VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Astrologija

Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Osnovi astrologije i astroloske konsultacije
staro
  (#51 (permalink))
tiadeserbia
Novi član
tiadeserbia je na dobrom putu

Član od: 11.12.2007.
Poslednji login: 26.12.2007 02:13
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Osnovi astrologije i astroloske konsultacije - 12.12.2007, 01:31

Ja sam isto pocetnik ali sam citala o ovim tackama, pa sam htela da probam da ih izracnuam na natalnoj...da li znas mozda kako mogu malo detaljnije da pogledam karijeru?
evo ti moja natalna...jel bi mi mogla malo pojasniti malo karijeru...moguce karijere...kao i 7. kucu...hvala unapred
http://img99.imageshack.us/img99/6546/astro1pq8.gif

Scio me nihil scire!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#52 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Odgovor: Osnovi astrologije i astroloske konsultacije - 12.12.2007, 08:37

Citat:
tiadeserbia kaže: Pogledaj poruku
Ja sam isto pocetnik ali sam citala o ovim tackama, pa sam htela da probam da ih izracnuam na natalnoj...da li znas mozda kako mogu malo detaljnije da pogledam karijeru?
evo ti moja natalna...jel bi mi mogla malo pojasniti malo karijeru...moguce karijere...kao i 7. kucu...hvala unapred
http://img99.imageshack.us/img99/6546/astro1pq8.gif
Posto se ucis ja bih ti savetovala da prvo naucis da taumacis natalnu kartu bez tih tacaka a tek kad to savladas da se zanimas tim detaljima...

Ajde ti sama analiziraj sebi karijeru pa cu ja pregledati...
Pogledaj gde ti je pao vrh 10 kuce,koje planete imas tu,gde ti je otisao vladar 10 a gde njegov dispozitor i kakve aspekte primaju te dve planeta,od kojih planeta i iz kojih kuca,da li su te dve planete u aspketu i kakvom,u kojim znacima se nalaze a u to sve ubaci i 6 kucu u vladara 6

Za 7 kucu isti princip,ko je vladar,gde je otisao,ko mu je dispozitor i gde je,da li su u aspektu i planete u sedmoj,sve isto

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#53 (permalink))
tiadeserbia
Novi član

Odgovor: Osnovi astrologije i astroloske konsultacije - 13.12.2007, 02:20

Evo da probam prvo za karijeru...pa mi ti reci da li sam na pravom putu ...i isto dodaj ako vidis nesto
10. kuca pocinje u strelcu a njegov vladar jupter je otisao u 9. kucu I isto je u strelcu. Posto je deveta kuca vezana za putovanja, da l nece mozda moja karijera biti vezana za cestu promenu mesta? To ima smisla, posto trenutno zivim u inostranstvu, I opet nameravam da se selim meni nikad djavo neda mira Jupiter je u opoziciji sa suncem I marsom (3. kuca komunikacija) pa to mozda asocira na zanimanja vezana za komunikacje, putovanja, I obrazovanje?...mozda profesora (ali onda definitvno sa nekovencionalnim metodama, I necim sto je van regularnog sistema (retrogardni jupiter). Jupiter je isto u opoziciji sa marsom (koji je u 3.) tako da su I tu komunikacije, brzo govornistvo…definitivno politicar hahha…jedno od mojih velikih interesovanja.
Neptun u 10. u strelcu…ne znam koliko mi se dopada ovaj aspect…posto je deseta kuca karijere, a ovaj neptun ovde mi deluje dosta promenljivo…kao da nekako kontradiktoran sa ostalim planetama vezanim za karijeru, deluje dosta neprakticno. NEgde sam naisla na ovo tumacenje da neptun u 10. ukauzje na osobe koje imaju izražene instinkte i znaju da ih stave u službu praktičnih stvari. Da bi došli do cilja skloni su da se služe i nedozvoljenim sredstvima. Zato se među ovakvim osobama sreću i nečasne osobe i kriminalci hoho To je dosta nepovoljan polozaj za karijeru i ugled jer istice tajna neprijateljsva, zablude, zakulisne igre, afere i konfuzne ishode.
e sada 6. kuca je u lavu (nema planeta)...ne znam sta to znaci...
ajde reci mi da li ovo ima smisla ili sam totalno promasila
Hvala

Scio me nihil scire!

staro
  (#54 (permalink))
tiadeserbia
Novi član

Odgovor: Osnovi astrologije i astroloske konsultacije - 15.12.2007, 11:09

Pa jel sam bas toliko off?

