VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Astrologija

Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Horoskopski znaci u krevetu
staro
  (#31 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:32
Pol: Žensko
Godine: 36
Odgovor: Horoskopski znaci u krevetu - 15.07.2008, 23:07

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
[
VODOLIJA

ONA: E ovde je veliki problem za muškarca da bude dovoljno zanimljiv, šarmantan, zgodan I neformalan. Pri tom sexy I raspoložen za kombinaciju eksplozivnog sexa I romantičnog maženja uz sve}e. Zbog toga je žena Vodolija ~esto dugo sama do prve prave prilike. Uglavnom za sebe bira muškarca koji je zavodnik I nekada bludnik, koji živi 300 na sat, na ivici zakona I života što joj daje potrebnu dozu adrenalina dnevno. Kod nje se želja za seksom pojavi u momentu I ako dopusti da taj momenat prodje - posle bude kasno. A ako se iskoristi, sposobna je za uzastopno doživljavanje više orgazama.
Erogene zone: glava I vrat
Imajte na umu: ne voli sex koji predugo traje
Idealan sex: posle adrenalinske groznice, kao što je ludački brza vožnja auto-putem
lepo kažu - problem za muškarce...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
ognjen56
stegni mi.....ruku
ognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostale

Član od: 18.09.2008.
Poslednji login: danas 12:58
Godine: 23
Odgovor: Horoskopski znaci u krevetu - 26.11.2008, 23:39

ONA: E ovde je veliki problem za muškarca da bude dovoljno zanimljiv, šarmantan, zgodan I neformalan. Pri tom sexy I raspoložen za kombinaciju eksplozivnog sexa I romantičnog maženja uz sve}e. Zbog toga je žena Vodolija ~esto dugo sama do prve prave prilike. Uglavnom za sebe bira muškarca koji je zavodnik I nekada bludnik, koji živi 300 na sat, na ivici zakona I života što joj daje potrebnu dozu adrenalina dnevno. Kod nje se želja za seksom pojavi u momentu I ako dopusti da taj momenat prodje - posle bude kasno. A ako se iskoristi, sposobna je za uzastopno doživljavanje više orgazama.
Erogene zone: glava I vrat
Imajte na umu: ne voli sex koji predugo traje
Idealan sex: posle adrenalinske groznice, kao što je ludački brza vožnja auto-putem

Vodolija

...gledam te nekim drugim očima...upravo onako kako ne treba...

staro
  (#33 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Horoskopski znaci u krevetu - 26.11.2008, 23:47

ON: Muškarac Riba je osetljive prirode, krhak i nežan, kako spolja tako i iznutra. Nalazi se u večitoj potrazi za novim doživljajima, jer vrlo rano postaje zavisan od sopstvenih čula. Stalno traži nove načine da ih probudi, a sex je jedan od njih. Posebno voli sexualne odnose u pripitom stanju, nocu, u posebnoj atmosferi koja izgleda ritualno I mistično ... kako je nezasit i puten oproba se I u orgijama ili bar trojci. Ima neverovatne fantazije. Nema šta ne voli I šta ga ne pali, od pogleda preko dodira do samog čina.
Erogene zone: usne
Imajte na umu: ne voli da koristi prezervativ
Idealan sex: u obzir dolaze sva erotska pomocna sredstva (lisice, maske, kinky korseti)

ON: Muškarac rodjen u znaku Blizanaca obično je lep, muževan, dopadljiv, iako deluje ponekad infantilno. Ima neodoljiv osmeh koji zove direktno na druženje Medjutim, medju Blizancima je najviše ziheraša, koji se plaše da budu odbijeni,
pa se stoga vešto služe dvosmislenim izjavama kako bi mogli da se povade
prebacuiju}I partnerki da je sve pogrešno shvatila. Tajna fantazija mu je sex u troje: on I njih dve.
Erogen zone: pričajte mu dugo telefonom šta }ete da mu radite, šaljite mu sms poruke za vreme sastanka, jer mu je erogena zona mozak!
Imajte na umu: postavlja}e vam provokativna pitanja (tipa, kako bi reagovala da dovedem sad svoju bivšu devojku da spava sa nama...) prihvatite njegovu igru I jedino tada ne}ete na kraju pu}I od besa, kada prasne u smeh I kaže da je samo ispitivao vašu reakciju
Idealan sex: kama sutra je pisana za njega, ništa mu nije strano

staro
  (#34 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
Odgovor: Horoskopski znaci u krevetu - 26.11.2008, 23:55

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku

VAGA

ONA: Žene rodjene u ovom znaku obično su fine spoljašnjosti. Čak I da nisu lepe, urodjena blagost I fino}a čine ih je privlačnim za suprotni pol. Nikada nisu bez udvarača, ali problem je što često ne znaju za koga da se odluče. U krevetu su stidljive I plaše se da ne prenagle I ne budu vulgarne, iako povremeno osete velike navale strasti. Ovo je čulan znak, osetljiv na dodire. Ipak, teško doživljava orgazme jer traži posebnu atmosferu. Sigurno zadovoljstvo dožive}e u mrklom mraku i mrtvoj tišini, gde ostala čula (sluha, vida...) ne mogu da joj odvuku pažnju.
Erogene zone: struk
Imajte na umu: obožava kada je pohvalite za izgled , time ste je kupili za duže vreme.
Idealan sex: povez preko očiju I dodirivanje

...Neverni Toma...bila i ostala

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#35 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostale

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: danas 13:30
Godine: 41
Odgovor: Horoskopski znaci u krevetu - 27.11.2008, 00:01

Citat:
GostBG kaže: Pogledaj poruku
Ja sam OVAN/LAV i pripadam onoj vrsti ... "sto za ljubav glavu gube,i umiru kada ljube".
ja nisam ovan al sam vrlo blizu bik

ako sejes kaktuse,ne ocekuj grozdje

staro
  (#36 (permalink))
diktatorka
Iskusni forumdžija
diktatorka je nadaleko poznat člandiktatorka je nadaleko poznat člandiktatorka je nadaleko poznat člandiktatorka je nadaleko poznat člandiktatorka je nadaleko poznat člandiktatorka je nadaleko poznat člandiktatorka je nadaleko poznat član

Član od: 13.10.2008.
Poslednji login: danas 03:35
Odgovor: Horoskopski znaci u krevetu - 27.11.2008, 00:37

Iz mog iskustva,muskarcima prija sex sa zenama rodjenim u
znaku blizanaca!Nije bas da su neodoljive,ali posto je dvojni
znak,osecaju se kao u grupnom sex.

staro
  (#37 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Horoskopski znaci u krevetu - 27.11.2008, 00:48

Citat:
diktatorka kaže: Pogledaj poruku
Iz mog iskustva,muskarcima prija sex sa zenama rodjenim u
znaku blizanaca!Nije bas da su neodoljive,ali posto je dvojni
znak,osecaju se kao u grupnom sex.

Neće me blizanci ili me neće grupnjak,pa ću umreti u neznanju...srećom ili na žalost

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Zabava > Astrologija > Horoskopski znaci u krevetu
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Horoskopski znaci i hrana SansRomantic Astrologija 13 09.09.2008 20:59
Šoping i horoskopski znaci... Goga Astrologija 13 28.08.2008 19:41
Kako reaguju horoskopski znaci kada su uhvaćeni u laži? Goga Astrologija 18 22.08.2008 03:02
Kako horoskopski znaci razgovaraju telefonom sekula Astrologija 21 22.05.2008 23:26
Muškarci i horoskopski znaci Invisibleman Astrologija 9 29.08.2007 15:25