroz znakove Zodijaka - 24.03.2008, 17:26

'ajde da ga prostudiramo..

Citat:
ŠKORPION

Ponosni su do nevjerojatnih razmjera, sposobni za dugotrajnu šutnju, a već idući tren pokazuju neprimjerenu agresivnost.
ako treba, mogu da cutim dok mi usi ne propiste, ali isto tako mogu i da se naurlam dok tebi use ne propiste
Citat:
Očekivati njihovu predaju je iluzorno, arogantni su, oholi, perfidni i znaju u potpunosti uništiti protivnika.
ovo bas i nije tacno.. jesam bezobrazna i teram svoje, ali umem da popustim.. redje, ali umem.. i jesam arogantna, sta mi mogu
Citat:
Nisu među najširokogrudnijim astrološkim znakovima jer daju da bi primili, iako nisu škrti.
tacno.. nisam skrta, ali volim da su racuni cisti.. nit' ti meni duzan, a jos manje ja tebi, makar u pitanju bio dinar..
Citat:
Što se tiče požude, spadaju u najneobuzdaniji znak, najljubomorniji i najposesivniji. Poznaju sve tajne erosa i prepuštaju se intimi sa strašću bez granica.
to mi dodje ono da znam da uzivam, je l' te?
Citat:
Zavist ih pak opsjeda kada netko drugi ima moć i kad je nezasluženo bogat.
ne zavist, samo kad je neko bogat nezasluzeno dok drugi nemaju..
Citat:
Prema hrani imaju potpuno nerazumljiv odnos. Ekstremi su pa ih prati faza proždrljivosti ili pak potpune apstinencije od hrane. Kad jedu vani draže su im male gostionice.
obicno imam poriv da zderem u PMSu..
Citat:
Razdražljivi su i u stanju su prirediti scenu onima koji im se suprotstave. Kada su bijesni, postaju agresivni i skloni fizičkom obračunu.
priznajem da sam svadjalica, ali smatram da je diplomatija resenje, ne pesnice.. i da, umem da napravim takvu scenu da pozelis da sa mnom u zivotu ne progovoris..
Citat:
Spavaju malo i imaju unutarnju snagu za nadvladavanje teških problema. Radoholičari su i ne gube vrijeme. Malko lijenosti priušte si ujutro, no tijekom dana to nadoknade.
sta malo, da mogu spavala bih ceo dan
malo mi je deset sati sna

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#17 (permalink))
mirka7
Iskusni forumdžija
mirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članova

Član od: 23.11.2007.
Poslednji login: juče 14:56
Godine: 35
Odgovor: Poroci i smrtni grijesi kroz znakove Zodijaka - 24.03.2008, 23:51

Citat:
Tami80 kaže: Pogledaj poruku
BLIZANCI

Oholost nije uobičajena za Blizance. Majstori su maske pa će se pred drugima prikazati kakvima žele u određenoj situaciji. Uživaju u trošenju novca, luksuzu i ekstravagantnim putovanjima pa se za njih ne može reći da su škrti. Osim kada su u pitanju osjećaji jer se boje čvrstog vezivanja. Prava požuda za njih je nepoznati grijeh. Smatraju da je u redu osvajati i 'zadiviti' plijen i da je to samo dio igre, budući da čežnju i strast ne poznaju dobro. Previše su bistri i pronicljivi da bi bili zavidni. Ipak, u trenucima sukoba osjećaju se žrtvom onih koji su sretniji. Igraju se, siju neslogu među kolegama, ogovaranje ih zabavlja, a zavide jedino onima koji znaju čuvati tajnu. Nisu proždrljivi i jelo im uopće nije važno. Svoju dušu radije hrane kroz hobije i druge aktivnosti. Nisu kolerični, ali su prilično nervozni i razdražljivi. Rezultat svega je bijes i beskoristan gubitak energije. Ne podnose mnogo obaveza, inate se i postaju lijeni ako ih se prisiljava da učine nešto protiv svoje volje.
Nisam zavidna...ni ohola...gubim energiju...na beskorisno, veoma često...nervozna...uvijek...i ništa protiv svoje volje...eto šta ti je biti blizanci u horoskopu... a možda ipak tvoj smajli... za ovo lijeni i inate se...

staro
  (#18 (permalink))
Mani
Novi član
Mani je na dobrom putu

Član od: 19.04.2008.
Poslednji login: 24.04.2008 20:51
Odgovor: Poroci i smrtni grijesi kroz znakove Zodijaka - 24.04.2008, 19:20

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
P stvarno,ovde sam pravi rak,od reci do rec
daaaaaa, zaista, sve je tacno....

staro
  (#19 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 01:34
Godine: 33
Odgovor: Poroci i smrtni grijesi kroz znakove Zodijaka - 24.04.2008, 19:29

STRIJELAC

Citat:
Njihova je glavna značajka samouvjerenost, a neki to doživljavaju kao oholost.
Zato me se neki i plaše
Citat:
Više vole zapovijedati nego slušati.
100% tačno
Citat:
Škrtost? Ne znaju što je to zato što žele uživati u svim životnim zadovoljstvima, tim više što njima vlada Jupiter koji im daje značajke širokogrudnih altruista. Nisu štedljivi, ali ako ostanu bez novca postaju nesretni.
iiii tebeee sam sit kafaaanooo