VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Astrologija

Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako do voljenog srca
staro
  (#11 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:48
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Kako do voljenog srca - 21.06.2007, 19:33

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku

VODOLIJA

Moze imati bezbroj partnera, ali istinski voli samo jedan put. Nestalna je i nestabilna. U ljubavi se ne oslanjajte na nju. Kao prijatelj, Vodolija je pun pogodak. U seksu je divlja i uzbudljiva. Estetika joj je na prvom mestu, a tesko deli komplimente.
Tačno... bez promašaja...
Citat:

Zena -Njen zivotni moto je - u ratu i u ljubavi sve je dozvoljeno! To znaci da ne bira sredstva da bi stigla do cilja. Kad se domogne "plena", vrlo brzo ga izgustira, odbaci i ide dalje. ipak, ponekad skupi hrabrosti i kaze: "Volim te". Nezajazljiva je i nema predrasuda u seksu.

Uvek dalje....

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 00:23
Godine: 36
Odgovor: Kako do voljenog srca - 13.08.2008, 22:19

Citat:
VODOLIJA[/b]
Moze imati bezbroj partnera, ali istinski voli samo jedan put. Nestalna je i nestabilna. U ljubavi se ne oslanjajte na nju. Kao prijatelj, Vodolija je pun pogodak. U seksu je divlja i uzbudljiva. Estetika joj je na prvom mestu, a tesko deli komplimente.
Muskarac - Cezne i zudi za svim onim sto je nepoznato i neprozivljeno. Obozava avanture i u stanju je da vo-di ljubav na bilo kojem mestu, cak i u prisustvu "posmatraca".
Zena -Njen zivotni moto je - u ratu i u ljubavi sve je dozvoljeno! To znaci da ne bira sredstva da bi stigla do cilja. Kad se domogne "plena", vrlo brzo ga izgustira, odbaci i ide dalje. ipak, ponekad skupi hrabrosti i kaze: "Volim te". Nezajazljiva je i nema predrasuda u seksu.

Opa, bato!
Delimično sam takva, ali neke stvari baš i ne bi mogla potvrditi...

staro
  (#13 (permalink))
prewrnuta_torta
ledena kocka (:
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 03:01
Godine: 19
Odgovor: Kako do voljenog srca - 13.08.2008, 23:16

Citat:
RIBE
Zena -Voli da partneru jasno stavi do znanja do cega joj je najvise stalo i za cim zudi u krevetu. Nju je lako postideti, ali i nasmejati, pa tako duhovit muskarac uvek nadje pravo mesto u njenom zivotu i spavacoj sobi.
hahaha...

O slatka mala izwrnuta torto, vrh ti na dnu stoji. (;

staro
  (#14 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: juče 23:55
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Kako do voljenog srca - 13.08.2008, 23:39

Citat:

VAGA

Vrlo je rafinirana, romanticna i sklona samozaljubljivanju. Sebicna je i racionalizuje cak i ljubav, sto izluduje okolinu. Ovim znakom vlada Venera, retko ko joj moze odoleti, a kad jednom po-kleknete pred Vagom, gotovi ste!
Muskarac - Poseduje neverovatan osmeh, o kojem ste godinama sanjari-li, pa je njegova privlacnost logicna i stvarna. Ima odgovor na sva pitanja, a u seksu je izuzetno kreativan.
Zena. - Svlacite je lagano, ili je pustite da izvede striptiz pred vama. Vesta je Ijubavnica, u stanju je da veoma brzo raspali partnerovu mastu.
Ql

Sreća-sreća-radost-uživancija.

staro
  (#15 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 11:34
Godine: 32
Odgovor: Kako do voljenog srca - 15.08.2008, 00:40

Citat:
VAGA
Vrlo je rafinirana, romanticna i sklona samozaljubljivanju. Sebicna je i racionalizuje cak i ljubav, sto izluduje okolinu. Ovim znakom vlada Venera, retko ko joj moze odoleti, a kad jednom po-kleknete pred Vagom, gotovi ste!
Muskarac - Poseduje neverovatan osmeh, o kojem ste godinama sanjari-li, pa je njegova privlacnost logicna i stvarna. Ima odgovor na sva pitanja, a u seksu je izuzetno kreativan.
Zena. - Svlacite je lagano, ili je pustite da izvede striptiz pred vama. Vesta je Ijubavnica, u stanju je da veoma brzo raspali partnerovu mastu.
Kolariću paniću, pletemo se samiću, sami sebe zaplićemo

ako već moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...

staro
  (#16 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 10:16
Godine: 31
Odgovor: Kako do voljenog srca - 16.08.2008, 16:52

Citat:
STRELAC
Roden je pod srecnom zvezdom, a nije svestan toga! Prema okolini je filo-zofski nastrojen, pa je ponekad i ne-shvacen. U seksu je sasvim spontan, neprestano u potrazi za avanturom i dokazivanjem.
Muskarac - Paznja: nikad nemojte za ozbiljno uzimati Strelca! On uvek iz-gleda kao da je u potrazi za cvrstom vezom, a u stvari trazi avanturu! Voli ljubavni polozaj u kojem je iznad partnerke.
Zena -Njene erogene zone su noge, kojima voli da obujmi partnera tokom ljubavne igre. Sklona je avanturi i bice presrecna ukoliko je odvedete u bioskop ili pozoriste, a onda "krenete u napad".
..ovo za srećnu zvezdu,da nisam svesna,to mi svi kažu...

Citat:
VAGA
a kad jednom po-kleknete pred Vagom, gotovi ste!

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

staro
  (#17 (permalink))
lado
Početnik
lado će uskoro postati poznat članlado će uskoro postati poznat član

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: danas 01:00
Godine: 41
Odgovor: Kako do voljenog srca - 27.08.2008, 17:11

pa .......preko stomaka....dobra klopa

mi smo tu zbog ravnoteze medju zvezdama

staro
  (#18 (permalink))
egzotic
Iskusni forumdžija
egzotic je dijamantegzotic je dijamantegzotic je dijamantegzotic je dijamantegzotic je dijamantegzotic je dijamant

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 01:41
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Kako do voljenog srca - 27.08.2008, 17:16

nista lakse,ako je prawo...

0pusteno k0 babina sisa

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen