|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Žena kao ljubavnica |
|
|
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 19:12
Pol: Žensko
|
Odgovor: Žena kao ljubavnica -
14.04.2007, 21:10
D E V i C A
Zenu Devicu nije lako zbuniti, ona, u bilo kojim uslovima stoji cvrsto na svojim nogama. Jedna je od onih na koju se odnosi fraza: gledaj ali ne diraj! /…do odredjenog momenta…/ Ne podnosi prenagljivanje, nestrpljenje i povrsnost. Tek nakon sto muskarac ispunu njene uslove ona ce poceti da se otvara poput cveta i nadvladace svoju sumnjicavost. Njeno koracanje prema slatkim strastima je vrlo sporo i otezano. Jednom kad odluci da se da, necete se razocarati. Ona vec samim poljupcem moze da izludi muskarca a nastavku da i ne govorimo… --- Apsolutno tacno Ali nemojte da se iznenadite ako predlozi tusiranje ili kupku za dvoje pre glavne akcije. ...dragi sad ti je jasno sto te kupam stalno To produzava predigru i zadovoljava njenu potrebu za cistocom. Mozda ce vas dobro "oribati" pre nego sto vam dozvoli bilo kakav kontakt. Nemojte da se uvredite. Takve su Device! Opustite se i uzivajte ![]()
|
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 17
|
09.05.2007, 20:57
Citat:
A nisam cak ni znala![]() |
|
|
|
|
|
|
*OtRoVnA CicaMaca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 08.10.2008 15:01
Godine: 19
|
07.06.2007, 11:40
J A R A C
Mnogim muskarcima je ona tesko dokuciva… Muci ih njena rezervisanost i hladnoca… ali to je samo prekrivac ekstremno snaznih emocija. Potreban joj je muskarac koji ce je razumeti i koji ce podstaci iskazivanje svih onih silnih osecanja koji kovitlaju njenom dusom. Ona je Saturnova kci, odgovorna, konzervativnih shvatanja… stidi se da pokaze svoju uzavrelu prirodu… Kada joj otkrijete "zicu" lako varnici. Ponekad mozete samo pokretom zapaliti njenu vatru milovanjem, i to nece biti tinjajuci plamicak vec podivljali pozar… Takva je ona. Dok je mlada preterano je stroga prema sebi i svojim instiktima, pa tako postiskuje svoju veliku senzualnost. Sa godinama omeksa i popusta svoje kocnice. Veoma je odana i tesko zaboravlja svoju veliku ljubav sad da sam odgovorna, konzervativnih shvatanja, ili da se necheg stidim ne bih bash rekla... ali u ostalom ima istine ![]() ![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
Žena kao ljubavnica |
|
|
Angel Of Love
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 21.09.2008 16:30
Godine: 28
|
Citat:
..nemam sta da dodam a ni da oduzmem.. ..savrseno je opisano.. ..ko me god bar malo poznaje reci ce vam da sam bas takva.. .. ....ma *ebe mi se, nema ovde ni trunka srama.. .. .. |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 08.10.2008 23:10
Godine: 33
|
29.08.2007, 16:32
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 20:06
Godine: 20
|
29.08.2007, 16:41
Citat:
kako me pogodi tako.. samo sto sam bre toliko ljubomorna ..![]()
|
|
|
|
|