VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Astrologija

Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Žena kao ljubavnica
staro
  (#31 (permalink))
_baba_
x3m member
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 23:52
Pol: Žensko
Odgovor: Žena kao ljubavnica - 20.04.2008, 05:11

Citat:
Predstavnice ovog znaka plene paznju svoje okoline svojom pojavom, svesne svoje zenstvenosti koja zraci iz njih. One su jednostavno, sik. Venera ih je obdarila vestinom zavodjenja. Ako zeli da zainteresuje muskarca, ona jednostavno usmeri svoje erotske antene ka njemu…
Kakve antene kakvi bakrachi...dovoljno je da kazem "Izes mi nogicu" i muskarci padaju ispred mene kao muve kad ih poprskas raid-om. Jeste.

Citat:
Dovoljno je da na caroban nacin prekrsti noge…
Eto. Kazem ja...sve se vrti oko nogice.
Citat:
Senzualna je pa magnetski privlaci muskarce.
Ovo pravilo se najvise pokazalo kao tacno u saobracaju. Toliko sam ih magnetski privlacila, da sam na kraju morala ceo auto da ukrasim nalepnicama 'pazi, zena za volanom' i 'drzi odstojanje ako ti je auto mio'.

Citat:
da joj se poklanja velika paznja / i u vidu skupih poklona, cime kvari opsti utisak jer ostavlja utisak da naplacuje zadovoljstvo koje je pruzila!
Jeste, sta ste mislili da ce mala nuzda jedan, a velika dva da bude tarifa narednih 20 godina? Eee vid labuda! I baba voli sve sto vole mladi...pratim trendove i modu. Kad porastem bicu sponzorusa. Klasicna.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Žena kao ljubavnica
staro
  (#32 (permalink))
memento
n o s t r o m o
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 02.09.2008 09:45
Pol: Muško
Odgovor: Žena kao ljubavnica - 20.04.2008, 10:21

Prateci ovu zanimljivu temu shvatio sam koja sam ja bio naivcina po pitanju zena. Pretpostavljam da je u zivotu bolje primenjivati princip - Ljubavnica kao zena, jer time bi se predupredili mnogi kasniji nesporazumi....

Ploviti se mora, voleti je poželjno...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Zabava > Astrologija > Žena kao ljubavnica
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Danasnji vic SQUAW Humor i zabava 1883 juče 22:20
Logujem se... kissigirl Humor i zabava 0 15.10.2007 20:04
Žena imala metak u glavi 64 godine eboye Belosvetske zanimljivosti 1 16.05.2007 13:36
Žena s najviše pirsinga na svetu silvia Belosvetske zanimljivosti 18 23.04.2007 21:55
Žena bez tijela silvia Film i pozorište 1 09.04.2007 11:12