Scio me nihil scire!

staro
  (#55 (permalink))
socobe1
Novi član
socobe1 je na dobrom putu

Član od: 05.06.2007.
Poslednji login: 05.09.2008 01:46
Pol: Muško
Godine: 39
Odgovor: Osnovi astrologije i astroloske konsultacije - 28.01.2008, 14:32

dali ima dobrovoljaca koji ce besplatno da uradi meni natalnu kartu i da je rastumaci 27.02 1969 0.30 sati sombor

staro
  (#56 (permalink))
Tiija
Novi član
Tiija je na dobrom putu

Član od: 11.02.2008.
Poslednji login: 19.08.2008 06:15
Godine: 26
Odgovor: Osnovi astrologije i astroloske konsultacije - 12.02.2008, 22:00

Citat:
tiadeserbia kaže: Pogledaj poruku
Evo da probam prvo za karijeru...pa mi ti reci da li sam na pravom putu ...i isto dodaj ako vidis nesto
10. kuca pocinje u strelcu a njegov vladar jupter je otisao u 9. kucu I isto je u strelcu. Posto je deveta kuca vezana za putovanja, da l nece mozda moja karijera biti vezana za cestu promenu mesta? To ima smisla, posto trenutno zivim u inostranstvu, I opet nameravam da se selim meni nikad djavo neda mira Jupiter je u opoziciji sa suncem I marsom (3. kuca komunikacija) pa to mozda asocira na zanimanja vezana za komunikacje, putovanja, I obrazovanje?...mozda profesora (ali onda definitvno sa nekovencionalnim metodama, I necim sto je van regularnog sistema (retrogardni jupiter). Jupiter je isto u opoziciji sa marsom (koji je u 3.) tako da su I tu komunikacije, brzo govornistvo…definitivno politicar hahha…jedno od mojih velikih interesovanja.
Neptun u 10. u strelcu…ne znam koliko mi se dopada ovaj aspect…posto je deseta kuca karijere, a ovaj neptun ovde mi deluje dosta promenljivo…kao da nekako kontradiktoran sa ostalim planetama vezanim za karijeru, deluje dosta neprakticno. NEgde sam naisla na ovo tumacenje da neptun u 10. ukauzje na osobe koje imaju izražene instinkte i znaju da ih stave u službu praktičnih stvari. Da bi došli do cilja skloni su da se služe i nedozvoljenim sredstvima. Zato se među ovakvim osobama sreću i nečasne osobe i kriminalci hoho To je dosta nepovoljan polozaj za karijeru i ugled jer istice tajna neprijateljsva, zablude, zakulisne igre, afere i konfuzne ishode.
e sada 6. kuca je u lavu (nema planeta)...ne znam sta to znaci...
ajde reci mi da li ovo ima smisla ili sam totalno promasila
Hvala

Moram da kažem da si ovo zaista lijpo izanalizirala.
Što se tiče 6 kuće, vladar je Sunce koje je pretpostavljam u 3 u konjunkciji sa Marsom ..ja bih rekla da je kod tebe zaista izražena potreba za pisanjem, (možda) politikom, ali i jezicima, novinarstvom, putovanjima (što kraćim, što dužim ).
Uostalom tvoje jako 3-će polje se vidi i kroz tvoj post

La verdad es yo no soy nadie sin ti

staro
  (#57 (permalink))
slavkos
Iskusni forumdžija
slavkos je miljenik mnogih članovaslavkos je miljenik mnogih članovaslavkos je miljenik mnogih članovaslavkos je miljenik mnogih članovaslavkos je miljenik mnogih članovaslavkos je miljenik mnogih članova

Član od: 14.02.2008.
Poslednji login: juče 22:25
Godine: 39
Odgovor: Osnovi astrologije i astroloske konsultacije - 20.02.2008, 16:31

Da li bi mi neko uradio horoskop? Rodjen sam u Vrbasu, 07.09.1969. u 13.30. Mozes mi odgovoriti i emailom na ssirotjuk@eunet.yu
Unapred hvala!

POZDRAV AV AV AV

staro
  (#58 (permalink))
Joanna
Poznata faca
Joanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostale

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: juče 18:05
Godine: 20
Odgovor: Osnovi astrologije i astroloske konsultacije - 05.03.2008, 14:01

da li bi neko mogao da mi kaze...zasto sam ja toliko atipicna, meni horoskop nikad ne pogodi...sve sto pise tj osobine za moj horoskopski znak nista se ne podudara samnom kao osobom...Da li je moguce da podznak toliko utice?
Molila bih nekog ko se razume da mi kaze...
Rodjena sam 02.07.1988. u 22:30 Novi Sad

Unapred Hvala...

" Zivot je jedan, zato ga zivi punim plucima "

staro
  (#59 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Odgovor: Osnovi astrologije i astroloske konsultacije - 17.03.2008, 23:07

Citat:
Joanna kaže: Pogledaj poruku
da li bi neko mogao da mi kaze...zasto sam ja toliko atipicna, meni horoskop nikad ne pogodi...sve sto pise tj osobine za moj horoskopski znak nista se ne podudara samnom kao osobom...Da li je moguce da podznak toliko utice?
Ne utice samo podznak vec i sve ostale planete,njihovi polozaji i odnosi...
Tvoej Sunce eju Raku ali ti mozes da imas jako puno planeta u vodoliji npr ili strelucu i da vise budes vodolija ili strelac nego Rak

Pa onda kako je energija tih planeta kanalisana ce reci kako reagujes na podrazaje u odredjeim poljima gde one leze,odakle dolaze itd...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#60 (permalink))
miloradk
Novi član
miloradk je na dobrom putu

Član od: 23.03.2008.
Poslednji login: 25.03.2008 03:28
Odgovor: Osnovi astrologije i astroloske konsultacije - 23.03.2008, 02:13

Godine se izracunavaju tzv. primarnim direkcijama, a fiksiranje datuma Solarnim horoskopom i tranzitima

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status