VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Astrologija

Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Orgazam po astrologiji (žene)
staro
  (#11 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Orgazam po astrologiji (žene) - 29.11.2007, 15:15

Citat:
sekula kaže: Pogledaj poruku

VAGA - Ove su žene stvorene za orgazam. Doživljavaju ga lako, uz nježnog i mirišljavog, svježe istuširanog partnera beskrajno će uživati. One se potpuno prepuštaju seksu. Ne smeta im ni mjesto ni vrijeme. Najvažnije je da je oko njih puno mirisa, svježine, na otvorenom su bolje nego u zatvorenom, nekako daju više od sebe, trude se. Žele zadovoljiti sebe, ali ako partner nije zadovoljan, bit će tužne. Njihov je orgazam jak, previjaju se i stežu uz partnera, ispuštaju uzdahe, iskreno sve to proživljavaju, gotovo nikada ne glume. Njihov je način doživljavanja orgazma vrlo stimulativan i za partnera, pa je sa ženama Vagama najviše zajedničkih, istovremenih orgazama. Partneru opraštaju pogreške, čak i ako za nešto nisu krive osjećaju se krivima i samo žele da oboje budu zadovoljni.

...ja ovde ništa ne bih menjala

Ćuti i prenesi dalje....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Orgazam po astrologiji (žene)
staro
  (#12 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:05
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Orgazam po astrologiji (žene) - 29.11.2007, 15:28

Citat:
sekula kaže: Pogledaj poruku
RAK - Lako bi pripadnice znaka Raka doživjele orgazam kada ne bi seks doživljavale kao dužnost. A ono što je dužnost nije uvijek i ono što se želi. Previše se posvećuju partneru da bi bile koncentrirane na sebe. Njihova je tjelesna građa gotovo idealna za orgazam, imaju osjetljive grudi, osjetljivo i sve ostalo, tu bi već i sam dodir trebao puno toga napraviti. Međutim, Račice uvijek intenzivno misle, ne mogu one u seks tek tako, pa i dok seks traje, one misle i misle. Potpuno se prilagođavaju partneru, čine sve što misle da on voli ili da mu treba raditi. Među ovim je ženama najviše onih koje odglume orgazam. Odglume ga kako bi on bio zadovoljan, a što se njih tiče, zadovoljne su već samim tim što ih on želi. Više od toga im ne treba. Partneru sve opraštaju.
..pa ovako: ovo za duznost i koncentraciju je cista glupost
cini mi se da sam vec negde na ovom forumu naglasila na sta mislim a na sta ne, sto se tice sexa
nikada nisam odglumila orgazam niti imam nameru da glumim
mom partneru moje zadovoljstvo cini najvece zadovoljstvo prema tome....
...sto se mog iskustva tice astrologija je cist promasaj kad je u pitanju sex i orgazam...

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Zabava > Astrologija > Orgazam po astrologiji (žene)
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Prodaje se 'intimni miris neodoljive žene' SQUAW Belosvetske zanimljivosti 8 07.06.2008 20:39
Zašto ne mogu da doživim orgazam? Goga Spomenar 1 15.04.2007 21:38
Orgazam po astrologiji (muškarci) sekula Astrologija 0 21.03.2007 10:01
Grupni orgazam za mir u svetu nattydread Spomenar 37 23.12.2006 21:42