|
Novi član
Član od: 26.02.2008.
Poslednji login: 19.10.2008 19:31
Pol: Žensko
|
Odgovor: Horarna astrologija -
08.04.2008, 23:17
Evo me jao lepog li pitanja. hehe
sto ih ja volim, mislim ovakva pitanja.
Epa da vidimo, ona je predstavljena 1 kucom, i Ac je u skorpiji na 6,59 stepeni. Hm, mars u raku, retrogran na 5,16 stepeni. On je predstavljen bikom na 6,59 stepeni. E venera je u skorpiji, ali u prvom polju, pa ovo je jako lepo, jel da. On je bas okrenut njoj.
pa da vidimo dalje
mars:
- u sedistu je meseca
- u egzaltaciji jupitera
- u svom je triplicitetu
- u svom terminu
- hehe u licu je venere
- u izgonu je saturna
- i u svom padu
mesec je u ovnu na 4,11 stepeni:
- u sedistu je marsa
- u egzaltaciji sunca
- u triplicitetu sunca i jupiterovom
- u terminu je merkura
- u licu sunca
- u izgonu venere, joj ovo ne valja
- u padu saturna
venera na 14,47 stepeni skorpije:
- u sedistu je marsa, i ovo je lepo
- nema egzaltacije
- u triplicitetu je marsa
- u svom terminu
- u licu sunca
- u svom izgonu
- i u padu meseca
sunce je na 25,46 stepeni strelca:
- u sedistu je jupitera
- u egzaltacji severnom m. c.
- u triplicetu svom i jupitera
- u terminu je marsa
- u licu saturna
- u izgonu merkura
eh pa ajmo sad da vidimo, mars odnosno ta devojka, posto je mars u raku, u svom padu, vidi se da se ona bas ne oseca dobro. Mozda zato sto je mars retro mozda se ona vraca na nesto staro. Bogami ipak lice bas i nije tako divno, to je indiferentnost, sto znaci da je mars koji predstavlja devojku, samo oseca postovanje prema veneri, odnosno momku. E sad ako ne gresim, kako ono ti kazes, mars nije bas prenegriran, jel da jel nisam pogresila. Mozda i jesam, ne znam. Ijao da ovde nema neko treci, ako sad pogledamo ovog jupitera, odnosno mars je u egzaltaciji jupitera, tj. on je zaljubljen sto bi se reklo sa ruzicastim naocarima, a em je jupi vladar 5 polja. A???, jel bilo tu nesto??? E sad ako pogledamo mesec, tu vidimo da je on u egzaltaciji sunca, ako je sunce njegov kosnifigator, onda je ona i u njega zatreskana, odnosno i njega obozava, ko ja ovog mog. Opet lose, ovaj izgon venere, pa u licu sunca, niije bas dobro.
E da vidimo njega::: pa vidimo da se ni venera bas ne oseca dobro, jako je lose sto je venera u svom izgonu, to znaci da se on nikako dobro ne oseca. A em je i u padu meseca. Ali je jako dobro sto je u sedistu marsa, ja bih rekla da on nju voli. Obzirom da je sunce u terminu marsa, definitivno bih rekla da sa njegove strane ima ljubavi ka njoj.
da vidimo aspekte: mars trigon venera separacioni aspekt, hm, ne bas dobro. venera i mesec ne obrazuju nikakav aspekt. takodje ako gledamo sunce, nema nikakvih aspekata, sem separacionog kvadrata sa mesecom.
hm po meni deluje kao da se ona opekla. da se zaljubila u nekog drugog, i da je time u stvari mozda izgubila. Ali mozda i ne, jer on ju sigurno voli.
Sta kazes???
Jel sam bar malo bolja
|